Huis > W > Wat Is Er Gebeurd In 3500 Vc?

Wat is er gebeurd in 3500 VC?

rond 3500 v. Chr. trekken de Sumeriërs Neder-Mesopotamië binnen. Hun herkomst staat niet vast; men vermoedt Anatolië, maar India is ook goed mogelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurd er als je je Snapchat account verwijderd?

Het account wordt na 30 dagen verwijderd. Gedurende deze tijd kunt u niet communiceren met uw vrienden op Snapchat. Je kunt je account gemakkelijk weer activeren als je van gedachten bent veranderd.

Hoe accuraat is Wikipedia?

Wikipedia doet aan kwaliteitscontrole, maar u moet voorzichtig zijn om het als wetenschappelijke bron te gebruiken. In goede artikelen staan recente referenties, bronnen, noten en literatuurverwijzingen die u als wetenschappelijke bron kunt gebruiken.
Waarom is Wikipedia wel betrouwbaar?
Wikipedia-artikelen moeten gebaseerd worden op bronnen die gepubliceerd zijn door onafhankelijke uitgevers met een goede reputatie voor nauwkeurigheid en het controleren van feiten. Een artikel moet altijd neutraal samengesteld zijn en hoort dus "de literatuur" te volgen.

Welke wiki's zijn er?

Er zijn vele soorten wiki's, maar de meest voorkomende zijn MediaWiki, Confluence en DokuWiki. MediaWiki is de wikisoftware die Wikipedia gebruikt, en is open source. Confluence is commerciële wikisoftware van Atlassian, en DokuWiki is populaire open source wikisoftware. Vervolgens, wat is het verschil tussen wikipedia en een encyclopedie? Een encyclopedie is een soort naslagwerk dat informatie bevat over alle takken van kennis of een bepaalde tak van kennis. Wikipedia is een digitale encyclopedie die iedereen kan bewerken.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurd er als je je Google account verwijderd?

Als u zich aanmeldt met die account, kunt u niet langer gebruikmaken van diensten als Gmail, Drive, Agenda of Play.

Mensen vragen ook: hoeveel mensen hebben een wikipedia pagina?

Wikipedia:Statistieken
Statistische gegevens
Aantal artikelen2.094.373
Totaal aantal pagina's4.456.119
Aantal portalen267
Aantal gebruikers1.217.312
Hoe kan je een Wikipedia pagina verwijderen?
Een account verwijderen van Wikipedia is niet mogelijk. De MediaWiki-software biedt deze optie niet voor beheerders, onder meer omdat alle bijdragen aan een pagina op de encyclopedie te herleiden moeten zijn naar een gebruikersnaam of IP-adres.

Bovendien, wie is de oprichter van wikipedia?

De oprichter van Wikipedia, Jimmy Wales, maakt zich zorgen over de manier waarop Facebook en Google het internet misbruiken om grof geld te verdienen.
Vervolgens, wat is sharepoint wiki? Een SharePoint-wiki is een door de gebruiker bewerkbare website die meestal wordt gebruikt om informatie binnen een organisatie te delen. Met een wiki kunnen gebruikers pagina's maken en bewerken, die tekst, afbeeldingen en links naar andere pagina's kunnen bevatten. Een SharePoint-wiki kan worden gebruikt om samen te werken aan projecten, kennis te delen en een kennisbank te creëren.

Wat betekent One Note?

Microsoft OneNote is een computerprogramma voor het verzamelen van vrije informatie en samenwerking tussen meerdere gebruikers. Het maakt deel uit van de Microsoft Office-suite van toepassingen, is opgenomen in de edities Professional en hoger of wordt afzonderlijk verkocht.

Door Hole Stahlecker

Vergelijkbare artikelen

Hoe typ je een wit hartje? :: Kan iedereen iets op Wikipedia zetten?
Handige links