Huis > H > Hoe Stel Ik Mijn Airport Express In?

Hoe stel ik mijn AirPort Express in?

Apple Airport Express aan het netwerk toevoegen

  1. Selecteer Instellingen > Wi-Fi.
  2. Tap op de toe te voegen Apple Airport Express.
  3. Tap op Breid dit netwerk uit.
  4. Tap op Volgende. Een popup verschijnt.
  5. Vul het wachtwoord van uw draadloze netwerk in. Let op!
  6. Tap op volgende.
  7. Tap op Gereed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom Apple AirPort?

De AirPort Extreme is Apple's standaard router: supersnel en via usb uit te breiden met een harde schijf. De Time Capsule heeft als bijzondere functie de mogelijkheid om draadloos Time Machine-reservekopieën op de geïntegreerde harde schijf de maken. De AirPort Express is daarentegen bedoeld om muziek te streamen. Dus, hoe airport express instellen als repeater? Nope, kan niet. Een AE kan alleen het netwerk draadloos uitbreiden van ander Apple device. Dus of een kabel, of een Apple router, of een ander merk extender gebruiken. Hier is de routerfunctie van de telenet device (modem+router) uitgezet door de telenet technicus.

Wat kun je met een AirPort Time Capsule?

Een AirPort Time Capsule is een router met ingebouwde opslag die kan worden gebruikt om een draadloos netwerk in uw huis of kantoor te creëren en om draadloos een back-up te maken van uw Mac-computer. Dit in overweging nemend, hoe werkt airport extreme? Airport Extreme is een type router die wordt gebruikt om een draadloos netwerk in een huis of kantoor te creëren. Hij gebruikt de 802.11ac-standaard en kan snelheden tot 1,3 Gbps bereiken. Hij heeft twee externe antennes en kan worden gebruikt met verschillende apparaten, waaronder computers, printers en smartphones.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is een AirPort netwerk wachtwoord?

Het basisstation wordt zo ingesteld dat het via DHCP een IP-adres aanvraagt. Het wachtwoord van het basisstation wordt ingesteld op 'public'. De naam van het basisstation wordt ingesteld op 'base station' gevolgd door de laatste zes tekens van het MAC-adres (Media Access Control) van het basisstation. Daarvan, hoe airport updaten? Open AirPort-configuratieprogramma op uw Mac, iPhone of iPad en selecteer uw basisstation. Als u meerdere basisstations hebt, herstart u het primaire basisstation als laatste. Voer het wachtwoord van het basisstation in als hierom wordt gevraagd. Kies op een Mac 'Basisstation' > 'Herstart' in de menubalk.

Hoe kom ik in mijn Time Capsule?

De TimeCapsule is een netwerkschijf en normaliter staat die in de linker kolom in de FINDER. Je kunt dan op de TimeCapsule inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Men kan zich ook afvragen: waarom apple stopt met airport? Er zijn een aantal mogelijke redenen waarom Apple Airport zou kunnen stoppen. Een van de belangrijkste redenen zou zijn dat het bedrijf zich meer wil richten op andere producten en diensten. Airport was altijd een relatief klein onderdeel van Apple en het bedrijf zou er dus voor kunnen kiezen om zich meer op andere gebieden te concentreren. Een andere mogelijke reden is dat er steeds meer concurrentie is in de markt voor draadloze routers. Er zijn steeds meer bedrijven die goedkopere en betere alternatieven aanbieden. Apple zou dus ook kunnen besluiten om zich uit deze markt terug te trekken.

Hoe werkt een Apple Time Capsule?

Een Apple Time Capsule is een draadloze router die ook kan dienen als een externe harde schijf. De router kan verbinding maken met een modem of andere internetbron, en daardoor een wifi-netwerk maken. De externe harde schijf kan worden gebruikt voor het maken van een back-up van bestanden, of voor het delen van bestanden met andere apparaten op het netwerk.

Door Gowon Lebish

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met een AirPort Extreme? :: Hoe werkt een Apple Time Capsule?
Handige links