Huis > W > Wie Was De Eerste Samensteller Van De Dikke Van Dale?

Wie was de eerste samensteller van de Dikke Van Dale?

De eerste uitgave van Van Dale was door de samenstellers gebaseerd op het Nederlands-Franse deel van het Nieuw Fransch-Nederduitsch en Nederduitsch-Fransch Woordenboek van S.J.M. van Moock, dat tussen 1843 en 1846 was verschenen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke is de eerste Avengers?

De eerste verschijning van de Avengers. Stan Lee bedacht 1, No. 1 in September 1963.

Daarvan, wie heeft woordenboek geschreven?

Het is, gemeten naar het aantal pagina's, het grootste woordenboek ter wereld met tussen de 350.000 tot 400.000 woorden die verdeeld zijn over 43 banden.
...
Woordenboek der Nederlandsche Taal
Auteur(s)Matthias de Vries & L.A. te Winkel
LandNederland België
TaalNederlands
OnderwerpWoordenboek
Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je geleerde woorden?
Als je een woord wilt verwijderen, typ je dit woord op het Samsung-toetsenbord in zodat het in de balk met voorspellende tekst verschijnt. Tik op het woord dat verschijnt, houd het vast en tik op OK om te bevestigen dat je het wil verwijderen.

Daarvan, wat is het eerste woord in het woordenboek?

Het eerste woord in het woordenboek is "a." Hoe zet je woordenboek aan op Whatsapp? Er is geen officiële manier om een woordenboek in te schakelen in WhatsApp, maar er zijn enkele apps van derden die beweren deze functie toe te voegen. We kunnen de doeltreffendheid van deze apps niet controleren, dus gebruik ze op eigen risico.

Gerelateerde artikelen

Waarom dikke luidsprekerkabel?

De weerstand van de luidsprekerkabel doet er wel degelijk toe. Het vermogensverlies dat optreedt bij dunne kabels is niet waar het hier om gaat.

Trouwens, waar zet je begrippenlijst in scriptie?

Waar zet je de begrippenlijst in je scriptie? Je plaatst de begrippenlijst vooraan in het document, net na de inhoudsopgave. Zo kan de lezer van je scriptie eerst de belangrijkste begrippen doornemen, voordat hij/zij je scriptie daadwerkelijk gaat doorlezen.
Dienovereenkomstig, welke begrippen zijn er?
Dit zijn begrippen die verwijzen naar direct waarneembare verschijnselen, zoals ijzererts, plaatstaal, lantaarnpaal, gebouwen, etc. Formele begrippen zijn abstracte, c.q. theoretische begrippen, die niet verwijzen naar direct waarneembare verschijnselen maar berusten op afspraken tussen mensen.

Wat zijn begrippen Nederlands?

begrippen Nederlands woordenboek - Woorden.org. 2) Abstract: Woorden die relaties uitdrukken en die het daardoor mogelijk maken dat wat in taal wordt uitgedrukt, te structureren.
Wat zijn centrale begrippen? In de informatica is een centraal concept een idee dat fundamenteel is voor de manier waarop een systeem werkt. Het wordt vaak gebruikt als bouwsteen waarop complexere concepten kunnen worden gebouwd. Een centraal concept in objectgeoriënteerd programmeren is bijvoorbeeld het idee van een object, dat een op zichzelf staande entiteit is met zijn eigen gegevens en methoden. Andere centrale concepten zijn gegevensstructuren, algoritmen en programmeertalen.

Wat zijn historische begrippen?

Er zijn een paar verschillende soorten historische termen, maar ze verwijzen allemaal naar informatie over het verleden. Primaire bronnen zijn verslagen uit de eerste hand van gebeurtenissen die zijn opgetekend door iemand die erbij was. Secundaire bronnen zijn verslagen van gebeurtenissen die zijn opgetekend door iemand die er niet bij was, maar die de gebeurtenis heeft onderzocht en heeft gesproken met mensen die erbij waren. Tertiaire bronnen zijn verslagen van gebeurtenissen die zijn opgetekend door iemand die er niet bij was en die geen onderzoek heeft gedaan naar de gebeurtenis, maar er wel over heeft gelezen in andere bronnen.

Door Elbart Angeloro

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een diagram maken? :: Hoe maak je een definitie?
Handige links