Huis > W > Wat Te Doen Met Al Die Foto's?

Wat te doen met al die foto's?

Maak je eigen kalender en gebruik daarvoor je eigen foto's. Ook leuk om cadeau te geven. Combineer je mooiste foto's met bijpassende quotes en maak er een persoonlijke collage van. Als je niet heel creatief of handig bent dan zijn er nog genoeg leuke fotolijstjes te koop om ze in te lijsten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat te doen met al die digitale foto's?

De foto's op je computer bewaren, kan, maar de opslagcapaciteit is beperkt. Een externe harde schijf alleen voor foto's is meestal een betere optie. Back-up kan op een (extra) externe harde schijf of in de cloud. De cloud is een opslagplek op het internet die alleen jij kan bekijken.
Dienovereenkomstig, hoe sorteer je documenten?
Dat werkt zo:
  1. Klik in de Taakbalk op de Verkenner.
  2. In de Verkenner staan de bestanden en mappen die u daarin hebt aangemaakt.
  3. Klik in het menu op Sorteren.
  4. Ga met de muisaanwijzer naar 'Meer'.
  5. Klik op Gewijzigd op (in het geval van documenten) of Genomen op (in het geval van foto's).

Hoe kan ik dubbele foto's verwijderen?

Er zijn een paar manieren om dubbele foto's te verwijderen:
1. Als je een Mac hebt, kun je de app Foto's gebruiken om duplicaten te vinden en te verwijderen. Open gewoon de app, selecteer het tabblad Albums en scroll naar beneden naar het album Duplicaten. Vanaf daar kunt u selecteren welke foto's u wilt verwijderen.
2. Als u Windows gebruikt, kunt u de ingebouwde Foto's-app gebruiken om duplicaten te vinden en te verwijderen. Open gewoon de app, selecteer het tabblad Albums en scroll naar beneden naar het album Duplicaten. Vanaf daar kunt u selecteren welke foto's u wilt verwijderen.
3. U kunt ook een derde partij gebruiken die dubbele foto's vindt en verwijdert, zoals Duplicate Photo Finder & Remover of Duplicate Cleaner. Download gewoon de app en volg de instructies. Is Picasa nog te downloaden? Ja, Picasa kan nog steeds worden gedownload. De huidige versie, 3.9, kan worden gedownload van de officiële Picasa-website (https://picasa.google.com/).

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe foto's nummeren?

Klik met de rechtermuisknop op een foto in de groep en selecteer Naam wijzigen in het menu. Geef de afbeeldingen een naam op type (bijvoorbeeld Wallpaper). Druk vervolgens op Enter of klik op de lege ruimte. De bestanden moeten worden hernoemd en genummerd tussen haakjes.
Hoe zet ik zoek mijn vrienden aan?
Open de Zoek mijn-app en selecteer het tabblad 'Personen'. Selecteer 'Deel mijn locatie' of 'Begin met delen van locatie'. Voer de naam of het telefoonnummer in van de persoon met wie u uw locatie wilt delen. Selecteer 'Verstuur'.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een album verwijderen?

Je kunt dit doen als je eigenaar van het album bent.
...
Een album verlaten
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Delen .
  3. Open een album.
  4. Tik op Meer Opties. Album verlaten.
Hoe verwijder ik een map uit foto's? Om een map met foto's te verwijderen, opent u eerst de map en selecteert u vervolgens de foto's die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het menu "Bestand" en selecteer vervolgens de optie "Verwijderen". Ten slotte bevestigt u dat u de map wilt verwijderen door op de knop "OK" te klikken.

Kan ik verwijderde foto's terughalen?

Het is mogelijk om verwijderde foto's terug te halen, maar dat hangt af van de methode die is gebruikt om de foto's te verwijderen en de tijd die is verstreken sinds ze zijn verwijderd. Als de foto's gewoon van het apparaat zijn verwijderd, kunnen ze mogelijk worden teruggehaald uit de prullenbak of de prullenbak van het apparaat. Als de foto's echter permanent zijn verwijderd of als het apparaat is geformatteerd, is herstel misschien niet mogelijk. In deze gevallen is het nog steeds mogelijk om te proberen de foto's te herstellen met behulp van data recovery software, maar er is geen garantie dat dit succesvol zal zijn.

Door Patty Skora

Vergelijkbare artikelen

Hoe organiseer je foto's? :: Hoe fotos ordenen op iPhone?
Handige links