Huis > H > Hoe Beveilig Ik Een Map In Windows 10?

Hoe beveilig ik een map in Windows 10?

Een bestand versleutelen
  1. Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen.
  2. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe zet je een Excel bestand op slot?

Een werkblad beveiligen

* of klik in het tabblad Start op Opmaak; klik in het menu dat verschijnt, op Blad beveiligen; * of klik met de rechtermuisknop op de bladtab onderaan en kies Blad beveiligen. 2. Er verschijnt een klein venster waarin u een wachtwoord opgeeft.
Je kunt ook vragen hoe kan ik een excel bestand opslaan als pdf?
Excel-tip: opslaan en verzenden als PDF
  1. Kies voor >> Bestand.
  2. Kies vervolgens voor >> Opslaan als.
  3. In het vak >> Opslaan als wordt standaard het Excel bestandstype getoond.
  4. Aan de rechterkant van dit vak kun je andere bestandstypen kiezen door op het driehoekje te klikken.
  5. Kies voor >> PDF (*.pdf)
  6. Kies voor >> Opslaan.

Hoe veilig is een Excel wachtwoord?

Wanneer u een wachtwoord instelt voor een Excel-bestand, wordt het bestand gecodeerd met een 128-bits versleuteling. Dit betekent dat het wachtwoord vereist is om het bestand te openen, en dat het bestand niet kan worden geopend zonder het wachtwoord. Het wachtwoord is ook vereist om het wachtwoord te wijzigen, zodat het niet mogelijk is het wachtwoord te wijzigen zonder het huidige wachtwoord te kennen. Hoe maak je een zip bestand met wachtwoord? Er zijn een paar manieren om een zip-bestand met wachtwoordbeveiliging te maken. Eén manier is om het ingebouwde compressieprogramma van Windows te gebruiken. Open hiervoor de map met de bestanden die u wilt zippen. Selecteer de bestanden die u wilt comprimeren door de CTRL-toets ingedrukt te houden en met de linkermuisknop op elk bestand te klikken. Rechtsklik op een van de geselecteerde bestanden en klik op "Verzenden naar" en vervolgens op "Gecomprimeerde (gezipte) map". Er wordt een nieuw zip-bestand aangemaakt. Hernoem het bestand als u wilt en klik er dan met de rechtermuisknop op en klik op "Een wachtwoord toevoegen". Voer uw wachtwoord in, bevestig het en klik op "OK". Het zip-bestand is nu beveiligd met een wachtwoord.
Een andere manier om een wachtwoordbeveiligd zip-bestand te maken is met een programma van derden zoals WinZip of 7-Zip. Met WinZip selecteert u gewoon de bestanden die u wilt comprimeren, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u op "WinZip" en vervolgens op "Toevoegen aan zip-bestand". Er wordt een nieuw venster geopend waarin u een wachtwoord kunt invoeren. Zorg ervoor dat u de optie "Bestandsnamen coderen" selecteert, zodat de namen van de bestanden in de zip ook worden gecodeerd. Met 7-Zip kunt u de bestanden die u wilt comprimeren selecteren, er met de rechtermuisknop op klikken en op "7-Zip" en dan "Toevoegen aan archief" klikken. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u een wachtwoord kunt invoeren en de versleutelingsmethode kunt selecteren. AES-256 is de sterkste coderingsmethode die beschikbaar is, dus het is aanbevolen die optie te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe beveilig je een Google document?

Via Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties:
  1. Open een Google-document, -spreadsheet of -presentatie.
  2. Klik bovenaan op Bestand.
  3. Plaats de muisaanwijzer op Nieuw klik op 'Nieuw versleuteld document' of 'Nieuwe versleutelde spreadsheet/presentatie'.
  4. Klik in het venster 'Nieuw versleuteld document' op Maken.
Hoe veilig is mijn drive?
Bestanden die je uploadt naar Google Drive, worden opgeslagen in beveiligde datacenters. Als je computer, telefoon of tablet kapot is of kwijtraakt, kun je via een ander apparaat nog steeds bij je bestanden. Je bestanden zijn privé, tenzij je ze met anderen deelt.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een beveiligd pdf-bestand bewerken?

Selecteer Gereedschappen > Beveiligen > Coderen > Beveiliging verwijderen. Welke opties beschikbaar zijn, is afhankelijk van het type wachtwoordbeveiliging dat is ingesteld voor het document: Als het document alleen een wachtwoord voor openen heeft, klikt u op OK om dit van het document te verwijderen.
Hoe kan ik een beveiligd PDF-bestand printen? Als u een PDF-bestand moet afdrukken dat gevoelige informatie bevat, kunt u stappen ondernemen om het document te beveiligen voordat u het afdrukt. Een manier om dit te doen is het PDF-bestand met een wachtwoord te beveiligen. Dit voorkomt dat iemand die het wachtwoord niet heeft, het document kan openen of afdrukken.
Een andere manier om een PDF-bestand vóór het afdrukken te beveiligen, is het gebruik van de beveiligingsfuncties van Adobe Acrobat. Acrobat kan PDF-bestanden op verschillende manieren coderen, onder meer met een wachtwoord. U kunt Acrobat ook gebruiken om beperkingen in te stellen voor het afdrukken, bewerken en kopiëren van inhoud van het PDF-bestand.

Wat kost WeTransfer?

WeTransfer biedt een gratis plan en een betaald Pro-plan. Met het gratis plan kunt u tot 2GB per overdracht overdragen en kunt u tot 10GB per maand versturen. Het Pro-plan kost $12 per maand en hiermee kunt u tot 10GB per overdracht overdragen en tot 100GB per maand versturen. Er is ook een Pro Plus-plan dat 20 dollar per maand kost en waarmee u tot 20 GB per overdracht kunt overbrengen en tot 2 TB per maand kunt versturen.

Door Kasey

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een bewegende foto? :: Kan je een gratis app maken?
Handige links