Huis > H > Hoe Maak Ik Een Back Up Van Mijn Iphone?

Hoe maak ik een back up van mijn iPhone?

Een reservekopie maken van de iPhone
  1. Tik in Instellingen op '[je naam]' > 'iCloud' > 'iCloud-reservekopie'.
  2. Schakel 'iCloud-reservekopie' in.
  3. Om handmatig een reservekopie te maken, tik je op 'Maak nu reservekopie'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik mijn fotos terug van iCloud?

Verwijderde foto herstellen
  1. Tik op het tabblad Albums.
  2. Scrol helemaal naar beneden.
  3. Tik op Recent verwijderd.
  4. Tik op de foto.
  5. Tik rechtsonder op Zet terug.
  6. Tik op Zet foto terug.
Waarvan maakt iCloud een reservekopie?
iCloud-reservekopie maakt een kopie van de gegevens op uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van uw apparaat op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat configureren of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen.

Trouwens, hoe kan ik een backup terugzetten?

Er zijn een paar manieren om een back-up te herstellen, afhankelijk van wat voor soort back-up het is. Als het een volledige back-up is, kunt u deze herstellen door de back-upbestanden naar de juiste mappen op de nieuwe server te kopiëren. Als het een incrementele back-up is, moet u eerst de volledige back-up herstellen en vervolgens de incrementele back-ups in volgorde toepassen. Hoe maak je een backup van je iPhone op je laptop? Er zijn twee manieren om een back-up van uw iPhone op uw laptop te maken. De eerste manier is om iCloud te gebruiken, en de tweede manier is om iTunes te gebruiken.
Om iCloud te gebruiken, zorgt u er eerst voor dat iCloud is ingeschakeld in de Instellingen-app op uw iPhone. Sluit je iPhone vervolgens aan op een stroombron en maak verbinding met Wi-Fi. Zodra je iPhone verbonden is, open je de iCloud-app en tik je op de knop Back-up. Je back-up begint automatisch.
Om iTunes te gebruiken, sluit je eerst je iPhone aan op je laptop met een USB-kabel. Open vervolgens iTunes en selecteer uw iPhone in de sectie Apparaten. Klik in de sectie Samenvatting op de knop Nu back-up maken. Uw back-up begint automatisch.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: hoe maak je een reservekopie via itunes?

Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad of iPod touch met iTunes op uw pc
  1. Open iTunes op uw Windows-pc.
  2. Sluit het apparaat aan op uw computer met een USB-kabel.
  3. Als u wordt gevraagd om de toegangscode of wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen, volgt u de aanwijzingen op het scherm.
Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?
Foto's en video's terugzetten
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.

Hoe kan ik mijn foto's bekijken in de iCloud?

Toegang tot iCloud-foto's

Open de app Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Waar zijn mijn foto's gebleven iPhone? Het eerste wat je moet doen als je je afvraagt waar je foto's op je iPhone zijn gebleven, is je onlangs gewiste album controleren. Dit is waar al je onlangs verwijderde foto's en video's gedurende 30 dagen worden opgeslagen voor het geval je per ongeluk iets verwijdert wat niet de bedoeling was. Om uw onlangs verwijderde album te openen, opent u de app Foto's en tikt u onderaan op het tabblad Albums. Scroll vervolgens naar beneden en tik op het album Onlangs verwijderd.
Als u uw foto's niet ziet in het onlangs verwijderde album, is het mogelijk dat ze vóór 30 dagen geleden werden verwijderd en nu definitief verdwenen zijn. Er zijn echter een paar andere dingen die je kunt proberen. Controleer eerst of je andere albums hebt in de app Foto's. Het is mogelijk dat je per ongeluk je foto's naar een ander album hebt verplaatst. Tik hiervoor op het tabblad Albums onderaan de app Foto's en scroll door de lijst met albums om te zien of uw foto's zich in een van hen bevinden.
Als je je foto's nog steeds niet kunt vinden, probeer ze dan te zoeken in de app Foto's. Tik op het tabblad Zoeken onderaan de app en voer een trefwoord in waarvan je je herinnert dat het op een van de foto's stond, zoals de locatie of de naam van de persoon op de foto. Als je foto's nog steeds nergens te vinden zijn, bestaat de kans dat ze per ongeluk uit je iCloud-fotobibliotheek zijn verwijderd. Om te controleren of dit het geval is, open je de app Instellingen en tik je bovenaan op je naam. Tik vervolgens op iCloud en selecteer Foto's. Als de iCloud Fotobibliotheek toggle is uitgeschakeld, staan uw foto's mogelijk wel in iCloud maar niet op uw iPhone. Om de iCloud-fotobibliotheek in te schakelen en uw foto's te downloaden, tikt u op het schakelaartje rechts van iCloud-fotobibliotheek en vervolgens op Download en bewaar originelen.

En nog een vraag, waar slaat apple reservekopie op?

Apple slaat back-ups op in de iCloud, een cloudgebaseerd opslagsysteem. De back-ups worden opgeslagen op een beveiligde locatie en zijn op elk moment toegankelijk voor de gebruiker.

Door Jelle

Vergelijkbare artikelen

Wat wordt er in de cloud opgeslagen? :: Heeft iCloud een wachtwoord?
Handige links