Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Een Excel Bestand?

Hoe ontgrendel ik een Excel Bestand?

Schakel een invoegtoepassing uit die de vergrendeling veroorzaakt. Selecteer Bestand > Opties > Invoegtoepassingen > Excel-invoegtoepassingen > Start en schakel het selectievakje voor de invoegtoepassing uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe kan ik beveiliging in excel opheffen?

Ga als volgt te werk om de beveiliging van een werkblad op te heffen:
  1. Ga naar het werkblad waarvan u de beveiliging wilt opheffen.
  2. Ga naar Bestand > Info > Beveiligen > Beveiliging blad opheffen, of ga vanaf het tabblad Controleren naar Wijzigingen > Beveiliging blad opheffen.
Dienovereenkomstig, hoe haal je een wachtwoord van een excel bestand af?
Een wachtwoord van een document verwijderen
  1. Open het document en voer het wachtwoord voor het document in.
  2. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  3. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK.

Hoe beveilig ik 1 kolom in Excel?

Er zijn meerdere manieren om een kolom in Excel te beveiligen:
1. Eén manier is om het hele blad te vergrendelen door naar het tabblad Bekijken te gaan, Blad beveiligen te selecteren en vervolgens een wachtwoord in te voeren (optioneel). Zodra het blad is vergrendeld, kunt u aangeven welke cellen moeten worden ontgrendeld door naar het tabblad Start te gaan, Formaat te selecteren, Cel vergrendelen te selecteren en vervolgens de cellen te selecteren die u wilt ontgrendelen.
2. Een andere manier is het gebruik van gegevensvalidatie. Met gegevensvalidatie kunt u aangeven welk type gegevens in een cel mag worden ingevoerd, en kunt u ook een foutmelding geven als er ongeldige gegevens worden ingevoerd. Om gegevensvalidatie te gebruiken, gaat u naar het tabblad Gegevens, selecteert u Gegevensvalidatie en vervolgens selecteert u de cellen die u wilt valideren. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u de gewenste instellingen en voert u vervolgens de foutmelding in die u wilt weergeven (optioneel). Hoe ontgrendel ik mijn document? Als u uw document hebt vergrendeld en het moet ontgrendelen, kunt u dat doen door het document te openen en de optie "Ontgrendelen" te selecteren in het menu Bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

En nog een vraag, hoe document ontgrendelen?

Bestanden kunnen op een netwerk vergrendeld raken als een andere gebruiker het bestand open heeft staan. Om het bestand via het netwerk te ontgrendelen moet je Computerbeheer openen. Klik op Gedeelde mappen, klik met de rechtermuisknop op Geopende bestanden en selecteer Verbinding met alle geopende bestanden verbreken.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik een tabblad in excel niet verwijderen?
Een of meer werkbladen verwijderen

Als er geen niet-geselecteerd werkblad zichtbaar is, klikt u met de rechtermuisknop op de tab van een geselecteerd werkblad en klikt u in het snelmenu op Groepering bladen opheffen. Klik op het tabblad Start in de groep Cellen op de pijl naast Verwijderen en klik op Blad verwijderen.

Trouwens, wat is de laatste versie van excel?

Update van september 2021

Dit is er nieuw in versie 2109 (build 14430.20234). ODF 1.3 heeft veel verbeteringen aangebracht in de OpenDocument-indeling en deze worden nu ondersteund in Word, Excel en PowerPoint (bestandsextensies . odt, . ods en .
Hoe kan ik een bestand beveiligen? Er zijn een paar manieren om een bestand te beveiligen:
1. U kunt het bestand versleutelen met een programma als GPG. Dit maakt de inhoud van het bestand onleesbaar tenzij de persoon de geheime sleutel heeft die nodig is om het te decoderen.
2. U kunt rechten op het bestand instellen zodat alleen bepaalde gebruikers het kunnen lezen of schrijven. Dit kan met het commando 'chmod' in Linux.
3. U kunt het bestand in een versleutelde container opslaan met een tool als VeraCrypt. Dit maakt de inhoud van het bestand onleesbaar tenzij de persoon de geheime sleutel heeft die nodig is om de container te decoderen.

Hoe veilig is een Excel wachtwoord?

Een Excel-wachtwoord is vrij veilig, omdat het wordt opgeslagen als een hash. Dit betekent dat het zeer moeilijk is om het wachtwoord te herleiden uit de hash, waardoor het bijna onmogelijk is om het wachtwoord te raden. Echter, als het wachtwoord relatief zwak is, is het mogelijk het wachtwoord te brute-forcen door een groot aantal verschillende combinaties te proberen totdat de juiste is gevonden.

Door Eryn

Vergelijkbare artikelen

Hoe hef ik alleen-lezen op? :: Waar is mijn BitLocker code?
Handige links