Huis > H > Hoe Was Je Vakantie In Het Frans?

Hoe was je vakantie in het Frans?

Comment a été ton voyage ?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een vakantie folder?

Om een verhaal te maken, moet je een voorlopige schets maken. Je moet je betoog controleren nadat je het hebt opgeschreven. Dit betoog kun je onderverdelen in verschillende delen van de hand-out.

Wat is 1 64 cm in het Engels?

Ik ben de vrouw, ik ben 1 meter 64. I'm the wife, I'm five-four.
Wat is het Franse woord voor Parijs?
Parijs (Frans: Paris) is de hoofdstad en regeringszetel van Frankrijk. De stad wordt doorsneden door de rivier de Seine. Parijs zelf telde op 1 januari 2019 2.165.423 inwoners, daarbij de banlieues, het geheel van de voorsteden en forensensteden, niet meegerekend.

Daarvan, wat is het griekse woord voor ja?

Het Griekse woord voor "ja" is "nai". Dus, hoe zeg je in het frans hoi? De meest gebruikelijke manier om "hallo" te zeggen in het Frans is "bonjour".

Gerelateerde artikelen

Hoe zeg je e mail in het Frans?

Als u in uw werk contact hebt met Franstaligen, zult u waarschijnlijk op een bepaald moment e-mails in het Frans moeten schrijven. Het is een goede manier om een boodschap over te brengen.

Hoe wens je iemand een fijne vakantie?

Teksten om iemand een prettige vakantie te wensen

Laat bijvoorbeeld gewoon weten dat je hoopt op een fijne vakantie, betrek leuke kenmerken van het land in je kaartje of maak een klein gedichtje. Ook met de volgende prettige vakantie teksten gaat iemand met een goed gevoel op weg!
Dus, is les vacances mannelijk of vrouwelijk?
Jana. Les vancances (v) Les vacances is vrouwelijk meervoud! Het lidwoord is dus geen "le" of "la" maar "les" Hopelijk heb ik je geholpen!

Hoe zeg je 1 65 in het Engels?

De zoon is 1 meter 65. The boy was five feet seven inches tall.
Wat dit betreft, wat is 1 meter 60 in het engels? 1 meter 60 in het Engels is gelijk aan 1,60 meter.

Hoe zeg je 15 in het Engels?

Er zijn een paar manieren om 15 te zeggen in het Engels. De meest gebruikelijke manier is om "vijftien" te zeggen. Je kunt ook zeggen "een kwart na veertien" of "een kwart voor zestien".

Door Cerell

Waar staat Parijs bekend voor? :: Wat is een plot voorbeeld?
Handige links