Huis > H > Hoe Maak Ik Een Afspeellijst Op Mijn Laptop?

Hoe maak ik een afspeellijst op mijn laptop?

U kunt afspeellijsten maken waarin u een eigen muziek- en/of videosetje samenstelt.
  1. Klik linksboven op Afspeellijst maken.
  2. Links in het navigatiedeelvenster verschijnt een nieuwe afspeellijst.
  3. Druk op de Enter-toets.
  4. Navigeer zoals u gewend bent naar muziek (of video's) die u in de afspeellijst wilt zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe itunes muziek delen?

Selecteer het onderdeel en klik vervolgens op de knop 'Meer' . Selecteer '[Onderdeel] delen' en kies vervolgens een van de opties voor delen: Koppeling kopiëren: Hiermee kopieer je de koppeling naar het klembord. Wanneer je op de koppeling klikt, wordt de muziek geopend in Apple Music via internet.
Dienovereenkomstig, kan ik eigen muziek op mijn iphone zetten?
Navigeer naar je bibliotheek en kies muziek om bestanden over te zetten naar je device. Ook kan je met de rechtermuisknop een bestand selecteren en de optie 'voeg toe aan apparaat' kiezen. Houd er altijd rekening mee dat je genoeg opslagruimte hebt. Nu kan je zelf muziek op je iPhone zetten.

Hoe kan ik gratis muziek op mijn telefoon zetten?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een website te vinden die gratis muziekdownloads aanbiedt, en vervolgens de nummers op uw computer te downloaden. Zodra de nummers op uw computer staan, kunt u ze overbrengen naar uw telefoon met behulp van een USB-kabel.
Een andere manier om gratis muziek op je telefoon te krijgen is door je aan te melden voor een gratis proefperiode van een muziekstreamingdienst, zoals Pandora of Spotify. Tijdens de gratis proefperiode heb je toegang tot alle muziek op de dienst en kun je nummers naar je telefoon downloaden om ze offline te beluisteren. Als de gratis proefperiode voorbij is, kunt u de dienst blijven gebruiken door een maandelijks bedrag te betalen. Men kan zich ook afvragen: hoe kan je gratis muziek downloaden? Er zijn een paar manieren om gratis muziek te downloaden. Eén manier is om een website te vinden die gratis muziekdownloads aanbiedt. Een andere manier is om een website te vinden die een muziekstreamingdienst aanbiedt en te zoeken naar een gratis proefversie. Ten slotte kan men een programma voor het delen van bestanden zoals BitTorrent gebruiken om gratis muziekbestanden te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik gedownload bestand?

Bestanden verwijderen
  1. Open de app Bestanden op uw telefoon.
  2. Tik op een bestand.
  3. Tik op Verwijderen Verwijderen. Als het pictogram 'Verwijderen' niet wordt weergegeven, tikt u op Meer Verwijderen .
Dienovereenkomstig, kan ik alle downloads verwijderen?
Bestanden verwijderen

Tik op de app Mijn bestanden. Tik op Downloads. Een overzicht van alle gedownloade bestanden opent. Tik op een bestand dat u wilt verwijderen en houd uw vinger op het bestand totdat er een rondje met vinkje verschijnt.

Hoe kom ik bij mijn Downloads?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.
Men kan zich ook afvragen: waar is de delete knop op een mac? Er is geen delete-knop op een mac. Om een bestand te verwijderen moet je eerst het bestand openen en dan op de delete toets drukken.

Dienovereenkomstig, kan app niet verwijderen van mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om een programma van een Mac te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om het programma vanuit de map Toepassingen naar de prullenbak te slepen. Hierdoor wordt het programma van de harde schijf verwijderd, maar blijven eventuele voorkeursbestanden of andere ondersteuningsbestanden die het programma heeft gemaakt achter. Om een app en alle bijbehorende bestanden volledig te verwijderen, kunt u een verwijderingsprogramma zoals AppCleaner gebruiken.

Door Gradey

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een video delen? :: Hoe verwijder ik Muziek uit iTunes bibliotheek?
Handige links