Huis > W > Wie Ben Ik Profiel?

Wie ben ik profiel?

In je persoonlijke profiel beschrijf je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dit doe je door stil te staan bij je karaktereigenschappen, drijfveren en waarden (wie ben ik?), je talenten, competenties en vaardigheden (wat kan ik?) en je interesses, passies en loopbaanwensen (wat wil ik?).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekend heeft u gevonden via Linkedin profiel?

Als iemand je profiel heeft bekeken, hebben ze je gevonden en was hun interesse groot genoeg om het te openen.

Is cv maker nl gratis?

De grootste 3 online cv makers in Nederland: cv.nl: 10 Cv templates in oneindig veel verschillende kleuren, €9,99 per maand. 14 dagen toegang voor €0,99.
Daarvan, hoe een goede cv opstellen voorbeeld?
Met dit stappenplan is dat geen enkel probleem:
  1. Kies een duidelijk en overzichtelijk template.
  2. Laat de inhoud van je cv aansluiten op de functie waar je op solliciteert.
  3. Gebruik de cv tips van onze experts voor het finetunen van je cv.
  4. Sla je cv op als pdf-bestand en geef deze een duidelijke en omschrijvende bestandsnaam.

Hoe cv maken zonder word?

Er zijn een paar manieren om een cv te maken zonder Microsoft Word te gebruiken. Eén manier is het gebruik van een gratis online cv-bouwer. Met deze cv-bouwers kun je je informatie invoeren en een professioneel uitziend cv maken zonder dat je software hoeft te downloaden of te installeren.
Een andere manier om een cv te maken zonder Word is door een Google Docs-sjabloon te gebruiken. Google Docs is een gratis online tekstverwerkingsprogramma dat verschillende cv-sjablonen beschikbaar heeft. U kunt gewoon een nieuw document maken, uw sjabloon kiezen en uw informatie invoeren.
Tot slot kun je ook een cv maken in Adobe Photoshop of InDesign. Deze programma's vereisen wat meer ontwerpkennis, maar je kunt online diverse handleidingen vinden die je door het proces heen loodsen. Hoe begin ik een cv? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een cv te beginnen hangt af van je individuele vaardigheden, ervaringen en kwalificaties. Er zijn echter een paar algemene tips die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je cv een sterke start maakt:
1. Begin met een sterke kop of samenvatting. Dit is je kans om de aandacht van de lezer te trekken en hem een kort overzicht te geven van je kwalificaties.
2. Gebruik omgekeerd chronologische volgorde bij het opsommen van uw ervaringen. Dit betekent dat u begint met uw meest recente ervaring en terugwerkt.
3. Benadruk uw belangrijkste prestaties en vaardigheden. Wees niet bang om een beetje op te scheppen - dit is je kans om jezelf te verkopen!
4. Gebruik duidelijke en beknopte taal. Vermijd jargon of te ingewikkelde zinsconstructies.
5. Lees je cv zorgvuldig door voordat je het verstuurt. Niets is erger dan een cv met typefouten of grammaticale fouten.

Gerelateerde artikelen

Wie kan zien wat anderen op je profiel plaatsen?

Houd in gedachten dat iedereen je openbare informatie kan zien, zoals je naam, profielfoto, omslagfoto, geslacht, gebruikersnamen, gebruikers-ID en netwerken. Alleen jij en je vrienden kunnen berichten plaatsen.

Dienovereenkomstig, waar vind ik cv templates in word?

Waar vind je (gratis) CV templates in Word?
  1. Open Word en navigeer naar 'Home'.
  2. Klik op 'Meer templates' of 'More templates' om alle templates in Word te laden.
  3. Toets in de zoekbalk 'CV' of 'Resume' in en druk op enter.
  4. Kies het sjabloon door erop te klikken.
Wat schrijf je over jezelf op je cv?
Het persoonlijk profiel is een kort stukje tekst aan het begin van je cv. Het is een profielschets en een inleiding tot je cv waarin jij jezelf presenteert: het zegt iets over wie jij bent en wat voor werk je zoekt. Je plaatst deze korte samenvatting op je cv nà de persoonlijke gegevens en vóór je werkervaring.

Hoe maak je een gratis cv?

Met de cv-builder kun je een gratis cv maken, dat er professioneel uitziet. Je kunt dat op twee manieren doen: upload een bestaand cv en vul je gegevens aan. Je kunt de volgorde veranderen, extra tekstblokken toevoegen en kiezen uit verschillende lay-outs.
Hoe ziet een standaard cv eruit?
Werkervaring. Opleiding. Vaardigheden. Extra onderdelen (Talen, Hobby's en Interesses, Cursussen, Stages en Referenties)

Wat staat niet goed op je cv?

Deze 8 dingen kun je beter weglaten van je cv
  • Carrièredoelstellingen. Wat je wilt bereiken in je carrière zegt eigenlijk iets over wat je van een werkgever wilt, in plaats van wat jij een werkgever kunt bieden.
  • Hippe lettertypes.
  • Middelbareschooldiploma.
  • Bedrijfsjargon.
  • Een onprofessioneel emailadres.
  • Bijbaantjes.
Mensen vragen ook: is cv maker nl gratis?
De grootste 3 online cv makers in Nederland: cv.nl: 10 Cv templates in oneindig veel verschillende kleuren, €9,99 per maand. 14 dagen toegang voor €0,99.

Hoe ziet een standaard cv eruit?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want cv's kunnen sterk verschillen qua opmaak en inhoud. De meeste cv's hebben echter een vergelijkbare structuur en bevatten doorgaans rubrieken over persoonlijke informatie, opleiding, arbeidsverleden, vaardigheden en interesses/activiteiten. De exacte details van elk onderdeel verschillen per persoon, maar het algemene doel van een cv is een beknopt en nauwkeurig overzicht te geven van uw kwalificaties en ervaring. Hoe zou je jezelf in 5 woorden omschrijven? Ik ben een verantwoordelijk en hardwerkend individu. Ik ben een snelle leerling en heb een positieve instelling. Ik werk goed onder druk en kan meerdere taken tegelijk aan. Ik ben ook een teamspeler.

Door Raimundo Kinghorn

Vergelijkbare artikelen

Hoe ziet de beste cv eruit? :: Hoe een goede cv opstellen voorbeeld?
Handige links