Huis > H > Hoe Stuur Je Een Screenshot Door?

Hoe stuur je een screenshot door?

Houd de aan/uit knop en de volume-naar-beneden knop tegelijkertijd enkele seconden ingedrukt. Om het bestand te verzenden meteen nadat je de schermafdruk gemaakt hebt, trek je het notificatiepaneel naar beneden. Tik op “Delen” om het via e-mail te verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke bestandsindeling wordt door MS Windows gebruikt?

De MDB-bestandsformaten worden gebruikt. Er zijn verschillende versies van het bestand. Sommige MDB-bestanden kunnen nog worden geopend.

Wat is een screenshot en hoe doe je dat?

Een screenshot is een afbeelding van wat er op dat moment op uw scherm staat. U kunt van een screenshot gebruik maken wanneer u exact wil laten zien wat er op uw scherm wordt weergegeven. De afbeelding van het scherm kunt u vervolgens versturen naar uw gesprekspartner om het een en ander te verduidelijken.
Je kunt ook vragen hoe maak je een gedeeltelijke print screen?
In Windows kunt u op de volgende manier een printscreen maken van één venster:
  1. Klik met de muis in het venster waarvan u een printscreen wilt maken.
  2. Druk de toetscombinatie Alt+PrintScreen.
  3. Hiermee wordt een printscreen van het venster gemaakt en op het Klembord gezet.

Hoe maak je een screenshot op een Mac?

Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op een Mac. De eerste is om de sneltoets Command+Shift+3 te gebruiken. Dit maakt een screenshot van het hele scherm en slaat het op als een PNG-bestand op het bureaublad.
De tweede manier om een screenshot te maken is door de sneltoets Command+Shift+4 te gebruiken. Hierdoor verschijnt een dradenkruis waarmee u het gedeelte van het scherm kunt selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, wordt de schermafbeelding opgeslagen als een PNG-bestand op het bureaublad. Waar wordt Schermknipsel opgeslagen? Screen Cut wordt opgeslagen in het klembord van het systeem.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je een woord waar de letters door elkaar staan?

Een letteromkering is een woord of zinsdeel gevormd uit de letters van een ander woord of zinsdeel, maar in een andere volgorde. Een populair woordspel is het maken van anagrammen. Anagrammen kunnen ook als pseudoniemen worden gebruikt.

Wat is de Verkenner in Windows 10?

In de Windows Verkenner ziet u de bestanden en mappen die op de computer of op een aangesloten opslagmedium staan. Denk daarbij aan een usb-stick of externe harde schijf. Het is een programma om mee te navigeren door de mappen. Sla via de Verkenner bestanden zoals foto's en tekstdocumenten op en orden ze in mappen.
Hoe scherm opnemen Windows 10?
Nu volgt u de stappen om het scherm in Windows 10 op te nemen. Stap 1: Druk op de sneltoets Win + G om het in Window 10 ingebouwde schermrecorderprogramma te openen. Stap 2: Klik op de Opnameknop (of druk op de sneltoets Win + Alt + R) om te beginnen met het opnemen van uw scherm in Windows 10.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een screenshot op de laptop hp?

De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken. Staat Print Screen in het blauw? Druk dan tegelijkertijd op de Fn- en Print Screen toets.
Dit in overweging nemend, kan je je scherm opnemen? Ja, u kunt uw scherm opnemen met het programma QuickTime Player op een Mac.

Hoe scherm opnemen Microsoft?

Er zijn een paar verschillende manieren om je scherm op te nemen op Microsoft Windows 10.
De eerste manier is om de ingebouwde Xbox Game Bar te gebruiken. U kunt de Game Bar oproepen door op de Windows-toets + G te drukken. Zodra de Game Bar is geopend, kunt u op de knop 'Opname starten' klikken om te beginnen met het opnemen van uw scherm.
Je kunt ook de Xbox app gebruiken om je scherm op te nemen. Open hiervoor de Xbox-app en ga naar het tabblad 'Instellingen'. Zorg er onder 'Game DVR' voor dat de optie 'Gameclips en screenshots opnemen met Game DVR' is ingeschakeld. Open vervolgens het spel dat je wilt opnemen en druk op de Windows-toets + G om de Game Bar tevoorschijn te halen. Vanaf hier kunt u op de knop 'Start Recording' klikken om te beginnen met het opnemen van uw scherm.
Ten slotte kunt u de Windows 10-schermrecordertool gebruiken om uw scherm op te nemen. Open hiervoor het Windows 10 Actiecentrum door te klikken op de Windows-toets + A. Klik vervolgens op de knop 'Schermopname' om de opname van uw scherm te starten.

Door Alis Pribble

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een screenshot met Samsung S22? :: Hoe maak je een geselecteerde screenshot?
Handige links