Huis > H > Hoe Maak Je Een Geselecteerde Screenshot?

Hoe maak je een geselecteerde screenshot?

Stap 1: de Print Screen toets opzoeken

Vaak is dit een van de toetsen die boven de pijltoetsen van het toetsenbord staat. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken. Staat Print Screen in het blauw? Druk dan tegelijkertijd op de Fn- en Print Screen toets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een screenshot op Lenovo?

U kunt ook een screenshot krijgen met de toets Print Screen op het toetsenbord. Normaal gesproken is de toets Print Screen PrtSc of Print Scrn. Raadpleeg de gebruikershandleiding om de juiste sleutel te bepalen, Handleidingen voor Lenovo -producten zoeken en bekijken - ThinkPad , ThinkCentre , ideapad , ideacentre .
Hoe neem je een screenshot op een tablet?
Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen.

Dit in overweging nemend, hoe maak ik een print screen op samsung tablet?

Om een printscreen te maken op een Samsung tablet, moet u tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop drukken. Daarvan, hoe stuur je een screenshot door? Er zijn een paar verschillende manieren om een screenshot te maken op een computer, maar de meest gebruikelijke manier is door op de toets "Print Screen" op uw toetsenbord te drukken. Deze toets zit meestal rechtsboven op uw toetsenbord. Als u op deze toets drukt, wordt een schermafdruk van uw huidige scherm naar uw klembord gekopieerd.
U kunt de schermafbeelding vervolgens plakken in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop, of u kunt het opslaan als een afbeeldingsbestand. Open hiervoor een nieuw bestand in uw beeldbewerkingsprogramma en druk op "Ctrl+V" om de schermafbeelding te plakken. Sla het bestand vervolgens op als .png- of .jpg-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een screenshot op je mobiel?

Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung Galaxy smartphones, druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Deze toetsen vind je aan de zijkant van je toestel.
Hoe maak je een Print Screen Dynabook?
Naast Print Screen kan de toets een label hebben PrtScn or PrtSc. Stap 1: Bereik het scherm waarvan u een screenshot wilt maken op een Toshiba-laptop en druk op Print Screen knop als je het kunt vinden. Druk op voor toetsenborden met secundaire functies van toetsen Fn + Print Screen sleutels.

Waarom werkt Print Screen toets niet?

Controleer of er een F-modus of F Lock-toets op het toetsenbord zit Als er een F Mode-toets of F Lock-toets op uw toetsenbord zit, kan het zijn dat Print Screen niet werkt. Als dit het geval is, moet u de toets Print Screen inschakelen door nogmaals op de F Mode-toets of F Lock-toets te drukken .
Hoe Screenrecord je Windows 10? Schermopname op Windows 10 kan worden gedaan met de ingebouwde Xbox Game Bar tool. Om de opname te starten, opent u de Game Bar door op Windows-toets + G te drukken. Klik vervolgens op de opnameknop (of druk op Windows-toets + Alt + R) om de opname te starten. Om de opname te stoppen, klikt u op de stopknop (of drukt u nogmaals op Windows-toets + Alt + R). De opgenomen video wordt opgeslagen in uw map Video's > Opnames.

Waar vind ik mijn knipsels?

Er zijn een paar manieren om uw knipsels te vinden. De eerste is om naar het gedeelte "Mijn knipsels" van uw Kindle te gaan. Open hiervoor het hoofdmenu van uw Kindle en scroll naar beneden naar "Mijn knipsels". Hier ziet u een lijst met alle knipsels die u hebt opgeslagen.
Een andere manier om uw knipsels te vinden is door ernaar te zoeken. Open hiervoor de zoekbalk op uw Kindle en typ "Mijn knipsels" in. Er verschijnt dan een lijst met al uw knipsels.
Tot slot kunt u uw knipsels ook openen via het startscherm van uw Kindle. Blader hiervoor door uw startscherm tot u het pictogram "Mijn knipsels" vindt. Wanneer u dit pictogram opent, ziet u een lijst met al uw knipsels.

Door Riehl

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur je een screenshot door? :: Hoe maak ik een screenshot van mijn bankrekening?
Handige links