Huis > W > Wat Betekent Dit Hartje πŸ’ž?

Wat betekent dit hartje πŸ’ž?

Ronddraaiende hartjes πŸ’ž

Twee hartjes die rond elkaar draaien om de liefde tussen twee mensen te laten zien. Als je dit krijgt weet je het zeker: iemand wil jouw hart veroveren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Trouwens, hoe maak je een hartje op je telefoon?

Als je dan tijdens het typen links van de spatiebalk kijkt, zie je een smylie. Hier klik je dan op en vervolgens zie je tientallen smylies, waaronder hartjes. Ik weet niet wat voor mobiel je hebt of dit bij Android net zo werkt, maar ik hoop dat het je verder helpt.
Wat betekent oranje hart?
Oranje hartje

Als je dit stuurt, wil je eigenlijk zeggen dat je louter vriendschappelijke gevoelens hebt voor iemand. Het staat niet voor verliefdheid, maar voor vriendschap.

Mensen vragen ook: wat betekent ❀?

De ❀️ emoji is een rood hart. Het wordt gebruikt om liefde voor te stellen, platonisch of romantisch. Daarvan, wat betekent de emoji πŸ€—? De emoji πŸ€— wordt gewoonlijk het "knuffelgezicht" genoemd. Hij wordt gebruikt om emoties over te brengen zoals geluk, liefde en waardering.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat betekent 😍?

😍: helemaal verliefd

Je gebruikt deze emoji wanneer je iets mooi of lief vindt.
Dus, hoe maak je een hartje met tekens?
Selecteer de β™₯ uit het `Speciale tekens` venster. (altβŒ₯ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert β†’ Symbol β†’ Advanced Symbol` of `Invoegen β†’ Symbolen β†’ Meer symbolen`.

Dienovereenkomstig, wat betekent deze smiley 😏?

😏 = if you know what I mean. πŸ‘ = kont [red. dat is dus eigenlijk een perzik]
Welke emoticon bij overlijden? De meest gebruikte emoticon bij overlijden is de :( of de Sad Face.

Mensen vragen ook: wat betekent in de rode cijfers staan?

De term "in het rood" wordt gebruikt om een financieel verlies te beschrijven. Wanneer een bedrijf "in het rood" staat, betekent dit dat het een tekort heeft en niet genoeg inkomsten genereert om zijn uitgaven te dekken.

Door Michaela Randolf

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van 3? :: Hoe ziet een tilde eruit?
Handige links