Huis > H > Hoe Verwijder Ik Muziek Uit Itunes Bibliotheek?

Hoe verwijder ik Muziek uit iTunes bibliotheek?

Muziek verwijderen op een iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat
  1. Open de Apple Music-app.
  2. Ga naar 'Bibliotheek' en tik op 'Gedownload' om uw downloads te zien.
  3. Zoek het nummer, album of de muziekvideo die u wilt verwijderen.
  4. Houd het item ingedrukt en tik op 'Verwijder'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Waar staan de afspeellijsten van iTunes?

Ga naar de map 'iTunes' (standaard in de map 'Muziek' op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand 'iTunes Library' zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar.
Daarvan, hoe maak ik een afspeellijst in itunes?
Een afspeellijst aanmaken op uw iPhone, iPod touch of Android-apparaat
  1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Bibliotheek'.
  3. Tik op 'Afspeellijsten'.
  4. Tik op 'Nieuwe afspeellijst'.
  5. Geef uw afspeellijst een naam en tik op 'Voeg muziek toe'.
  6. Zoek de muziek die u wilt toevoegen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik gratis muziek downloaden op mijn iphone?

Er zijn een paar manieren om gratis muziek te downloaden op je iPhone. Eén manier is om de iTunes Store app te gebruiken om gratis nummers te vinden. Zodra je een nummer hebt gevonden dat je wilt downloaden, tik je op de "Get" knop. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Free Music Download Pro. Met deze app kun je gratis muziek van verschillende bronnen zoeken en downloaden. Als je een nummer hebt gevonden dat je wilt downloaden, tik je op de knop "Downloaden". Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je downloads van je iphone? Open de Instellingen-app op je iPhone.
Tik op Algemeen.
Tik op Gebruik.
Tik op de categorie voor het type app onder Opslag.
Tik op de app die u wilt verwijderen.
Tik op App verwijderen. Bij sommige apps, zoals Muziek en Video's, kunt u delen van hun documenten en gegevens verwijderen.
Tik op Verwijderen om te bevestigen dat u de app wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Is iTunes gratis?

Een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan, vind je in de iTunes-bibliotheek. Je kunt het programma gratis verkrijgen via de site van Apple. Je kunt het downloaden voor zowel Windows als Mac.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik itunes van mijn mac?

Een app verwijderen met de Finder
  1. Zoek de app op in de Finder.
  2. Sleep de app naar de Prullenmand of selecteer de app en kies 'Archief' > 'Verplaats naar Prullenmand'.
  3. Als u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord, geeft u de naam en het wachtwoord op van een beheerdersaccount op de Mac.
Waar staat iTunes op mijn pc?
Open iTunes via de Microsoft Store met de knop Starten. Of open iTunes via Start > iTunes. Klik in het venster dat verschijnt op Akkoord.

Waar staat de muziek op mijn iPhone?

In de bibliotheek in de Muziek-app vind je muziek die je hebt toegevoegd of gedownload vanuit Apple Music, muziek en video's die je met je iPhone hebt gesynchroniseerd, tv-programma's en films die je vanuit Apple Music hebt toegevoegd, en je iTunes Store-aankopen.
Dienovereenkomstig, waar staan de foto's in itunes? Volgens Apple "houdt iTunes uw muziek, films en tv-programma's georganiseerd en toegankelijk. De mediabestanden die je in iTunes importeert, kun je op verschillende plaatsen op je computer opslaan. Standaard worden deze bestanden opgeslagen in de mappen Mijn muziek, Mijn films en Mijn tv-programma's in de map Mijn documenten. U kunt de locatie van deze mappen te allen tijde wijzigen."

Hoe kan ik een afspeellijst maken?

Er zijn een paar manieren om een afspeellijst te maken. Eén manier is het gebruik van een muziekstreamingdienst zoals Spotify of Apple Music. Met deze diensten kunt u afspeellijsten maken van uw favoriete nummers. Een andere manier om een afspeellijst te maken is het gebruik van een muziekbeheerprogramma zoals iTunes. Met iTunes kun je afspeellijsten maken van je favoriete nummers en deze synchroniseren met je iPod of andere MP3-speler.

Door Benjie

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een afspeellijst op mijn laptop? :: Hoe stuur je een mail naar iedereen?
Handige links