Huis > W > Welke App Heb Ik Nodig Om Bestanden Te Openen?

Welke app heb ik nodig om bestanden te openen?

Suggesties voor gratis PDF-reader apps
  • Adobe Reader: Android, iOS, Windows.
  • Google Play Books: Android, iOS.
  • Kobo: Android, iOS, Windows.
  • Bookari: Android, iOS.
  • Foxit Mobile PDF: Android, iOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe overbodige bestanden verwijderen?

Zo verwijder je eenvoudig overbodige bestanden op je telefoon
  1. Installeer de app Files by Google via de Google Play Store.
  2. Tik op het tabblad Opschonen.
  3. Tik op de kaart Grote bestanden verwijderen en dan op Bestanden selecteren.
  4. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen.
  5. Tik onderaan op Naar prullenbak verplaatsen.
En nog een vraag, welke bestanden zijn overbodig?
Bij ongewenste bestanden op mobiele telefoons gaat het met name om:
  • Tijdelijke app-bestanden worden gebruikt om een app te installeren, maar na de installatie zijn ze overbodig.
  • Onzichtbare cachebestanden of tijdelijke internetbestanden worden door apps of door het systeem zelf gebruikt.

Waar staan Cachebestanden?

Cache-bestanden bevinden zich meestal in een map genaamd "Cache" binnen de hoofdmap van de applicatie. Bijvoorbeeld, de cache-map voor de Google Chrome webbrowser bevindt zich in "C:\Users[USERNAME]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache". Hoe krijg ik mijn D schijf terug? Als u uw D-schijf terug wilt, moet u de harde schijf van uw computer formatteren en het besturingssysteem opnieuw installeren. Dit zal alle gegevens op uw harde schijf wissen, dus zorg ervoor dat u eerst een back-up maakt van alle belangrijke bestanden. Om uw harde schijf te formatteren, opent u het "Configuratiescherm" en klikt u op "Systeem en beveiliging". Klik op "Administratieve hulpmiddelen" en dubbelklik vervolgens op "Computerbeheer". Vouw in het linkerdeelvenster "Opslag" uit en klik vervolgens op "Schijfbeheer". Klik met de rechtermuisknop op de harde schijf die u wilt formatteren en selecteer "Formatteren".

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Trouwens, kan de huidige eigenaar niet weergeven windows 10?

Verleen toegang tot de vergrendelde map

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigendommen . Klik op de Veiligheid tab en klik vervolgens op Geavanceerd . Selecteer de Rechten tab en klik vervolgens op Toevoegen.
Mensen vragen ook: hoeveel bladzijden heeft het boek toegang geweigerd?
Nick vindt het oneerlijk dat zijn leven zo veel anders is dan dat van Zaïd. Hij bedenkt een plan: ze ruilen één dag van plaats, zodat Zaïd een echte dag vakantie heeft om even bij te komen.
...
Specificaties.
ISBN:9789021676012
Prijs:7,99
Aantal pagina's:160
Uitgever:Ploegsma
Verschijningsdatum:18-04-2016

Men kan zich ook afvragen: welke boeken heeft danny de vos geschreven?

Danny De Vos/Boeken
Kan niet meer inloggen als administrator Windows 10? Als u niet meer kunt inloggen als beheerder op Windows 10, zijn er een paar mogelijke redenen waarom. De meest voorkomende reden is dat uw account door de beheerder is geblokkeerd vanwege te veel mislukte inlogpogingen. Een andere mogelijkheid is dat uw account door de beheerder is uitgeschakeld. Als u nog steeds kunt inloggen als een andere gebruiker op dezelfde computer, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen vanaf de opdrachtprompt. Tot slot, als u volledig bent afgesloten van uw computer, moet u een opstartbaar Windows 10-installatiemedium gebruiken om toegang te krijgen tot de herstelomgeving en uw wachtwoord vanaf daar opnieuw instellen.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik administrator uitschakelen?

Er zijn een paar manieren om beheerdersrechten op een computer uit te schakelen. Eén manier is om de Editor voor lokaal groepsbeleid te gebruiken.Open de Editor voor lokaal groepsbeleid en ga naar Computerconfiguratie > Windows-instellingen > Beveiligingsinstellingen > Lokaal beleid > Toewijzing van gebruikersrechten.Zoek in de lijst met gebruikersrechten "Aanmelden via Remote Desktop Services toestaan." Dubbelklik erop en verwijder de beheerdersaccount uit de lijst.
Een andere manier om beheerdersrechten uit te schakelen is het gebruik van de Register-editor. Open de Register-editor en ga naar de volgende sleutel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsCurrentVersion\Policies\System
Maak in het rechterdeelvenster een nieuwe 32-bits DWORD-waarde aan met de naam "DisableAdminAccounts". Zet de waarde op 1 om beheerdersaccounts uit te schakelen, of op 0 om ze in te schakelen.
U kunt ook de Group Policy Object Editor gebruiken om beheerdersrechten uit te schakelen. Open de Object Editor groepsbeleid en ga naar Computerconfiguratie > Windows-instellingen > Beveiligingsinstellingen > Lokaal beleid > Toewijzing van gebruikersrechten. Zoek in de lijst met gebruikersrechten naar "Aanmelden via Remote Desktop Services toestaan". Dubbelklik erop en verwijder de beheerdersaccount uit de lijst.

Door Weiler

Vergelijkbare artikelen

Hoe open je Camera Raw? :: Hoe kom je in AppData?
Handige links