Huis > H > Hoe Een Cd Branden Met Windows Media Player?

Hoe een cd branden met Windows Media Player?

Een audio-cd (of een gegevens-cd of -dvd) branden

  1. Open Windows Media Player.
  2. Selecteer in de bibliotheek van de speler het tabblad branden , selecteer de knop opties voor branden.
  3. Plaats een lege schijf in de cd- of dvd-brander.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Kan geen cd branden met Windows 10?

De schijf branden

Open de Verkenner en navigeer naar de bestanden en/of mappen die u wilt branden. Klik met de rechtermuisknop op een bestand dat (of map die) u wilt branden. Kies voor Kopiëren naar > Dvd-rw-station of Cd-rw-station. Had u nog geen beschrijfbare dvd/cd in de lade gestopt, dan kunt u dat nu nog doen.
Trouwens, heeft windows 10 een brandprogramma? Windows 10 beschikt namelijk over een ingebouwd brandprogramma. Echter, een cd of dvd branden kan op verschillende manieren en hangt onder meer af van hoe en waarvoor u de cd of dvd na het branden wilt gaan gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een cd branden op mijn laptop?

De beste manier om een CD op je laptop te branden is met een CD-brandprogramma. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar, maar wij raden aan Nero Burning ROM te gebruiken. Dit programma is beschikbaar voor zowel Windows als Mac computers, en het biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het branden van CD's.
Zodra je Nero Burning ROM hebt geïnstalleerd, start je het programma en stop je een lege CD in je CD-brander. Nero Burning ROM zal de lege CD automatisch detecteren en u een lijst met opties geven om de CD te branden.
We raden je aan de optie "Data CD" te selecteren, waarmee je bestanden op de CD kunt branden. Je kunt dan bestanden aan de CD toevoegen door ze naar het Nero Burning ROM venster te slepen.
Zodra je alle bestanden die je wilt branden hebt toegevoegd, klik je op de "Burn" knop om het CD brandproces te starten. Nero Burning ROM zal u dan een voortgangsbalk geven zodat u kunt zien hoe het CD branden vordert.
Zodra het CD-branden is voltooid, kun je de CD uit je CD-brander halen en in elke CD-speler gebruiken. Hoe kan ik een dvd branden in Windows 10? Om een dvd te branden in Windows 10, moet u een programma van derden gebruiken, zoals ImgBurn of BurnAware Free. Download en installeer eerst het programma van uw keuze. Open vervolgens het programma en plaats een lege dvd in het dvd-station van uw computer. Klik vervolgens op de knop "Branden" en selecteer uw dvd-station als bestemming. Klik tenslotte op de knop "Branden" om het brandproces te starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe neem je een cd op?

Een cd met bestanden naar de harde schijf kopiëren

  1. Leg de cd of dvd in de dvd-speler van uw computer en sluit de lade.
  2. Doorgaans zal nu vanzelf Verkenner starten.
  3. Klik in het navigatievenster op de vermelding Deze pc en dubbelklik vervolgens op Dvd-station in het onderdeel Apparaten en stations in het weergavevenster.
Hoe kan ik dvd finaliseren? Plaats een opgenomen DVD±R in de recorder. Als het indexscherm niet automatisch wordt weergegeven, drukt u op de knop DISC op de afstandsbediening. Druk op EDIT op de afstandsbediening om het bewerkingsmenu te openen. Ga naar {Finalise} (Finaliseren) en druk op OK.

Mensen vragen ook: wat is een goed gratis brandprogramma?

ImgBurn is software waarmee u gratis CD, DVD, High Definition DVD en Blu-ray discs kunt branden. Met ImgBurn kunt u ook image-bestanden lezen, opbouwen en schrijven. Verder kunt u met ImgBurn controleren of de fysieke disc-brander in uw PC naar behoren functioneert en of gebrande CD's of DVD's ook compleet zijn. Waar kan ik een cd laten branden? "Where can I get a CD burned?"
Je kunt een CD branden bij een aantal verschillende plekken, waaronder:
- Een fotokiosk
- Een copy shop
- Een online dienst
De meeste copy shops en fotokiosken zullen een standaard CD-brandingdienst aanbieden, maar je kunt ook online services gebruiken om je eigen CDs te branden. Sommige online services die CD-branding aanbieden, zijn:
- CD Baby
- CreateSpace
- Disc Makers

Hoe ISO branden?

Om een ISO-bestand te branden, hebt u eerst een programma nodig dat ISO-bestanden kan lezen en verbranden, zoals Nero, Alcohol 120% of ImgBurn. Zorg ervoor dat u de laatste versie van het programma hebt geïnstalleerd.
Start het programma en selecteer de optie 'ISO-bestand verbranden' of iets dergelijks (dit kan verschillen per programma). Selecteer het ISO-bestand dat u wilt branden, selecteer de doel-cd / dvd-drive en start het brandproces.

Door Engen Bosket

Vergelijkbare artikelen

Hoe films op dvd branden? :: Hoe zet ik muziek van een cd op een USB stick?
Handige links