Huis > H > Hoe Fotos Ordenen Op Iphone?

Hoe fotos ordenen op iPhone?

Een map maken op iPhone doe je zo:
  1. Open de Fotobibliotheek-app.
  2. Klik onderin op het kopje Album. Nu krijg je een overzicht van al je albums.
  3. Klik links bovenin op het plus-icoon en kies voor Nieuw album.
  4. Geef je album een naam. Je kunt nu het album toevoegen.
  5. Selecteer welke foto's je erin wilt zetten. Et voilà!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, hoe naam album wijzigen iphone?

Albums een andere naam geven, rangschikken of verwijderen
  1. Tik op 'Albums' en vervolgens op 'Toon alles'.
  2. Tik op 'Wijzig' en voer een of meer van de volgende stappen uit: Naam wijzigen: Tik op de albumnaam en voer een nieuwe naam in.
  3. Tik op 'Gereed'.
Hoe zet ik mijn foto's in een map?
Zo orden je je foto's en video's in nieuwe mappen:
  1. Open Galerie op je Android-telefoon.
  2. Tik op Mappen Meer. Nieuwe map.
  3. Geef de naam voor de nieuwe map op.
  4. Kies waar je de map wilt neerzetten. SD-kaart: Hiermee maak je een map op de SD-kaart.
  5. Tik op Maken.
  6. Selecteer je foto's.
  7. Tik op Verplaatsen of Kopiëren.

Men kan zich ook afvragen: hoe organiseer je foto's?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's te organiseren. Eén manier is om ze in albums te plaatsen op basis van gebeurtenissen of onderwerpen. Een andere manier is om een systeem van mappen op uw computer of ander opslagapparaat te maken en ze op die manier op te slaan. U kunt ze ook scannen en opslaan als digitale bestanden. Trouwens, hoe kan ik foto's sorteren op datum? De beste manier om foto's op datum te sorteren is het gebruik van een fotosorteersoftware. Met dit soort software kunt u het datumbereik selecteren waarop u wilt sorteren en worden de foto's automatisch op datum gesorteerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe personen zoeken in fotos?

Foto's van een persoon of huisdier zoeken en een naam toevoegen
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Zoeken.
  4. Er wordt een rij gezichten weergegeven. Tik op een gezicht om foto's van die persoon te zien.
Hoe kan ik een album verwijderen van mijn iPhone?
Albums verwijderen en naam wijzigen via iPhone of iPad

Open dan het tabblad 'Albums', tik op direct bovenaan op 'Wijzig'. Tik op het rode bolletje om het album te wissen of op de naam van het album om deze te wijzigen.

En nog een vraag, wat is album dupliceren?

Dupliceren is het branden van cd's of dvd's. Op het eerste gezicht lijkt het proces hetzelfde als het thuis branden op uw PC. Toch zijn er verschillen te noemen. Om te beginnen gebruiken professionele duplicatiebedrijven zoals DeCDPerserij.nl robots voor het dupliceren van de cd of dvd.
Hoe foto's ordenen in mappen in Google foto's? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om foto's in mappen te ordenen in Google Foto's afhankelijk is van de behoeften en voorkeuren van de persoon in kwestie. Enkele tips voor het ordenen van foto's in mappen in Google Foto's zijn echter het maken van aparte mappen voor verschillende soorten foto's (bijvoorbeeld een map voor familiefoto's, een map voor vakantiefoto's, enzovoort), het duidelijk en logisch labelen van mappen en het gebruik van de zoekfunctie om specifieke foto's gemakkelijk terug te vinden.

Daarvan, hoe foto's sorteren in iphoto?

Er zijn een paar manieren om foto's in iPhoto te sorteren. Eén manier is om de functie Gebeurtenissen te gebruiken. U kunt een gebeurtenis aanmaken voor elke groep foto's die u wilt sorteren. Open hiervoor iPhoto en klik op het tabblad Gebeurtenissen. Klik vervolgens linksonder op het + teken en geef uw Gebeurtenis een naam. Zodra je een gebeurtenis hebt gemaakt, kun je er foto's uit je bibliotheek naartoe slepen.
Een andere manier om foto's in iPhoto te sorteren is met de functie Albums. U kunt een Album maken voor elke groep foto's die u wilt sorteren. Open hiervoor iPhoto en klik op het tabblad Albums. Klik vervolgens linksonder op het + teken en geef je Album een naam. Zodra je je Album hebt gemaakt, kun je er foto's uit je bibliotheek naartoe slepen.
Je kunt ook de Tags-functie gebruiken om foto's in iPhoto te sorteren. Hiervoor opent u iPhoto en selecteert u de foto of foto's die u wilt labelen. Klik vervolgens op het tabblad Tags en selecteer het + teken. Geef uw tag een naam en klik vervolgens op het + teken naast Foto's. Selecteer de foto's die u aan de Tag wilt toevoegen en klik op Klaar.

Door Gavrilla Nirvat

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen met al die foto's? :: Hoe kun je zien welke Android versie je hebt?
Handige links