Huis > H > Hoe Maak Je Een Link Naar Een Pdf?

Hoe maak je een link naar een pdf?

De pdf-link kopiëren, plakken en verzenden
  1. Selecteer het bestand in Drive.
  2. Klik op Delen .
  3. Klik op Link kopiëren en klik op Gereed.
  4. Verstuur de aangepaste pdf-link. Als u op de link klikt, kunt u (of kan iemand anders) een pdf-versie van het document downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Trouwens, wat is een link in een mail?

Geef in het veld 'Link' de URL voor de webpagina op. E-mail: Er wordt een geadresseerd e-mailbericht geopend met het adres dat je opgeeft in het veld 'Aan'. Geef in het veld 'Tekst' de tekst op die de lezers moeten zien. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van de ontvanger laten weergeven in plaats van het hele e-mailadres.
Hoe link toevoegen in Gmail?
Een link toevoegen

Selecteer de tekst die je voor de link wilt gebruiken of tik op de plek in het bestand waar je de link wilt plaatsen. Tik op Link. Typ in het veld Tekst de tekst die je voor de link wilt gebruiken. Geef in het veld Link een URL of e-mailadres op of zoek naar de gewenste website.

Je kunt ook vragen hoe kan je een link kopieren?

Er zijn een paar manieren om een link te kopiëren. Eén manier is om met de rechtermuisknop op de link te klikken en "Kopieer Link" te selecteren. Een andere manier is om de link te selecteren en de sneltoets Ctrl+C (Windows) of Cmd+C (Mac) te gebruiken. Men kan zich ook afvragen: waarom werkt mijn hyperlink niet? Als u problemen hebt om een hyperlink te laten werken, zijn er een paar dingen die u kunt controleren. Controleer eerst of de link correct is opgemaakt - hij moet beginnen met "http://" of "https://". Als de link correct is opgemaakt maar nog steeds niet werkt, probeer hem dan te openen in een nieuw tabblad of venster. Als dat niet werkt, ligt het probleem misschien bij de website zelf en kunt u proberen contact op te nemen met de beheerder van de site om het probleem te melden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waar vind ik de URL van een website?

Een URL van een pagina opvragen
  1. Ga op je computer naar google.com.
  2. Zoek naar de pagina.
  3. Klik in de zoekresultaten op de titel van de pagina.
  4. Klik bovenaan de browser op de adresbalk om de hele URL te selecteren.
  5. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde URL. Kopiëren.
Mensen vragen ook: hoe maak je een link blauw?
Een URL kopiëren doe je als volgt:

Helemaal bovenaan het scherm van het artikel waar je naartoe wilt linken staat de URL, klik erop met je linkermuisknop, de URL wordt dan blauw.

Hoe zet je een link van YouTube in een Word document?

Zoek in uw webbrowser naar de video die u wilt gebruiken en kopieer de URL van de url vanaf de adresbalk van uw browser. Ga terug naar webversie van Word en selecteer de positie in het document waar u de video wilt plaatsen. Selecteer onlinevideo op het tabblad Invoegen op het lint.
Hoe kopieer je een link in WhatsApp? Om een link te kopiëren in WhatsApp, open je eerst de chat die de link bevat. Tik vervolgens op de link en houd deze vast totdat een menu verschijnt. Tik in het menu op "Kopiëren". De link wordt nu naar je klembord gekopieerd.

Wat is een link in computertaal?

In computertaal is een link een verbinding tussen twee stukken code of informatie. Koppelingen kunnen handmatig of automatisch worden gemaakt, en ze kunnen permanent of tijdelijk zijn. Koppelingen kunnen worden gebruikt om twee stukken code te verbinden die niet op een andere manier met elkaar in verband staan, of ze kunnen worden gebruikt om twee stukken informatie te verbinden die wel met elkaar in verband staan.

Door Rosmunda

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een video splitsen? :: Hoe kan je een link openen in Word?
Handige links