Huis > H > Hoe Hef Ik Alleen-Lezen Op?

Hoe hef ik alleen-lezen op?

Controleer de bestandseigenschappen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als het kenmerk Alleen-lezen is geselecteerd, kunt u de selectie ongedaan maken en op OK klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Hoe bestanden ontgrendelen?

Bestanden kunnen op een netwerk vergrendeld raken als een andere gebruiker het bestand open heeft staan. Om het bestand via het netwerk te ontgrendelen moet je Computerbeheer openen. Klik op Gedeelde mappen, klik met de rechtermuisknop op Geopende bestanden en selecteer Verbinding met alle geopende bestanden verbreken.
Hoe unlock je een Excel bestand?
Schakel een invoegtoepassing uit die de vergrendeling veroorzaakt. Selecteer Bestand > Opties > Invoegtoepassingen > Excel-invoegtoepassingen > Start en schakel het selectievakje voor de invoegtoepassing uit.

Wat is selectie vergrendeld in Word?

In Microsoft Word is selectievergrendeling een functie waarmee gebruikers een bepaalde selectie van tekst kunnen vergrendelen. Dit kan handig zijn als u ervoor wilt zorgen dat een bepaalde selectie van tekst niet kan worden gewijzigd. Om een selectie te vergrendelen, markeert u gewoon de tekst die u wilt vergrendelen en klikt u vervolgens op de knop "Selectie vergrendeld". Bovendien, kan alleen lezen niet uitschakelen windows 10? Er zijn een paar manieren om de alleen-lezen modus uit te schakelen in Windows 10:
1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand of de map die u wilt wijzigen en selecteer "Eigenschappen."
2. Schakel in het venster Eigenschappen het vakje "Alleen-lezen" uit en klik op "OK."
3. U kunt het alleen-lezen kenmerk van een bestand of map ook wijzigen via de Opdrachtprompt. Open eerst de Opdrachtprompt door "cmd" in de zoekbalk te typen. Gebruik vervolgens de opdracht "attrib -r [naam van bestand of map]". Bijvoorbeeld, "attrib -r test.txt" zou het read-only attribuut van het bestand "test.txt" verwijderen.
4. Tenslotte kunt u ook de Register-editor gebruiken om het alleen-lezen kenmerk te wijzigen. Open hiervoor de Register-editor door "regedit" in de zoekbalk te typen. Navigeer vervolgens naar de volgende sleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsCurrentVersion\Explorer\Advanced. Zoek vervolgens het item "Attributen" en dubbelklik erop. Verander de waarde van "1" in "0" en klik op "OK".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je iemand vinden met alleen een foto?

Zoek foto's van een persoon of huisdier en voeg een naam toe. Als u foto's van die persoon wilt zien, tikt u op hun gezicht.

Hoe Word document bewerkbaar maken?

Hoe Word document bewerkbaar maken? Aspose Words Editor is een gratis online documenteditor. Het werkt vanaf alle platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Alle bestanden worden op de servers verwerkt.
Waarom kan ik niet meer typen in word?
Vaststellen welke COM-invoegtoepassing het probleem veroorzaakt
  • Selecteer de Microsoft Office-knop en selecteer vervolgens Word-opties.
  • Selecteer Invoegtoepassingen.
  • Klik in de lijst Beheren op COM-invoegtoepassingen en klik vervolgens op Start.
  • Klik op OK om het dialoogvenster COM-invoegtoepassingen te sluiten.

Hoe kan je een Beveiliging in Excel opheffen zonder dat je die weet?

Als je het wachtwoord bent vergeten van een werkblad in Excel, kun je die op twee manieren opheffen (afhankelijk van de Excel versie) zonder dat je je wachtwoord nodig hebt. Via een macro (VBA) of via een trucje waarbij je je Excel bestand tijdelijk omzet een een . zip bestand.
Is vergrendeld voor gedeeld gebruik door? Als een proces een bestand heeft vergrendeld voor gedeeld gebruik, betekent dit dat andere processen van het bestand mogen lezen, maar er niet naar mogen schrijven. Dit wordt meestal gebruikt als meerdere processen van hetzelfde bestand moeten lezen, maar slechts één proces ernaar moet schrijven.

Hoe kolom in Excel vastzetten?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een kolom in Excel te repareren is afhankelijk van het specifieke probleem dat u probeert op te lossen. Enkele veel voorkomende manieren om kolomgerelateerde problemen in Excel op te lossen zijn echter het gebruik van de ingebouwde reparatiehulpmiddelen, het handmatig bewerken van de kolombreedte of het verbergen van ongewenste kolommen, en het gebruik van invoegtoepassingen van derden.

Door Rye Millsaps

Vergelijkbare artikelen

Hoe iets vastzetten in Word? :: Hoe ontgrendel ik een Excel Bestand?
Handige links