Huis > H > Hoe Maak Je Een Document?

Hoe maak je een document?

Een document maken
  1. Open Word. Als Word al is geopend, selecteert u Bestand > Nieuw.
  2. Voer in het vak Onlinesjablonen zoeken een trefwoord in, bijvoorbeeld brief, cv of factuur.
  3. Klik op een sjabloon om een voorbeeld te zien.
  4. Selecteer Maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Daarvan, hoe haal je een word document terug?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen.
Bovendien, hoe een pdf maken van een word document?
Opslaan in Word 2019
  1. Klik in het Lint op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Opslaan als.
  3. Klik op Bladeren en ga naar de map waarin u het bestand wilt opslaan.
  4. Type achter 'Bestandsnaam' de naam die u het bestand wilt geven.
  5. Klik achter 'Opslaan als' op het pijltje naar beneden en klik op PDF.
  6. Klik op Opslaan.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je een bestand niet kan openen?

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als je problemen hebt met het openen van een bestand:
1. Controleer of u het juiste programma hebt geïnstalleerd om het bestand te openen. U hebt bijvoorbeeld een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word nodig om een .docx-bestand te openen.
2. Controleer of het bestand niet beschadigd is. Dit kan gebeuren als het niet goed is gedownload of als het onderweg is beschadigd.
3. Probeer het bestand in een ander programma te openen. Soms kunnen verschillende programma's hetzelfde bestandstype openen.
4. Als u nog steeds problemen hebt, kunt u proberen contact op te nemen met de persoon die u het bestand heeft gestuurd om te zien of hij een exemplaar heeft dat niet beschadigd is. Waarom kan ik geen DOCX bestanden openen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een DOCX-bestand niet kunt openen. Controleer eerst of u een programma hebt geïnstalleerd dat DOCX-bestanden kan openen. Enkele voorbeelden van programma's die DOCX-bestanden kunnen openen zijn Microsoft Word, WordPad en OpenOffice. Als je geen van deze programma's hebt geïnstalleerd, kun je er een gratis downloaden en installeren van het internet.
Een andere mogelijke reden waarom u een DOCX-bestand niet kunt openen is omdat het bestand corrupt is. Dit kan gebeuren als het bestand niet correct is gedownload of als het op een of andere manier beschadigd is. Als u denkt dat het bestand corrupt is, probeer het dan opnieuw te downloaden of open het in een ander programma.
Als u het bestand nog steeds niet kunt openen, is het mogelijk dat het geen DOCX-bestand is. DOCX bestanden hebben de bestandsextensie ".docx". Als het bestand dat u probeert te openen deze extensie niet heeft, is het geen DOCX-bestand en kunt u het niet openen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe zet je een document op je bureaublad?

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het document en klik vervolgens op Snelkoppeling maken. In Windows 8 klikt u op Verzenden naar > bureaublad (snelkoppeling maken). Er wordt een snelkoppeling voor het document of bestand weergegeven op het bureaublad.
Hoe opmaak in Word?
Opmaak die per teken kan worden aangeven heet 'Tekenopmaak'. Je kunt, indien gewenst ieder teken een andere opmaak geven. In het lint kun je diverse onderdelen vinden via Start-> Lettertype. Als je tekst wilt opmaken, selecteer je eerst het gedeelte van de tekst dat je wilt opmaken.

Bovendien, waar worden word documenten opgeslagen?

Standaard worden documenten opgeslagen in de map 'Documenten'. Liever in een andere map opslaan? Klik links op Deze pc en dubbelklik daarna op de map waarin u het document wilt opslaan. Klik op Opslaan.
Wat dit betreft, waar vind ik een opgeslagen document? Ervan uitgaande dat u een Windows-computer gebruikt, zijn er een paar manieren om een opgeslagen document te vinden. Eén manier is om naar de Verkenner te gaan, die u kunt openen door op het mappictogram op de taakbalk te klikken. Zodra u in de Verkenner bent, kunt u de zoekbalk gebruiken om het document op naam te zoeken. Een andere manier om een opgeslagen document te vinden is door naar de map "Mijn documenten" te gaan. Deze map is te vinden in het gedeelte "Deze PC" van de Verkenner.

Hoe een overschreven Word Bestand terughalen?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om te proberen een overschreven Word-bestand te herstellen:
1. Controleer of u back-ups van het bestand heeft. Als u regelmatig een back-up van uw bestanden maakt, is er een kans dat u een kopie van het bestand hebt voordat het werd overschreven.
2. Controleer de prullenbak. Als u het bestand per ongeluk overschreef en vervolgens verwijderde, kan het nog steeds in de prullenbak staan. U kunt met de rechtermuisknop op de prullenbak klikken en "herstellen" selecteren om te proberen het bestand te herstellen.
3. Gebruik een programma voor bestandsherstel. Als je geen back-ups hebt en het bestand niet in de prullenbak zit, kun je proberen een bestandsherstelprogramma te gebruiken om te kijken of het een kopie van het bestand op je harde schijf kan vinden.
4. Neem contact op met Microsoft-ondersteuning. Als u nog steeds problemen hebt met het herstellen van het bestand, kunt u contact opnemen met Microsoft-ondersteuning voor hulp.

Door Liebowitz Kindelan

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik Ubuntu Naast Windows 10? :: Wat kost een fotoreportage?
Handige links