Huis > H > Hoe Maak Je Een Nieuw Account Op Discord?

Hoe maak je een nieuw account op Discord?

Je kunt een account aanmaken op de registratiepagina van Discord of in de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe schakel ik mijn Discord account weer in?

Je kunt je account heractiveren door in te loggen en de stappen op het scherm te volgen. Houd er wel rekening mee dat accounts die 2 jaar buiten gebruik geweest zijn automatisch verwijderd worden. Als je je account wilt behouden, moet je het dus heractiveren (als je wilt, kan je je account daarna opnieuw uitschakelen).
Dit in overweging nemend, hoe moet je discord account verwijderen?
Once you've passed off the keys to your castles, you can go ahead and initiate the deletion. You'll be asked to enter your password along with your six digit 2FA code and to press that Delete Account button one last time to complete the deletion.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je je email veranderen op discord?

Het proces voor het veranderen van je e-mail op Discord is eigenlijk heel eenvoudig. Open eerst de Discord-app en log in op je account. Klik vervolgens op de optie "Gebruikersinstellingen", die kan worden gevonden door te klikken op het tandwielpictogram in de linkerbenedenhoek van de Discord-interface. Zodra u in het menu Gebruikersinstellingen bent, klikt u op het tabblad "Mijn account". Daar zie je een optie om je e-mailadres te wijzigen. Klik gewoon op die optie, voer je nieuwe e-mailadres in en klik dan op de knop "Opslaan". Dat is alles! Waarom kan ik Discord niet installeren? Er zijn een paar redenen waarom je Discord misschien niet kunt installeren. Eén reden zou kunnen zijn dat je computer niet voldoet aan de minimale systeemeisen voor Discord. Een andere reden zou kunnen zijn dat je niet genoeg opslagruimte op je computer hebt om Discord te installeren. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met het Discord installatiebestand zelf. Als je nog steeds problemen hebt met het installeren van Discord, kun je contact opnemen met Discord support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waarom kan ik niet inloggen op Discord?

Als je al ingelogd bent op de mobiele versie van Discord, en snel en veilig wilt inloggen op de desktop- of browser-app, kun je dat doen door in te loggen met een QR-code! Om in te loggen met een QR-code, moet je eerst op de mobiele versie van Discord ingelogd zijn.
Je kunt ook vragen kan telefoonnummer niet verifieren discord?
Je moet een mobiel nummer gebruiken voor het verifiëren.

Zorg ervoor dat je de juiste landcode selecteert voor je nummer. Heb je een alternatieve account, of heb je een vriend geholpen bij zijn of haar verificatie? Dan is je telefoonnummer pas gebruikt en is er een time-out ingelast voor het gebruik van dat nummer.

Hoe vaak kun je je Discord naam veranderen?

Important note: Username changes are limited to 2 an hour.
Wat is een Discordserver? Een Discord-server is een platform voor gamers om met elkaar in contact te komen. Het is een plek waar je kunt chatten, game-ervaringen kunt delen en nieuwe vrienden kunt vinden. Je kunt lid worden van een server alleen op uitnodiging, of je kunt je eigen server maken en anderen uitnodigen.

Kan je je leeftijd veranderen op Discord?

Nee, je kunt je leeftijd niet veranderen op Discord. Je leeftijd wordt ingesteld wanneer je je account aanmaakt en kan niet worden veranderd.

Door Bessy Pourchot

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud moet je zijn om Discord te gebruiken? :: Hoe uit BIOS geraken?
Handige links