Huis > K > Kan Ik Mails Automatisch Doorsturen?

Kan ik mails automatisch doorsturen?

Automatisch doorsturen inschakelen

Je kunt uitsluitend berichten doorsturen voor één Gmail-adres en niet voor een e-mailgroep of alias. Alle instellingen bekijken. Klik op het tabblad Doorsturen en POP/IMAP. Klik in het gedeelte Doorsturen op Een doorstuuradres toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Hoe mail automatisch doorsturen naar ander mailadres?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u automatisch mail kunt doorsturen naar een ander adres. Eén manier is het instellen van een regel voor het doorsturen van e-mail in uw e-mailprogramma. In Outlook kunt u bijvoorbeeld op het tabblad Bestand klikken en vervolgens op Regels en waarschuwingen beheren. Op het tabblad E-mailregels kunt u klikken op Nieuwe regel en vervolgens de wizard volgen om een regel in te stellen om e-mail van een specifieke afzender of met een specifiek onderwerp door te sturen naar een ander e-mailadres.
Een andere manier om e-mail automatisch door te sturen is het instellen van een forwarder bij uw e-mail service provider. In Gmail kunt u bijvoorbeeld klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en vervolgens op Instellingen. Onder het tabblad Doorsturen en POP/IMAP kunt u klikken op Een doorstuuradres toevoegen en het e-mailadres invoeren waarop u uw e-mail wilt doorsturen.
Een derde manier om automatisch mail door te sturen is het gebruik van een dienst van derden zoals IFTTT of Zapier. Met deze diensten kunt u "recepten" of "zaps" maken die automatisch mail doorsturen van het ene e-mailadres naar het andere op basis van bepaalde criteria die u opgeeft. Vervolgens, hoe mails automatisch in mappen plaatsen outlook? Klik met de rechtermuisknop op een bericht in uw postvak of in een ander e-mailmap en selecteer regels. Selecteer een van de opties. Outlook stelt automatisch voor om een regel te maken op basis van de afzender en de geadresseerden. Als u wilt meer opties wilt zien, selecteert u de Regel maken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een ontvangen mail doorsturen?

Een gebruiker kan een ontvangen mail doorsturen door de mail te openen, op de pijl "doorsturen" te klikken en dan het e-mailadres van de gewenste ontvanger in te voeren. Waarom kan ik geen mail doorsturen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen mail kunt doorsturen. Eén reden kan zijn dat uw mailserver niet is geconfigureerd om doorsturen toe te staan. Een andere mogelijkheid is dat uw e-mail client niet is geconfigureerd om mail door te sturen. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw ISP poort 25 blokkeert, de poort die wordt gebruikt om e-mail te versturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe mails overzetten naar nieuwe pc?

E-mail en adresboekSluit Outlook op uw oude pc, open in Windows Verkenner de map %localappdata%. Selecteer de mappen die u wilt importeren.

Hoe kan ik in Outlook 365 mijn mail doorsturen naar mijn prive mailadres?

Office 365 e-mail account forwarder instellen

  1. U logt in op de Outlook Web App van Office 365 met het e-mailaccount waar u de forwarder op in wilt instellen.
  2. Klik boven op de pagina op Instellingen >E-mail.
  3. Klik op Doorsturen.
  4. Klik op Doorsturen starten en voer in het tekstvlak het gewenste e-mailadres in.
Hoe voeg je een mail toe als bijlage? Een e-mail doorsturen als bijlage
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een mail doorsturen naar whatsapp?

Document sturen via WhatsApp (Android)

  1. Tik op het tabblad Chats.
  2. Tik op het chatgesprek waarin u een document wilt verzenden.
  3. Tik op de paperclip.
  4. Tik op Document(en).
  5. Een lijst met pdf's en documenten die op het toestel aanwezig zijn, opent.
  6. Tik op het gewenste document.
  7. Tik op Verzenden.
Hoe kan ik meerdere mails tegelijk doorsturen met Outlook? Om meerdere e-mails tegelijk door te sturen in Outlook, ga je naar de e-mails die je wilt doorsturen en sleep je ze naar een ander mapje in je inbox. Als je ze naar een andere map wilt sleepen, klik je met je rechtermuisknop op een van de geselecteerde e-mails en kies je 'Sleep naar map' en selecteer je de map waarnaar je de e-mails wilt verplaatsen.

Hoe moet je Outlook instellen?

Om Outlook in te stellen, moet je eerst een account aanmaken bij een e-mailprovider, zoals bijvoorbeeld Gmail, Outlook of Yahoo. Vervolgens download je de Outlook-app op je computer of telefoon. Op je computer ga je naar de website van Outlook en klik je op 'Aanmelden'. Je vult je e-mailadres en wachtwoord in en klikt op 'Volgende'. Er verschijnt nu een pagina waarop je de instellingen voor je account kunt aanpassen. Als je klaar bent, klik je op 'Opslaan'.

Door Hackney Mahmoud

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang stuurt Ziggo mail door? :: Hoe automatisch datum in Excel uitzetten?
Handige links