Huis > H > Hoe Teken Je In Een Word Document?

Hoe teken je in een Word document?

Een vrije vorm tekenen
  1. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op Vormen.
  2. Voer onder Lijnen een van de volgende handelingen uit:
  3. Klik ergens in het document en sleep om te tekenen.
  4. Ga als volgt te werk om het tekenen van de vorm te voltooien:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe haal je een voetnoot weg?

Een voetnoot verwijderen

Als u de voetnoot wilt verwijderen (onder aan de pagina), verwijdert u het getal '1' in de hoofdtekst. Wanneer u dat doet, verdwijnt de voetnoot zelf. U kunt dit ook doen door met de rechtermuisknop op de voetnoot onder aan de pagina te klikken, Ga naar voetnoot en verwijder het getal daar.
Vervolgens, hoe kan je een pagina verwijderen in word?
Een pagina verwijderen in Word
  1. Klik of tik ergens op de pagina die u wilt verwijderen en druk op Ctrl+G.
  2. Typ in het vak Paginanummer invoeren \page.
  3. Druk op Enter op het toetsenbord en selecteer sluiten.
  4. Controleer of de pagina met inhoud is geselecteerd en druk vervolgens op Delete op uw toetsenbord.

Trouwens, welke is horizontaal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het perspectief van de persoon. Als iemand rechtop staat, kan hij de horizon als horizontaal beschouwen. Als iemand echter ligt, kan de horizon een andere hoek lijken te hebben. Hoe heet de horizontale lijn? Een horizontale lijn is een lijn met een constante y-waarde. Met andere woorden, als je een horizontale lijn op een grafiek tekent, hebben alle punten op die lijn dezelfde y-coördinaat. De horizontale lijn wordt ook wel de x-as genoemd.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Wat is een horizontale grafiek?

Je gebruikt horizontale lijnstukjes in een grafiek wanneer je er van uit gaat dat de afhankelijke variabele sprongsgewijs verandert. Dit kan de prijs zijn van een bepaald product, maar bijvoorbeeld ook de stroomkosten per maand (als deze bijvoorbeeld steeds aan het begin van de maand verandert).
Daarvan, hoe maak je een inhoudsopgave met paginanummering in word?
Ga naar verwijzingen > inhoudsopgave. Klik op Aangepaste inhoudsopgave. Gebruik de instellingen om paginanummers weer te geven, te verbergen en uit te lijnen, het tabbladopvulteken toe te voegen of te wijzigen, opmaak in te stellen en op te geven hoeveel kopniveaus u wilt weergeven.

Wat is belangrijk als je een automatische inhoudsopgave wilt invoegen?

Het is belangrijk om je inhoudsopgave up-to-date te houden. Wanneer je nieuwe titels toevoegt, titels hernoemt of wanneer de paginanummers zijn gewijzigd zal je inhoudsopgave immers niet automatisch bijgewerkt worden.
Mensen vragen ook: wat betekenen 2 verticale streepjes? De twee verticale streepjes betekenen meestal "of" of "en/of". Bijvoorbeeld, "A of B" wordt geschreven als "A | B".

Mensen vragen ook: hoe maak je een gedachtestreepje?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen gebruiken een tekstverwerkingsprogramma om een gedachtestreepje te maken, terwijl anderen een meer gespecialiseerd schrijfprogramma gebruiken. Weer anderen maken een gedachtestreepje met de hand, met potlood of pen.

Door Mohun Calamare

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik welke netbeheerder Ik heb? :: Wat zijn aankopen via Orange factuur?
Handige links