Huis > H > Hoe Kom Ik Van Onedrive Af?

Hoe kom ik van OneDrive af?

OneDrive uitschakelen ofwel uitzetten
  1. Open Verkenner.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de vermelding OneDrive in de linkerkolom van Verkenner.
  3. Klik in het geopende snelmenu op de optie Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Account om deze te openen.
  5. Klik op de link Deze pc ontkoppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bestanden niet op OneDrive opslaan?

U kunt de OneDrive selecteren onder PC-instellingen. Op het tabblad Bestandsopslag kunt u de schakelaar Documenten opslaan op OneDrive uitzetten. Op het tabblad Cameraalbum kunt u ervoor kiezen geen foto's en video's te uploaden.

Kan ik zonder OneDrive?

Ga naar Computerconfiguratie > Beheersjablonen > Windows-onderdelen > OneDrive en dubbelklik op Voorkomen dat Onedrive wordt gebruikt voor bestandsopslag. Klik in het venster dat verschijnt op Ingeschakeld en klik op OK. Na enige tijd zal OneDrive ophouden met synchroniseren.
Bovendien, hoe automatisch opslaan onedrive uitzetten?
Als u Automatisch opslaan standaard wilt uitschakelen voor alle bestanden, gaat u naar Bestand > Opties > Opslaan en schakelt u het selectievakje naast OneDrive- en SharePoint Online-bestanden standaard automatisch opslaan in <toepassing> uit.

Trouwens, kan synchroniseren van map niet stoppen?

Als u het Windows-besturingssysteem gebruikt, kunt u de synchronisatie van een map stoppen door de volgende stappen te volgen:
1. Open het Sync Center.
2. 2. Klik op de koppeling Offline bestanden beheren.
3. 3. Klik op de knop Synchronisatie stoppen.
4. 4. Klik op de knop Stop om te bevestigen.
Als u het Mac OS X-besturingssysteem gebruikt, kunt u de synchronisatie van een map stoppen door de volgende stappen te volgen:
1. 1. Open het Sync Center.
2. 2. Klik op de knop Synchronisatie stoppen.
3. Klik op de knop Stop om te bevestigen. Bovendien, hoe kan ik me afmelden bij onedrive op telefoon? De OneDrive app voor Android heeft geen uitlogknop. Om u af te melden van uw account, moet u naar het menu Instellingen gaan en op het account tikken waarvan u zich wilt afmelden. Hierdoor wordt het account uit de app verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Is OneDrive hetzelfde als Google Drive?

Er zijn twee cloud-opslagdiensten, waarvan er een Google Drive heet. Het is gemakkelijk om bestanden online te delen met behulp van Google Drive. De e-maildienst is eraan gekoppeld.

En nog een vraag, waarom slaat mijn computer alles op in onedrive?

De OneDrive app die is ingebouwd in Windows 10 synchroniseert uw bestanden tussen OneDrive en uw computer, zodat er een back-up van wordt gemaakt, deze beveiligd zijn, en beschikbaar zijn op elk apparaat.
Is OneDrive gratis?
OneDrive is de (gratis) online opslagdienst van Microsoft.

Is OneDrive gekoppeld aan Microsoft?

Als u niet met een account bent aangemeld bij OneDrive

In Windows 10 selecteert u OneDrive. In Windows 7 selecteert u onder Programma's, de optie Microsoft OneDrive. In Windows 8.1, zoekt u naarOneDrive voor Bedrijven, en selecteer vervolgens de OneDrive voor Bedrijven app.
Wat is het verschil tussen OneDrive en Google Drive? Het belangrijkste verschil tussen OneDrive en Google Drive is dat OneDrive een door Microsoft ontwikkelde bestandsopslag- en synchronisatiedienst is, terwijl Google Drive een door Google ontwikkelde bestandsopslag- en synchronisatiedienst is. Met beide diensten kunnen gebruikers bestanden in de cloud opslaan en synchroniseren met hun lokale apparaten. OneDrive biedt echter meer mogelijkheden dan Google Drive, zoals de mogelijkheid om Microsoft Office-documenten in de cloud te bewerken en integratie met het Windows-besturingssysteem.

En nog een vraag, hoe schakel ik automatisch opslaan uit?

Om automatisch opslaan uit te schakelen, kunt u naar het menu Bestand gaan en "Opslaan als" selecteren. Van daaruit kunt u de optie "Extra" selecteren en dan "Algemene opties" kiezen. Onder het kopje "Opslaan" kunt u de optie "Automatisch opslaan" uitschakelen.

Door Pears

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet automatisch opslaan? :: Wat is de beste virusscanner voor Iphone?
Handige links