Huis > H > Hoe Stel Je Dkim In?

Hoe stel je DKIM in?

Ga rechtstreeks naar DKIM aanzetten in de Beheerdersconsole.
...
DKIM aanzetten voor uw domein
  1. Stap 1: De DKIM-sleutel ophalen in de Beheerdersconsole.
  2. Stap 2: De DKIM-sleutel toevoegen bij uw domeinprovider.
  3. Stap 3: DKIM aanzetten in de Beheerdersconsole.
  4. Stap 4: Controleren of DKIM-ondertekening aanstaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stel je Tweestapsverificatie in Google?

Klik in het navigatievenster op Beveiliging en selecteer vervolgens 2-stapsverificatie. Volg de stappen op het scherm.

Hoe stel je SPF in?

Hoe voeg je een SPF-record toe?
  1. Ga naar "Mijn producten" > "DNS & forwarding beheer" > Klik op beheer naast jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor "TXT-records".
  3. Voeg je SPF-record toe onder "TXT regels" (zie afbeelding). De hostname laat je leeg.
  4. Klik op "Toevoegen" om te bevestigen.
Mensen vragen ook: wat doet dkim?
DKIM (Domain Keys Identified Mail) is een e-mail authenticatie techniek dat de ontvanger toestaat om te kijken of de e-mail echt verstuurd en geautoriseerd is door de eigenaar van het domein. Dit doet doet men door e-mails een digitale handtekening mee te geven.

En nog een vraag, hoe ziet een spf-record er uit?

Een SPF record is een type DNS-record (Domain Name System) dat aangeeft welke mailservers gemachtigd zijn om e-mail te versturen namens een domein.
Een SPF record is een TXT record dat in het DNS zone bestand voor een domein wordt geplaatst. Het record specificeert de mailservers die gemachtigd zijn om namens het domein e-mail te versturen.
Een typisch SPF record ziet er zo uit:
v=spf1 a mx ip4:192.168.1.1 include:example.com ~all
Het bovenstaande record staat elke server met het IP adres 192.168.1.1 toe om e-mail te versturen namens het domein, evenals elke server die in het SPF record voor example.com staat. De ~all aan het eind van het record geeft aan dat alle andere servers niet gemachtigd zijn om namens het domein e-mail te versturen. Dienovereenkomstig, wat is een dkim selector? Een dkim selector is een string die wordt gebruikt om een publieke sleutel te identificeren die wordt gebruikt om een DKIM handtekening te verifiëren. De selector is meestal een korte tekenreeks die gemakkelijk te onthouden is, zoals "dkim" of "selector1".

Gerelateerde artikelen

Hoe stel ik 2FA in bij Bitvavo?

Ga naar je Bitvavo account en klik op je naam in de rechterbovenhoek om 2FA in te stellen. Klik op doorgaan als u de authenticator app wilt gebruiken. Het is gelukt!

Wat is dmarc policy?

Wat is DMARC? Het staat voor Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance. Het is een policy in een DNS-record waarmee je aangeeft dat je SPF en/of DKIM gebruikt voor jouw uitgaande e-mails.
Hoe werkt SPF mail?
SPF staat voor Sender Policy Framework. In een SPF-record kunt u omschrijven welke servers namens de domeinnaam e-mail mogen verzenden. Een ontvangende server kan onder andere op basis van het SPF-record besluiten om een e-mail door te laten, te markeren als onveilig of helemaal te weigeren.

Dus, wat is de spf?

SPF staat voor Sun Protection Factor en is een beschermingsfactor die de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. SPF geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten met zonbescherming (zonnebrandcrème), voordat er zonverbranding optreedt.
Dus, welke spf hostnet? Deze vraag is welke netwerk een host moet gebruiken bij het verzenden van een SPF e-mail. Het antwoord op deze vraag hangt af van verschillende factoren, waaronder het type e-mail dat wordt verzonden en de configuratie van het e-mailsysteem van de host. In het algemeen is het echter het beste om hetzelfde netwerk te gebruiken als het e-mailsysteem van de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat de e-mail succesvol wordt afgeleverd en voorkomt mogelijke leveringsproblemen.

Daarvan, wat is spf dkim dmarc?

SPF, DKIM en DMARC zijn allemaal methoden om e-mail te authenticeren. SPF controleert of het IP-adres van de afzender bevoegd is om e-mail te versturen voor het domein in kwestie. DKIM gebruikt cryptografische handtekeningen om te verifiëren dat er niet met een e-mail is geknoeid. DMARC stelt ontvangers in staat te controleren of een e-mail die beweert van een bepaald domein afkomstig te zijn, ook werkelijk van dat domein afkomstig is.

Door Nuncia Kopper

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een zonnefactor? :: Hoe maak je een raster in Photoshop?
Handige links