Huis > W > Waarom Doet Word Geen Spellingscontrole?

Waarom doet word geen spellingscontrole?

Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Opties. Klik in het dialoogvenster Word-opties op Controle. Zorg ervoor dat het selectievakje Spelling controleren terwijl u typt is ingeschakeld in de sectie Tijdens het corrigeren van spelling en grammatica in Word.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is automatisch aanvullen?

Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt. Hoe zet je AutoCorrectie uit op Nokia? Ga naar Instellingen > Systeem > Talen en invoer > Virtueel toetsenbord > Gboard > Tekstcorrectie .

Hoe verwijder je geleerde woorden iPhone?

Er is geen specifieke functie om geleerde woorden op je iPhone te verwijderen. U kunt echter het woordenboek van uw iPhone terugzetten naar de fabrieksinstellingen om alle geleerde woorden te wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Woordenboek resetten. Hoe reset je je toetsenbord op iPhone? Er zijn een paar manieren om je toetsenbord op de iPhone te resetten:
1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset > Reset toetsenbordwoordenboek. Dit zal de aangepaste woorden die je hebt toegevoegd aan je toetsenbordwoordenboek resetten.
2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset > Reset alle instellingen. Hiermee worden alle instellingen van je iPhone gereset, inclusief de toetsenbordinstellingen.
3. Als je problemen hebt met een specifiek toetsenbord, kun je het verwijderen en vervolgens weer toevoegen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden, tik op Bewerken en vervolgens op het rode minteken naast het toetsenbord dat u wilt verwijderen. Zodra het toetsenbord is verwijderd, kunt u het weer toevoegen door op de knop Nieuw toetsenbord toevoegen te tikken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe spellingscontrole aanzetten in Outlook?

Klik op Bestand > Opties > E-mail. Schakel onder Berichten opstellen het selectievakje Altijd spelling controleren voor verzenden in. Hoe zet je woordenboek aan op Samsung? Bij Samsung moet je eerst op het instellingen-icoontje naast het Samsung-toetsenbord drukken, vervolgens op Voorspellende tekst, en ten slotte op Mijn woordenlijst. Je kunt ook woorden aan het woordenboek toevoegen. Die woorden zullen dan tijdens het invoeren van tekst ook bij de voorspellingen worden weergeven.

Bovendien, kan je een whatsapp bericht aanpassen?

Wil je de nieuwe bewerk- of terugtrek-optie in WhatsApp gebruiken, dan kan dit in de toekomst door een bericht te selecteren en vervolgens op de puntjes boven in het scherm te drukken. Heb je dit gedaan, dan verschijnt de optie 'edit'. Waar is spellingscontrole? De spellingscontrole is in het menu "Extra" bovenaan in het programma.

Hoe spellingscontrole aanzetten in Word op Mac?

Om de spellingcontrole in Word op een Mac in te schakelen, ga je naar het menu 'Weergave' en klik je op 'Spelling en grammatica'. Er zal nu een venster verschijnen waarin je de optie 'Spellingcontrole inschakelen' kunt selecteren.

Door Carilyn

Vergelijkbare artikelen

Kan je AutoCorrectie uitschakelen? :: Hoe zet je voorspellende tekst uit?
Handige links