Huis > H > Hoe Zie Je Je Steam Naam?

Hoe zie je je Steam naam?

Hoe weet ik wat mijn Steam-ID is?
  1. Open Steam en klik rechtsboven op je Steam-naam.
  2. Selecteer Accountgegevens.
  3. Je Steam-naam wordt met grote letters bovenaan weergegeven met daar direct onder je Steam-ID. Bijv.:
  4. De cijfers vormen de Steam-ID die we nodig hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de naam van mijn server?

Als u wilt bevestigen met andlt, klikt u in Windows (Vista en 7) op Start.

Wat dit betreft, hoe verwijder je je steam-account?

Hoe annuleer ik mijn accountverwijdering? Je kunt de verwijdering van je account binnen 30 dagen na je verzoek annuleren. Log daarvoor in op je Steam-account, klik op de rode melding bovenaan de pagina en klik vervolgens op de knop Annuleren.
Wat als je geen account kan maken op Steam?
Het lijkt erop dat je e-mailadres reeds met een ander Steam-account is verbonden. Je kunt je huidige account gebruiken of deze herstellen, mocht je de inloggegevens zijn vergeten. Mocht je dat willen, dan kun je een nieuw, apart Steam-account aanmaken.

Hoe maak je een account aan op Steam?

Er zijn een paar stappen die u moet nemen om een Steam-account aan te maken. Ten eerste, ga naar https://store.steampowered.com/. Ten tweede klik je op de knop "Maak een account aan" bovenaan de pagina. Ten derde, vul het formulier dat verschijnt in met je persoonlijke gegevens. Ten vierde, klik op de "Submit" knop onderaan het formulier. Ten vijfde, verifieer je e-mailadres door op de link te klikken in de verificatie e-mail die Steam je stuurt. Ten zesde, log in op je nieuwe Steam-account. Trouwens, kan niks kopen op steam? Momenteel ondersteunt Steam de aankoop van games niet rechtstreeks via de client. In plaats daarvan worden gebruikers omgeleid naar een browservenster om de aankoop op de Steam-website te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Wat is een account naam?

Een account is een combinatie van een wachtwoord en een gebruikersnaam op het internet. U kunt een webmail-account hebben of een webwinkel-account. Een account is een abonnement bij een internet service provider.

Dienovereenkomstig, wat kost een steam-account?

Het feit dat Steam gratis is, maakt het ook enorm populair. Bijna elke pc-gamer gebruikt het wel, of het nu is als sociaal platform, winkel, of verzamelplaats van z'n games. Ook de hoge kortingen dragen bij aan de status van Steam.
Wat betekent adres bevestigen op Steam?
Je e-mailadres bevestigen verbetert de beveiliging van je Steam-account. Zodra je je e-mailadres bevestigd hebt, zijn zowel je Steam-wachtwoord als toegang tot je e-mailaccount nodig om wijzigingen aan je Steam-accountgegevens aan te brengen, zoals je wachtwoord of e-mailadres voor contact.

Men kan zich ook afvragen: wat wordt bedoeld met adres bevestigen?

Een bevestigd adres is een adres dat door PayPal is beoordeeld en veilig is bevonden op basis van de informatie met betrekking tot het adres.
Wat is een Steam kaart? Een Steam-kaart is een prepaidkaart die kan worden gebruikt om games, software en andere items op het Steam-platform te kopen. Steam-kaarten kunnen worden gekocht in fysieke winkels of online, en kunnen worden gebruikt om geld toe te voegen aan je Steam Wallet.

Daarvan, hoe gebruik je een steam key?

Om een stoomsleutel te gebruiken, moet je eerst een Steam-account hebben. Zodra je een account hebt, kun je de sleutel invoeren in het gedeelte "Een spel toevoegen" van je Steam-bibliotheek.

Door Mehitable Negrete

Vergelijkbare artikelen

Waarom WhatsApp in het Engels? :: Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker op je computer?
Handige links