Huis > H > Hoe Stuur Je Een Mail Naar Iedereen?

Hoe stuur je een mail naar iedereen?

E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe stuur je een bericht op de correcte manier aan het ganse Adresboek?

Een e-mailbericht verzenden naar een groep contactpersonen in de webversie van Outlook
  1. Meld u aan bij Microsoft 365. Selecteer het start- en.
  2. Selecteer Nieuw.
  3. Typ in het vak Aan de naam van de groep contactpersonen.
  4. Vul het onderwerp en de hoofdtekst van het e‑mailbericht in en klik op Verzenden.
Hoe verstuur ik een groepsmail in Gmail?
Een contactgroep voor Gmail en Agenda maken
  1. Klik in Gmail op Opstellen.
  2. Klik op Aan, Cc of Bcc.
  3. Zoek de contacten die u aan de groep wilt toevoegen en vink de vakjes naast hun naam aan.
  4. Klik op Labels beheren.
  5. Voer een naam in voor het label.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Sluit het venster om terug te gaan naar het bericht.

Hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen?

Er zijn een paar manieren om een mail naar meerdere adressen te sturen. Eén manier is om de "Bcc"-functie te gebruiken. Dit staat voor "Blind Carbon Copy". Wanneer u deze functie gebruikt, zijn de e-mailadressen van de ontvangers niet zichtbaar voor elkaar.
Een andere manier om een mail naar meerdere adressen te sturen is het gebruik van een mailinglijst. Een mailinglijst is een lijst met e-mailadressen waarnaar u in één keer een mail kunt sturen. Mailinglijsten kunnen door u worden beheerd of door een externe dienst.
Als u meer controle wilt over wie uw e-mail ontvangt, kunt u de "Cc"-functie gebruiken. Dit staat voor "Carbon Copy". Wanneer u deze functie gebruikt, zijn de e-mailadressen van de ontvangers voor elkaar zichtbaar. Hoe mail verzenden zonder zichtbare adressen? Er zijn een paar manieren om mail te versturen zonder zichtbare adressen. Eén manier is om een blind carbon copy (BCC) te gebruiken. BCC staat voor blind carbon copy. Wanneer u BCC gebruikt, zijn de adressen van de ontvangers niet zichtbaar voor elkaar. Om BCC te gebruiken, voegt u de adressen die u wilt verbergen toe in het BCC-veld van uw e-mail.
Een andere manier om e-mail te versturen zonder zichtbare adressen is het gebruik van een mailinglijst. Een mailinglijst is een lijst met e-mailadressen waarnaar u e-mails kunt sturen. Mailinglijsten worden vaak gebruikt om e-mails naar een groep mensen te sturen. Om een mailinglijst te gebruiken, moet u zich abonneren op de mailinglijst. Zodra u bent ingeschreven, kunt u e-mails sturen naar de mailinglijst. De adressen van de mensen op de mailinglijst zijn niet zichtbaar voor elkaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Dienovereenkomstig, kun je iedereen in bcc zetten?

Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen. Hier worden standaard alle verzonden berichten opgeslagen. Ga naar de map Verzonden items en open het bericht dat u hebt verzonden.
Mensen vragen ook: hoe adressenlijst maken in excel?
Start Excel, open een lege werkmap en maak een adressenlijst:
  1. Klik in cel A1 en typ de titel/kop van de eerste kolom, bijvoorbeeld 'Voornaam'.
  2. Klik in cel B1 en typ de titel van de volgende kolom, bijvoorbeeld 'Achternaam'.
  3. Klik in cel C1 en typ de titel van de volgende kolom, bijvoorbeeld 'Adres'.

Bovendien, hoe maak ik een e mailgroep?

Mailgroep maken
  1. Ga naar www.gmail.com en log in.
  2. Klik op het pictogram van Google-apps > Contactpersonen.
  3. Het overzicht met uw contactpersonen opent.
  4. Een nieuw venster verschijnt.
  5. Klik op OK.
  6. De mailgroep is toegevoegd in het linkermenu.
  7. Alle contactpersonen geselecteerd?
Hoe maak je een adresboek? Er zijn vele manieren om een adresboek te maken. Eén manier is om een spreadsheet te maken met kolommen voor elk stukje informatie dat u wilt bijhouden, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, enzovoort. U kunt de spreadsheet vervolgens afdrukken of opslaan als een digitaal bestand.
Een andere manier om een adresboek te maken is een tekstverwerkings- of spreadsheetprogramma te gebruiken om een sjabloon te maken met lege velden voor de informatie die u wilt bijhouden. U kunt dan nieuwe items maken door de informatie in te typen of te kopiëren en te plakken uit andere bronnen.
U kunt ook een speciaal adresboekprogramma gebruiken, dat vaak meer mogelijkheden en opties heeft dan een eenvoudig sjabloon. Met deze programma's kunt u uw adresboek synchroniseren met uw e-mailcontacten of andere online diensten, zodat u uw contacten gemakkelijk op één plaats kunt bijhouden.

Dienovereenkomstig, hoe contact toevoegen aan groep?

Er zijn een paar verschillende manieren om contacten aan een groep toe te voegen:
1. U kunt handmatig contacten aan een groep toevoegen door naar het tabblad "Contacten" te gaan, de contacten te selecteren die u wilt toevoegen en op "Toevoegen aan groep" te klikken.
2. U kunt ook contactpersonen aan een groep toevoegen door ze uit een CSV-bestand te importeren. Ga hiervoor naar het tabblad "Contactpersonen", klik op "Importeren" en selecteer het CSV-bestand dat u wilt importeren.
3. Tot slot kunt u contacten aan een groep toevoegen door uw contacten te synchroniseren vanuit een externe account, zoals Gmail. Ga hiervoor naar het tabblad "Contacten", klik op "Synchroniseren" en selecteer de account die u wilt synchroniseren.

Door Noonan

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik Muziek uit iTunes bibliotheek? :: Hoe maak ik snel een Print Screen?
Handige links