Huis > H > Hoe Oud Moet Je Zijn Om Discord Te Gebruiken?

Hoe oud moet je zijn om Discord te gebruiken?

13 jaar en ouder, tenzij de lokale wetgeving een hogere leeftijd voorschrijft. Discord "heeft de leeftijdsclassificatie echter bijgewerkt naar 17+ bij" Appel verzoek." Op hun website staat dat ze willen "helpen ervoor te zorgen dat minderjarigen niet worden blootgesteld aan inhoud die ongepast voor hen is".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat moet je doen als je Discord niet wilt opstarten?

Het is mogelijk dat uw Discord-bestanden zijn beschadigd of verwijderd. Ontbrekende of beschadigde bestanden moeten zeker worden hersteld voordat u Discord opnieuw kunt openen. Windows-gerelateerde problemen .
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik discord niet verwijderen?
Klik met de rechtermuisknop op Discord in het Dock en kies 'Stop'. Open nu Finder en ga naar uw map 'Toepassingen'. Zoek het Discord-bestand en verplaats het naar de prullenbak door het handmatig te slepen en neer te zetten of door er met de rechtermuisknop op te klikken en 'Verplaatsen naar prullenbak' te selecteren.

Wat dit betreft, waarom hapert discord?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Discord kan haperen:
1) De app kan technische problemen ondervinden waardoor hij minder soepel werkt.
2) Het kan zijn dat de app wordt overbelast met te veel gebruikers en moeite heeft om de vraag bij te houden.
3) Een andere mogelijkheid is dat er een soort probleem is met de server waarop Discord gehost wordt, waardoor de app in de problemen komt.
Wat de reden ook mag zijn, als Discord hapert kan dat verschillende technische redenen hebben. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn telefoonnummer veranderen? Er zijn een paar manieren waarop u uw telefoonnummer kunt wijzigen. Eén manier is om contact op te nemen met uw serviceprovider en een nieuw nummer aan te vragen. Een andere manier is om uw nummer te porteren naar een nieuwe dienstverlener. En tot slot kunt u uw nummer zelf wijzigen via de instellingen van uw telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Wat is een Discord Beveiligingscode?

Gebruik de QR-scanner van Authy of Google Authenticator op de QR-code die wordt weergegeven op Discord: Dit zal een zescijferige code creëren waarmee je eindelijk 2FA kunt activeren op Discord. Vul de code in en klaar is Kees.
Kan je je naam veranderen op Discord?
Je kunt de naam die iedereen ziet in de gebruikerslijst veranderen. Ga naar het menu voor serverinstellingen: En klik op "Bijnaam wijzigen". Voer je nieuwe bijnaam in en klik op Opslaan.

Wat is Discord en hoe werkt het?

Discord is een app waarmee je met vrienden belt, terwijl je samen een game speelt. Eigenlijk net als Skype of Teams, maar dan voor gamers. Ik gebruik het om te kunnen bellen terwijl we Minecraft spelen. Dat is fijner dan gewoon bellen, want in Discord kun je met een groep bellen (en tegelijk chatten).
Wat kan je op Discord? Discord is een communicatieplatform waarmee gebruikers kunnen chatten, foto's en video's kunnen delen en zich kunnen aansluiten bij kanalen. Gebruikers kunnen ook deelnemen aan voice-over-IP en videogesprekken.

Wat kan je allemaal doen op Discord?

Discord is een spraak- en tekstchat-app, ontworpen voor gamers, waarmee je gemakkelijk vrienden kunt vinden, lid kunt worden en met hen kunt chatten. Het is gratis, veilig en werkt zowel op je desktop als op je telefoon. Je kunt Discord gebruiken om in contact te blijven met mensen die dezelfde games spelen als jij, chatten met mensen die jouw interesses delen, of gewoon praten met mensen die online zijn. Discord heeft ook een rijke gebruikersinterface waarmee je dingen kunt doen zoals je lettergrootte veranderen, emoji gebruiken en bestanden uploaden.

Door Aviva Mcelhenney

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet betalen met Google Play? :: Hoe maak je een nieuw account op Discord?
Handige links