Huis > K > Kun Je Windows 7 Nog Updaten?

Kun je Windows 7 nog updaten?

Op 14 januari 2020 is de ondersteuning voor Windows 7 afgelopen. Microsoft updatet sinds die datum Windows 7 niet meer. Het besturingssysteem is hierdoor vatbaarder voor virussen, malware en hackers. Daarom is het verstandig om over te stappen naar Windows 10.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je windows 7 opnieuw installeren?

Als je Windows 7 opnieuw gaat installeren is uiteraard de installatie DVD benodigd. Ga dan naar Start en klik op het Configuratiescherm. Klik dan direct bovenaan op 'Systeem en beveiliging'. Klik hier dan op Onderhoudcentrum direct bovenaan, in het vervolgvenster klik onderaan op de knop "Systeemherstel".
Hoe ga ik van Windows 7 naar Windows 10?
Als je nog een Windows 7-pc hebt, ga dan naar de Windows 10 downloadpagina en download het hulpprogramma van Microsoft. Windows 7 Starter, Home, Basic en Home Premium worden bijgewerkt naar Windows 10 Home, terwijl Professional en Ultimate worden vervangen door Windows 10 Pro.

Hoe kan ik Windows opnieuw installeren?

Er zijn een paar manieren om Windows opnieuw te installeren. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een Windows-installatieschijf. Deze schijf kan worden gemaakt van een Windows-installatiebestand (ISO) of met het hulpprogramma voor het maken van Windows-media.
Als u een Windows-installatieschijf hebt, kunt u deze in uw computer plaatsen en ervan opstarten. Dit zal het Windows installatieproces oproepen en u kunt de aanwijzingen volgen om Windows opnieuw te installeren.
Als u geen Windows installatieschijf hebt, kunt u Windows opnieuw installeren via de herstelpartitie op uw computer. Dit doet u meestal door tijdens het opstartproces op een toets te drukken (vaak F11 of F12) om de herstelopties op te roepen. Van hieruit kunt u de optie selecteren om Windows opnieuw te installeren.
U kunt Windows ook opnieuw installeren met behulp van een USB-station. Hiervoor moet u een opstartbare USB-schijf maken met de Windows-installatiebestanden erop. Zodra u het opstartbare USB-station hebt gemaakt, kunt u ervan opstarten en de aanwijzingen volgen om Windows opnieuw te installeren. Hoe lang kan ik Windows 7 nog gebruiken? Windows 7 bereikt het einde van zijn ondersteuning op 14 januari 2020. Dit betekent dat Microsoft na die datum niet langer beveiligingsupdates of technische ondersteuning voor het besturingssysteem biedt. We raden u aan vóór die datum een upgrade uit te voeren naar een nieuwere versie van Windows om beveiligingsupdates en ondersteuning te blijven ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Wat kost het om Windows 10 te installeren?

Windows 10 wordt gratis, mits je binnen 12 maanden na de lancering upgrade vanaf Windows 7, Windows 8 of Windows 8.1. Als je daarna nog wil upgraden, dan moet je betalen. Als je op dit moment nog op Windows 7, 8 of 8.1 zit, dan kun je kosteloos upgraden naar Windows 10.
Hoe kan ik Windows 7 opnieuw installeren zonder cd?
Tip 01: Windows 7 en 8.1

Heb je nog een computer met Windows 7 en heb je de originele installatiebestanden niet meer? Dan kun je via Microsoft een iso-bestand te downloaden om er een installatiemedium van te maken. Ga hiernaartoe. Voer je productcode in, kies de juiste taal en versie (64- of 32 bit) en download de iso.

Je kunt ook vragen waar kan ik windows 7 gratis downloaden?

Waar kan ik gratis iso's van Windows 10, 8.1 en 7 downloaden?
  1. HeiDoc.net - Microsoft Windows and Office ISO Download Tool. Met de Microsoft Windows and Office ISO Download Tool van HeiDoc.net kun je de ISO's onder meer in het Nederlands downloaden.
  2. Als je Linux of macOS gebruikt.
Is er een gratis Windows 7? Windows 7 werd uitgebracht in 2009 en is niet langer verkrijgbaar bij Microsoft. Het is echter nog steeds mogelijk om exemplaren van Windows 7 te koop te vinden bij derde partijen. Bovendien kunnen sommige computerfabrikanten Windows 7 nog steeds bij nieuwe computers leveren.

Kan ik gratis Windows 10 installeren?

Ja, u kunt Windows 10 gratis installeren. Microsoft biedt een gratis upgrade naar Windows 10 voor computers met Windows 7 of 8.1. U kunt Windows 10 ook gratis krijgen als u een in aanmerking komende versie van Windows 10 Insider Preview draait.

Door Maeve Diruzzo

Vergelijkbare artikelen

Kun je Windows 10 zelf installeren? :: Kan iemand mij blokkeren voor sms?
Handige links