Huis > W > Welke Apple Apps Zijn Gratis?

Welke Apple apps zijn gratis?

De Top 200 gratis iPhone apps
  • CoronaCheck. 10.488 · iOS 11.0+ · Gezondheid en fitness.
  • Scanner voor CoronaCheck. 800 · iOS 11.0+ · Zakelijk.
  • DigiD. 464.309 · iOS 12.0+ · Productiviteit · Trailer.
  • WhatsApp Messenger. 622.827 · iOS 12.0+ · Sociaal netwerken.
  • Microsoft Teams.
  • Google Maps.
  • Pokémon UNITE.
  • Microsoft Authenticator.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Daarvan, wat zijn interessante apps?

De top 100 apps: de beste Android-apps op een rijtje
  1. WhatsApp. Met WhatsApp kun je onbeperkt berichten versturen naar en met andere WhatsApp-gebruikers.
  2. Android Planet.
  3. Google Maps.
  4. Inbox by Gmail.
  5. Plex.
  6. Flitsmeister.
  7. ING Bankieren.
  8. Duolingo.
Hoe kan ik een app installeren?
Apps opnieuw installeren of weer inschakelen
  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.

Hoe krijg ik een app op mijn startscherm?

Als u een app aan uw startscherm wilt toevoegen, moet u het app-pictogram in uw app-lade vinden. Zodra u het pictogram hebt gevonden, houdt u het ingedrukt. Sleep het pictogram vervolgens naar de gewenste locatie op uw startscherm. Kan geen apps installeren op iPhone? Als u problemen hebt met het installeren van apps op uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of uw iPhone de laatste versie van iOS heeft. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Als er een update beschikbaar is, installeer die dan.
Als uw iPhone al op de laatste versie van iOS draait, kunt u uw iPhone opnieuw opstarten. Dit doe je door de Slaap/Wektoets ingedrukt te houden totdat de schuifknop "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop om je iPhone uit te schakelen. Zodra je iPhone is uitgeschakeld, houd je de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt om hem weer in te schakelen.
Als je nog steeds problemen hebt met het installeren van apps, is het volgende wat je kunt proberen je iPhone te resetten. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Alle instellingen resetten. Hierdoor worden de fabrieksinstellingen van je iPhone hersteld. Dit zal ook alle apps verwijderen die u op uw iPhone hebt geïnstalleerd, dus zorg ervoor dat u een back-up maakt voordat u uw iPhone reset.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kan ik zien welke apps geld kosten?

Open de Google Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op Menu Account. Tik op Aankoopgeschiedenis om je bestellingen te bekijken.
Wat dit betreft, wat is het gevaar van gratis apps?
Wanneer je een gratis app installeert, dan heeft deze app vaak toestemming voor toegang tot jouw gegevens. Je geeft hiermee een deel van je privacy op. Deze gegevens kan de app-aanbieder bovendien doorverkopen aan adverteerders.

Hoe weet je of een app veilig is?

Als een app 150.000 keer gedownload is, is de kans groot dat de app veilig en betrouwbaar is. Wees voorzichtiger als een app slechts 15 keer gedownload is. Let op! De populariteit van de app zegt niets over hoeveel gegevens je met de app deelt.
Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet downloaden in de appstore? Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet kunt downloaden uit de App Store. Eén mogelijkheid is dat er een probleem is met uw internetverbinding. Een andere mogelijkheid is dat de App Store veel verkeer heeft en tijdelijk niet beschikbaar is. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met uw Apple ID of wachtwoord.

Waar kan ik mijn downloads vinden?

Aangenomen dat u een Windows-computer gebruikt, zouden uw downloads in uw map "Downloads" moeten staan. Deze map bevindt zich meestal in de map "Mijn documenten" of "Documenten". Als u de map Downloads niet kunt vinden, kunt u ernaar zoeken door de Verkenner te openen en "Downloads" in de zoekbalk te typen.

Door Nabala Glaubke

Vergelijkbare artikelen

Heb geen geluid op mijn Samsung telefoon? :: Wat kost geld ontvangen met PayPal?
Handige links