Huis > H > Hoe Maak Je Een Korte Link?

Hoe maak je een korte link?

Kopieer de lange link, en ga naar een URL Shortener (link verkorter website). Plak de link in het venster. Je ontvangt direct een korte link. De korte link wijst naar dezelfde webpagina, en blijft voorgoed werken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Is Bitly gratis?

Bitly is een zeer handig gratis programma waarmee je lange URL's kan inkorten en tracken. De door Bitly ingekorte URL kan je ook aanpassen zodat je eenvoudig kan zien welke verschillende Bitly's bij welke URL's horen. Hierdoor komt de URL er een stuk korter en netter uit zien.
Hoe gebruik je Bitly?
Bit.ly, hoe werkt het?
  • Je gaat naar de website van Bit.ly en registreert je.
  • Daarna kun je in het invoerveld een link plaatsen die je wilt verkorten.
  • De online tool geeft daarna een verkorte URL die je kunt kopiĆ«ren en in de tweet kunt zetten.

Waarom Bitly gebruiken?

Bitly is een URL-verkortingsdienst die gebruikers een meer verkorte en hanteerbare URL biedt. Met Bitly kunnen gebruikers gemakkelijker links delen met anderen en bijhouden hoeveel mensen op de link klikken. Met Bitly kunnen gebruikers ook hun links aanpassen, wat nuttig kan zijn voor brandingdoeleinden. Vervolgens, wat is een verkorte link? Een verkorte link is een verkorte versie van een URL. Deze links worden vaak gebruikt in berichten op sociale media en e-mailcommunicatie. Er zijn verschillende diensten die URL-verkorting aanbieden, zoals Bitly en Goo.gl.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe geef je een link een andere naam?

Een bestaande hyperlink wijzigen
  • Klik met de rechtermuisknop op de koppeling en klik in het snelmenu op Hyperlink bewerken.
  • Selecteer in het dialoogvenster Hyperlink bewerken de tekst in het vak Weer te geven tekst.
  • Typ de tekst die u wilt gebruiken voor de koppeling en klik vervolgens op OK.
Je kunt ook vragen is bit ly veilig?
Bij een verkorte link kun je niet zien naar welke pagina je wordt doorgestuurd. Je zou terecht kunnen komen op een website met bijvoorbeeld malware . Zorg er dan ook voor dat je zeker weet dat een verkorte link veilig is om op te klikken door het webadres achter een verkorte link van Bitly en TinyURL te controleren.

Hoe weet je of een link echt is?

Weet je wat je moet checken? Check de URL (het adres) van een link door er met er met je muis op te gaan staan (niet klikken natuurlijk!). Kijk goed of je vreemde dingen (rare tekens, vreemde woorden) in de URL ziet staan. Check het e-mailadres van de afzender.
Dit in overweging nemend, wat is bit do? Bit do is een website waarmee gebruikers links kunnen maken en delen. De website biedt een verkorte URL voor elke link, en gebruikers kunnen de URL naar wens aanpassen. Met Bit do kunnen gebruikers ook het aantal klikken op elke link bijhouden.

Hoe werkt TinyURL?

TinyURL is een URL-verkortingsdienst. Het biedt een korte en beknopte URL die doorverwijst naar de oorspronkelijke, lange URL. Dit is handig voor wanneer een lange URL nodig is, maar alleen een korte volstaat, zoals in een Tweet.

Door Iene Kaas

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van URL? :: Wat is de beste Cleaner voor Android?
Handige links