Huis > H > Hoe Zet Ik Een App Terug Op Iphone?

Hoe zet ik een app terug op iPhone?

Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd
  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik een verwijderd bestand terughalen?

Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen. Hiermee zet u het bestand terug op zijn oorspronkelijke locatie op de computer.
Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn documenten terug?
Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen.

Hoe kan ik verloren bestanden terughalen?

Er zijn een paar manieren waarop u verloren bestanden kunt terughalen. Eén manier is om te proberen het bestand zelf te vinden door de bestanden en mappen van uw computer te doorzoeken. Als u het bestand op deze manier niet kunt vinden, kunt u proberen een programma voor bestandsherstel te gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's voor bestandsherstel beschikbaar, en ze werken allemaal op een iets andere manier. Sommige scannen de hele harde schijf op verwijderde bestanden, terwijl andere alleen specifieke mappen of stations scannen. Zodra het programma het verloren bestand heeft gevonden, zal het proberen het te herstellen. Het succespercentage van programma's voor bestandsherstel kan variëren, dus het is de moeite waard om een paar verschillende programma's te proberen als u het bestand niet kunt herstellen met het eerste programma dat u probeert. Men kan zich ook afvragen: hoe worden foto's opgeslagen iphone? Er zijn een paar manieren om foto's op een iPhone op te slaan. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van de camerarol. Dit is een ingebouwde app die bij de iPhone wordt geleverd en waarmee u al uw foto's op één plaats kunt opslaan. U kunt ook apps van derden gebruiken om uw foto's op te slaan. Deze apps hebben meestal meer mogelijkheden dan de camerarol en stellen u in staat uw foto's op verschillende manieren te organiseren.

Door Godiva

Vergelijkbare artikelen

Hoe sla je je contacten op? :: Hoe sla je alles op in iCloud iPhone?
Handige links