Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Van Een Deel Van Je Scherm?

Hoe maak je een screenshot van een deel van je scherm?

De PrintScreen-toets in combinatie met de Alt-toets maakt een afdruk van alleen het actieve venster. De schermafdruk wordt als afbeelding op het virtuele klembord geplaatst, om vervolgens eenvoudig met de toetscombinatie Ctrl-V of Win-V in een willekeurig document of bewerkingsprogramma te plakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kan afbeelding niet verplaatsen in Word?

Klik op de afbeelding, houd de linkermuisknop ingedrukt en versleep de afbeelding naar de gewenste plek. Lukt het niet? Klik op Positie > Meer indelingsopties om de exacte positie te bepalen. Selecteer zowel onder 'Horizontaal' als 'Verticaal' de optie Absolute positie.
Bovendien, waar vind ik opmaak in word?
Open in het menu het tabblad "Invoegen". Klik op de knop "Voorblad". Kies de gewenste opmaak.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een handmatig regeleinde?

Een handmatig regeleinde, ook bekend als een gedwongen regeleinde, wordt gemaakt door de HTML-code "
" toe te voegen aan de tekst waar u de breuk wilt laten plaatsvinden. Hoe kan ik een Word document ontgrendelen? Als u de auteur van het document bent, kunt u het eenvoudig ontgrendelen door het document in Microsoft Word te openen en te gaan naar Bestand > Info > Document beveiligen > Versleutelen met wachtwoord. Als u het wachtwoord bent vergeten, zijn er een paar manieren om te proberen het te kraken, maar uiteindelijk krijgt u misschien geen toegang tot het document.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe vervang je woorden in Word?

Als u met veel tekst werkt en een woord of woordgroep moet zoeken en vervangen, gebruikt u Zoeken en vervangen in uw Office-app. Selecteer Vervangen of druk op Ctrl + H. Opmerking: Die procedure is in alle Office-apps hetzelfde, maar dit voorbeeld heeft betrekking op Word.
Vervolgens, hoe moet je een document kopiëren?
Met behulp van de sneltoetsen kun je kopiëren en plakken:
  1. Pc: Ctrl + c voor Kopiëren, Ctrl + x voor Knippen en Ctrl + v voor Plakken.
  2. Mac: ⌘ + c voor Kopiëren, ⌘ + x voor Knippen en ⌘ + v voor Plakken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik de cursor direct naar een bepaalde pagina in mijn document verplaatsen?

hou de linker-muisknop ingedrukt, er verschijnt een stippelijn-kader, en een stippelijn-invoegpositie. sleep met de stippelijn-invoegpositie (linker-muisknop ingedrukt), naar de gewenste plaats in je document en laat daar de muisknop los.
Waar zit Rotatievergrendeling iPhone? De functie Rotatievergrendeling op de iPhone bevindt zich in de app Instellingen. Om het te openen, opent u de Instellingen-app en tikt u op de sectie Weergave & Helderheid. Daar ziet u een sectie genaamd Display Zoom. Tik daarop en selecteer vervolgens de Standaardweergave. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en je ziet de schakelaar Rotatievergrendeling.

Dienovereenkomstig, hoe automatisch scherm draaien samsung?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het specifieke model Samsung-telefoon dat u hebt. In het algemeen kunt u echter de optie om uw scherm automatisch te draaien vinden onder de weergave-instellingen in het hoofdmenu Instellingen van uw telefoon. Als je eenmaal in de weergave-instellingen bent, zoek dan naar een optie die zegt "scherm automatisch draaien" of iets dergelijks. Als je deze optie niet kunt vinden, moet je misschien de handleiding van je telefoon raadplegen voor specifieke instructies.

Door MacNamara Kolling

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Klassendiagram UML? :: Hoe kan je je beeld vastzetten?
Handige links