Huis > H > Hoe Maak Ik Een Screenshot Met Samsung S22?

Hoe maak ik een screenshot met Samsung S22?

Galaxy S21 of S22 screenshot met knoppen

Druk tegelijkertijd op volume omlaag en de stand-by/power-knop aan de rechterkant - maar slechts kort, niet te lang. Het scherm wordt vastgelegd, knippert en wordt opgeslagen in het album/map "screenshots" in de galerij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot van je telefoon?

Een screenshot maken
  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.
Hoe maak ik een screenshot met Samsung a13?
Druk dan tegelijkertijd de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knop in.

Hoe maak ik een screenshot met Samsung a52s?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken op de Samsung a52s. De meest gebruikelijke manier is om tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop te drukken. U kunt ook de palm swipe methode gebruiken, die standaard is ingeschakeld. Veeg hiervoor met uw hand over het scherm van rechts naar links. Kan geen screenshot maken Samsung? Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen screenshot kunt maken op uw Samsung-apparaat. Controleer eerst of u niet in de schermvergrendelingsmodus bent. Om dit te doen, ontwaakt u uw apparaat en ontgrendelt u het. Probeer vervolgens opnieuw een screenshot te maken. Als dat niet werkt, is het mogelijk dat je toestel niet de laatste versie van Android heeft. Om te controleren op updates, ga je naar Instellingen > Over telefoon > Systeemupdates. Ten slotte, als je nog steeds problemen hebt, is het mogelijk dat de hardware van je toestel defect is. In dat geval moet u contact opnemen met Samsung voor ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

En nog een vraag, hoe maak je een screenshot op een android telefoon?

Sinds Android 9.0 (Pie) kun je ook een screenshot maken door de aan- en uitknop een paar seconden in te drukken. Er verschijnt dan een klein menu in beeld met diverse opties. Eén van die opties is 'Schermafdruk'. Klik er één keer op en je hebt een schermafbeelding.
Hoe maak je een screenshot zonder printscreen?
De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S. Druk je deze in dan krijg je de verschillende mogelijkheden van de tool in beeld.

Wat dit betreft, hoe maak je een opname van je scherm?

Samsung heeft een screenrecorder verstopt in zijn Android-skin. Vanuit de vooraf geïnstalleerde Game Launcher-app krijg je de optie om een schermopname te maken als je een game start. Wil je opnames maken van andere apps, dan moet je die eerst handmatig toevoegen aan Game Launcher.
Hoe kan ik mijn screenshots vinden? Wanneer u een schermafbeelding maakt op een Mac, wordt deze automatisch opgeslagen als een PNG-bestand op uw bureaublad. Als u veel screenshots maakt, kunt u de ingebouwde screenshotmanager in MacOS gebruiken om ze te ordenen en terug te vinden. Open hiervoor Finder en ga naar het menu "Go". Selecteer daar "Ga naar map" en typ "~/Library/Application Support/Screen Shots" in. Dit brengt je naar de map waar al je schermafbeeldingen zijn opgeslagen.

Kan geen screenshot maken Samsung a50?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen screenshot kunt maken op uw Samsung A50. Het eerste wat u moet controleren is of het scherm is vergrendeld. Als dat zo is, kunt u geen screenshot maken. Een andere mogelijkheid is dat de screenshot functie is uitgeschakeld in de instellingen van de telefoon. Ga om dit te controleren naar het menu "Instellingen" en zoek naar de opties "Geavanceerde functies" of "Extra instellingen". Als de screenshot-functie is uitgeschakeld, moet u deze inschakelen voordat u een screenshot kunt maken. Tot slot is het ook mogelijk dat de software van je telefoon verouderd is en de screenshot-functie niet ondersteunt. In dat geval moet je de software van je telefoon bijwerken voordat je een screenshot kunt maken.

Door Fleisher Pesenti

Vergelijkbare artikelen

Wat is de sneltoets voor een screenshot? :: Hoe stuur je een screenshot door?
Handige links