Huis > H > Hoe Pingen In Windows 10?

Hoe pingen in Windows 10?

In Windows 10:
  1. Klik met de rechter muisknop op de Start-knop ( links onder aan op de taakbalk in Windows 10 )
  2. Kies de menukeuze: Uitvoeren.
  3. Typ in: CMD en druk op de enter-toets.
  4. Typ in ping , druk daarna op de enter-toets en U krijgt alle opties van het Ping-commando.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Je kunt ook vragen wat is mijn ip be?

Zo vind je jouw IP-adres in Windows 11

Klik op 'Start', vervolgens 'Instellingen', "Netwerk en internet', 'Wifi'. Selecteer het netwerk waarmee je bent verbonden. Klik op 'Eigenschappen'. Scrol helemaal omlaag in het venster, je IP-adres wordt weergegeven naast 'IPv4-adres'.
Dienovereenkomstig, wat kun je met een traceroute?
Traceroute is een command-line-interface die via de prompt kan worden gestart. Het geeft de gebruiker informatie over de route van datapakketten in het netwerk. Voor dit doeleinde stelt het programma vast via welke router- en internetknooppunten de verzonden pakketten uiteindelijk bij de host van bestemming aankomen.

Mensen vragen ook: wat doet een ping?

Wanneer je een host op het internet "pingt", stuur je een klein pakketje gegevens naar die host en wacht je op antwoord. Het "ping"-commando wordt meestal gebruikt om te testen of een host online is en reageert op verzoeken. De tijd die de host nodig heeft om te antwoorden wordt de "ping-tijd" genoemd. Trouwens, hoe vind je het ip adres van een website? Er zijn een paar manieren om het IP-adres van een website te vinden. Eén manier is om het ping-commando te gebruiken. Als u bijvoorbeeld het IP-adres van www.google.com wilt vinden, opent u de opdrachtprompt en typt u "ping www.google.com". Het IP-adres wordt dan als eerste regel weergegeven.
Een andere manier om het IP-adres van een website te vinden is met het commando nslookup. Als u bijvoorbeeld het IP-adres van www.google.com wilt vinden, opent u de opdrachtprompt en typt u "nslookup www.google.com". Het IP-adres wordt dan weergegeven.
U kunt ook online tools gebruiken om het IP-adres van een website te vinden. U kunt bijvoorbeeld naar www.whatsmyip.org gaan en het adres van de website invoeren in het veld "Lookup IP Address". Het IP-adres wordt dan weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Daarvan, waar vind ik mijn subnet mask?

Open de Opdrachtprompt, typ 'IPCONFIG' en druk op Enter. Je subnetmasker wordt in de lijst weergegeven.
...
Op Windows
  1. Ga naar Configuratiescherm > Netwerk en Internet > Netwerkcentrum;
  2. Klik op je netwerknaam en vervolgens op Details;
  3. Hier vind je het subnetmasker samen met andere details.
Dienovereenkomstig, hoe vind je een ip adres van iemand anders?
De eenvoudigste manier om iemands IP-adres te krijgen, is door een van de online IP-opzoektools te gebruiken, zoals WhatsMyIPAddress.com. Ga gewoon naar de site, voeg een IP-adres toe dat u wilt volgen en het geeft u informatie zoals geolocatie en meer.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je tracert?

Gebruik de toetsencombinatie Command (CMD) + Spatie om Spotlight te openen. Voer 'Network Utility' of 'Netwerkhulpprogramma' in en start het programma. Klik op 'Traceroute' en voer het adres waar je de route naar wil traceren, bijvoorbeeld 'server126.hosting2go.nl'. Klik vervolgens op 'Trace'.
Mensen vragen ook: hoe doe ik een traceroute? Een traceroute is een hulpmiddel voor netwerkdiagnose dat wordt gebruikt om het pad van een pakket over een IP-netwerk te volgen. Het traceroute commando gebruikt het IP protocol's Time to Live (TTL) veld en probeert een ICMP TIME_EXCEED antwoord uit te lokken van elke gateway langs het pad naar de host.
Het traceroute commando is beschikbaar op de meeste Unix en Linux systemen. Het Windows equivalent is tracert.
Om traceroute te gebruiken opent u een terminalvenster en typt u traceroute gevolgd door de domeinnaam of het IP-adres van de host waarnaar u de route wilt traceren. Om bijvoorbeeld de route naar google.com te traceren, typt u:
traceroute google.com
De uitvoer van het commando toont het IP-adres en de hostnaam van elke gateway langs het pad, evenals de reistijd voor elke hop.

Dus, wat is een acceptabele ping?

Een aanvaardbare ping is een reactietijd binnen een bepaald bereik dat als normaal wordt beschouwd voor een bepaald netwerk. Dit bereik ligt typisch tussen 0 en 400 milliseconden. Alles buiten dit bereik wordt beschouwd als abnormaal en kan duiden op een probleem met het netwerk.

Door Festus Torstrick

Vergelijkbare artikelen

Is postcode met of zonder spatie? :: Wat betekenen de pictogrammen van OneDrive?
Handige links