Huis > H > Hoe Verander Je De Naam Van Je Hotspot?

Hoe verander je de naam van je hotspot?

Stap 1: Open de Settings.

  1. Stap 2: Scroll naar beneden en selecteer de General.
  2. Stap 3: Tik op de About bovenaan het scherm.
  3. Stap 4: Tik op de Name bovenaan het scherm.
  4. Stap 5: Tik op de kleine x rechts van de huidige naam, voer een nieuwe naam in en tik vervolgens op de blauwe Done op het toetsenbord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verander je hoofdscherm?

Met de knop identificeren kunt u zien welk scherm het nummer heeft gegeven. Als u een andere monitor als hoofdscherm wilt aanwijzen, klikt u eenmaal op de monitor die u wilt wijzigen en vinkt u het vakje aan naast Deze monitor als hoofdscherm instellen.

Kan geen verbinding maken met wifi Controleer of je netwerknaam en je wachtwoord correct zijn?

Als andere apparaten ook geen verbinding met het wifi-netwerk of met internet kunnen maken, start je de router opnieuw op.

  • Koppel de wifi-router los om deze opnieuw op te starten.
  • Check of de lampjes van de router helemaal uit zijn nadat je de router hebt ontkoppeld.
Welke Smart TV heeft Chromecast? Veel tv's met ingebouwde Chromecast zijn afkomstig van Philips, Sony en Sharp, terwijl merken als Toshiba en Vizio ook modellen met enkele opties aan boord aanbieden. Daarnaast heb je bekende en minder bekende fabrikanten als LG en Hisense die een beperkte functionaliteit aanbieden wat Chromecast betreft.

Dienovereenkomstig, kan je van elke tv een smart tv maken?

Het antwoord is nee, je kunt niet van elke tv een smart tv maken. Slimme tv's hebben ingebouwde software en hardware waarmee ze verbinding kunnen maken met internet en apps kunnen uitvoeren, terwijl de meeste gewone tv's deze mogelijkheden niet hebben. Hoe kan ik casten naar tv? Er zijn een paar manieren om naar tv te casten, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt:
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u een Chromecast gebruiken om naar tv te casten. Open hiervoor de Chromecast-app op uw Android-apparaat en tik op de knop "Cast". Selecteer vervolgens het Chromecast-apparaat dat u wilt gebruiken.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u AirPlay gebruiken om naar de tv te casten. Open hiervoor het Control Center op je iOS-apparaat en tik op de knop "AirPlay". Selecteer vervolgens de Apple TV of een ander AirPlay-apparaat dat u wilt gebruiken.
Als u een Mac gebruikt, kunt u AirPlay gebruiken om naar de tv te casten. Open hiervoor het AirPlay-menu in de menubalk en selecteer de Apple TV of een ander AirPlay-apparaat dat u wilt gebruiken.
Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u de ingebouwde functie "Projecteren naar een aangesloten scherm" van Windows 10 gebruiken om naar de tv te casten. Open hiervoor het Actiecentrum en klik op de knop "Verbinden". Selecteer vervolgens de tv die u wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de naam van mijn server?

Als u wilt bevestigen met andlt, klikt u in Windows (Vista en 7) op Start.

Kan je casten zonder wifi?

Wil jij met je Chromecast casten naar je smart tv, maar wil je dit zonder Wifi doen? Dat is zeker mogelijk. Je kunt je Chromecast verbinden met een hotspot. Je hebt hierdoor geen wifi meer nodig. Hoe verander je de naam van je Chromecast? Apparaatnamen wijzigen in de Google Home-app

  1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is gekoppeld aan hetzelfde account als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van je apparaat en houd deze vast.
  4. Tik rechtsboven op Instellingen Apparaatgegevens. Apparaatnaam.
  5. Geef een nieuwe naam op.

Vervolgens, waarom kan mijn telefoon niet casten naar tv?

Uw telefoon of tablet moet zijn verbonden met een wifi-netwerk. De smartphone, tablet of computer die u gebruikt om te casten, moet zich in hetzelfde wifi-thuisnetwerk bevinden als uw Chromecast. U moet de nieuwste versie van de ondersteunde app gebruiken. Waarom vind mijn iphone de Chromecast niet? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom je iPhone geen verbinding kan maken met je Chromecast. Ten eerste zorg ervoor dat je Chromecast en je iPhone zich bevinden in hetzelfde wifi-netwerk. Als je iPhone verbonden is met een ander wifi-netwerk, zal hij geen verbinding kunnen maken met je Chromecast.
Ten tweede controleer of je Chromecast goed is aangesloten op je tv. Als je Chromecast niet goed is aangesloten, zal je iPhone ook geen verbinding kunnen maken.
Ten derde, als je Chromecast een oudere versie heeft, kan het zijn dat deze niet compatibel is met de nieuwste versie van de iPhone. In dit geval is het aan te raden om je Chromecast te updaten naar de nieuwste versie.
Als je bovenstaande stappen hebt gevolgd en je iPhone nog steeds geen verbinding kan maken met je Chromecast, neem dan contact op met de klantenservice van Google.

Je kunt ook vragen kan niet casten vanaf telefoon?

Can't cast from phone is een technische vraag waarvoor geen eenduidig antwoord bestaat. Er zijn verschillende technische redenen waarom je soms niet kunt casten vanaf je telefoon. Soms is het probleem bij het apparaat waarop je wilt casten, bijvoorbeeld als de Chromecast of de TV die je gebruikt niet goed werkt. Soms is het probleem bij je telefoon of bij de app die je gebruikt om te casten.

Door Jenei

Vergelijkbare artikelen

Hoe tweede Chromecast installeren? :: Waarom kan ik niet verbinden met Chromecast?
Handige links