Huis > H > Hoe Knippen In Vlc Media Player?

Hoe knippen in VLC Media Player?

Zoals hierboven vermeld, heeft VLC Media Player geen knipfunctie waarmee je direct een clip uit een video kunt knippen. Dus als u video wilt knippen, moet u vertrouwen op VLC-opname functie om de nuttige video-inhoud vast te leggen en deze vervolgens als een nieuwe clip te exporteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Flash Player updaten?

De eerste methode is in Windows Start openen. Het Configuratiescherm kan worden geopend. In het uitklapmenu staat de weergave met. Klik op de grote pictogrammen. Klik op de speler om deze af te spelen. U kunt op het tabblad updates klikken. Het huidige versienummer moet worden gecontroleerd. Klik op nu controleren of check now.

Hoe kan je een filmpje knippen?

Een video knippen:
  1. Zoek in Streamde video die u wilt knippen. U kunt alle video's knippen die u bezit.
  2. Klik op het menu Meer acties. en klik vervolgens op Video knippen.
  3. Stel de bijsnijdpunten in door de bijsnijdgrepen te slepen.
  4. Klik op Toepassen.
Hoe kan ik een video splitsen?
Als je een video wilt splitsen, dan ga je naar het punt waar je hem wilt splitsen, en dan klik je in de tab Bewerken onder Opties voor video op Splitsen. Sla je project op met de video gesplitst, verwijder vervolgens een van de twee delen, en sla het overblijvende deel op met een andere naam.

Bovendien, hoe mp4 knippen?

Om een mp4-bestand te knippen, moet u een videobewerkingsprogramma gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's die je kunt gebruiken, maar wij raden je aan om Adobe Premiere Pro te gebruiken. Zodra je je videobewerkingsprogramma hebt geopend, importeer je het mp4-bestand dat je wilt knippen. Gebruik vervolgens de bewerkingsgereedschappen van de software om de video in te korten tot de gewenste lengte. Als je klaar bent, exporteer je het bestand als mp4. Hoe kan ik een MP4 bestand bewerken? Er zijn een paar manieren om een MP4-bestand te bewerken. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere of Final Cut Pro. Met deze programma's kunt u de video op een tijdlijn bewerken en effecten, overgangen en meer toevoegen.
Een andere manier om een MP4 bestand te bewerken is met een video converter programma. Met deze programma's kunt u de video converteren naar een ander formaat, zoals AVI of MOV, dat u kunt bewerken in een videobewerkingsprogramma.
Tot slot kunt u ook een hex-editor gebruiken om het MP4-bestand rechtstreeks te bewerken. Dit is een meer geavanceerde optie, en u zult moeten weten hoe u hexadecimale code moet lezen en bewerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Adobe Flash Player deblokkeren?

U kunt op het tabblad Beveiliging klikken. Plug-ins en Javascript zijn toegestaan als u dat aanvinkt. U kunt klikken op de Plug-in instellingen.

Bovendien, hoe video bijsnijden windows?

Foto's en video's bewerken in Windows 10
  1. Selecteer eerst bewerken & maken boven aan het scherm.
  2. Selecteer Bewerken, en vervolgens Bijsnijden en draaien, Filters of Aanpassen.
  3. Met deze functies kunt u de belichting, kleur en helderheid aanpassen en rode ogen verwijderen.
Hoe kun je video's aan elkaar plakken?
Een aantal mobiele apps voor tablets en telefoons kunnen eenvoudig meerdere filmpjes samenvoegen tot één, bijvoorbeeld Movavi Clips.
...
Video's samenvoegen op Android of iPhone
  1. Download en start de app.
  2. Tik op het plus-pictogram om mediabestanden te kiezen die je wilt toevoegen.

Bovendien, hoe knip je een stukje uit een filmpje iphone?

Een video inkorten
  1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen.
  4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.
Hoe knippen in video Editor Windows 10? Er zijn een paar manieren om video's te trimmen in de Windows 10 video-editor:
1. Om het begin of einde van een video bij te snijden, klikt u op de knop "Bijsnijden" in de werkbalk. Dit opent de trimgereedschappen.
2. Gebruik de schuifregelaar onderaan het scherm om het deel van de video te selecteren dat u wilt behouden.
3. Om het midden van een video te trimmen, klikt u op de knop "Splitsen" in de werkbalk. Hierdoor wordt de video in twee delen gesplitst.
4. Selecteer het deel van de video dat u wilt behouden en klik op de knop "Verwijderen".
5. 5. Om uw wijzigingen op te slaan, klikt u op de knop "Opslaan" in de werkbalk.

Hoe video bewerken in Windows?

Er zijn veel manieren om video in Windows te bewerken. Sommige mensen gebruiken professionele videobewerkingssoftware, zoals Adobe Premiere Pro of Sony Vegas Pro. Er zijn echter ook veel gratis videobewerkingsprogramma's beschikbaar, zoals Windows Movie Maker of Avidemux.
Om video's te bewerken in Windows Movie Maker, opent u eerst het programma en klikt u op de knop "Video's en foto's toevoegen". Selecteer vervolgens de video die u wilt bewerken en klik op de knop "Openen". Zodra de video is geladen, kunt u verschillende effecten of overgangen toevoegen door ze naar de tijdlijn te slepen. Om uw bewerkte video op te slaan, klikt u op het menu "Bestand" en selecteert u de optie "Film opslaan".
In Avidemux klikt u op de knop "Openen" en selecteert u de video die u wilt bewerken. Klik dan op het menu "Bewerken" en selecteer de optie "Knippen". U kunt ook verschillende effecten of overgangen toevoegen door op het menu "Effecten" te klikken. Om uw bewerkte video op te slaan, klikt u op het menu "Bestand" en selecteert u de optie "Opslaan".

Door Till

Vergelijkbare artikelen

Hoe knip je een stukje uit een video? :: Waar kan ik een nano simkaart kopen?
Handige links