Huis > H > Hoe Iets Vastzetten In Word?

Hoe iets vastzetten in Word?

Klik met de rechtermuisknop op de alinea of subkop die u bij de inhoud wilt houden die erop volgt. Selecteer Alinea in het vak dat wordt geopend. Klik in het dialoogvenster Alinea op het tabblad Regel- en pagina-einden. Schakel in de sectie Paginering het selectievakje Regels bijeenhouden in en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe kan ik administrator uitschakelen?

Ga naar Instellingen -- Accounts -- Gezin en andere personen. Daar zou dat eerste admin-account vermeld moeten zijn. Rechtsklik er op --> Verwijderen.
Bovendien, hoe krijg ik administrator rechten?
Ga via het Configuratiescherm eens naar Gebruikersaccountbeheer en bekijk hier uw rechten. Wellicht staat hier iets aan- of uitgevinkt wat veranderd moet worden. Kijk hier ook of u de administrator/beheerder bent, zo niet, pas dit dan hier aan.

Daarvan, hoe kan je een document bewerken?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een document kunt bewerken. Eén manier is om een tekstverwerker te gebruiken, zoals Microsoft Word of Google Docs. Een andere manier is om een teksteditor te gebruiken, zoals Notepad++ of Sublime Text. Ten slotte kunt u een document ook rechtstreeks op een website of in een CMS bewerken. Dit in overweging nemend, waarom doet mijn toetsenbord het niet? De meest waarschijnlijke reden dat uw toetsenbord niet werkt is dat het niet is aangesloten. Andere mogelijke redenen zijn een losse aansluiting, een probleem met het stuurprogramma of een probleem met het toetsenbord zelf.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als word niet reageert?

Start Word opnieuw en open vervolgens een nieuw leeg document. Selecteer op het tabblad Controle Alle markeringen in de groep Tracking. Selecteer Markeringen weergeven en stel ballonnen in op Alleen opmerkingen en opmaak in ballonnen weergeven. Gebruik Bestand > Openen om het problematische document te openen.5 dagen geleden
Kan niet typen?
De combinatie Ctrl+Shift zorgt ervoor dat er een andere taalversie voor het toetsenbord wordt gekozen. De oplossing is dan ook net zo eenvoudig: door te drukken op Ctrl+Shift functioneert het toetsenbord weer normaal. Je kunt dit probleem helemaal voorkomen, door slechts één taal en één toetsenbordindeling te behouden.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een gedeelte van mijn excel blad afschermen?

Een blad beveiligen
  1. Selecteer Controleren > Beveiliging beheren.
  2. Als u beveiliging wilt in- of uitschakelen, selecteert u in het taakvenster Beveiliging beheren de optie Blad beveiligen.
  3. Standaard is het hele blad vergrendeld en beveiligd.
Waarom kan ik een tabblad in Excel niet verwijderen? De meest waarschijnlijke reden waarom u een tabblad in Excel niet kunt verwijderen, is omdat het werkblad is beveiligd. Om een tabblad te verwijderen, moet u eerst de beveiliging van het werkblad opheffen. Ga hiervoor naar het tabblad Bekijken en klik op Blad onbeveiligd maken. Als u het tabblad Bekijken niet ziet, kan het zijn dat uw werkmap zich in de compatibiliteitsmodus bevindt. Om de compatibiliteitsmodus te verlaten, gaat u naar het tabblad Bestand en klikt u op Converteren.

Waarom zie ik geen tabbladen in Excel?

Als u geen tabbladen ziet in Excel, is dat waarschijnlijk omdat het werkblad te ver is ingezoomd. U kunt dit oplossen door uit te zoomen of het zoomniveau opnieuw in te stellen. Als dat niet werkt, is het mogelijk dat het werkblad beschermd is en de tabbladen verborgen zijn. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar het tabblad Overzicht en zoekt u naar de knop Blad beveiligen. Als de knop zichtbaar is, betekent dit dat het werkblad beschermd is en dat u het wachtwoord moet invoeren om het te deblokkeren.

Door Ainslie Rosenkranz

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik sommige websites niet openen? :: Hoe hef ik alleen-lezen op?
Handige links