Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Betalen Met Google Play?

Waarom kan ik niet betalen met Google Play?

Check in je account of je voldoende saldo hebt om de aankoop af te ronden. Er kunnen specifieke beperkingen voor je kaart gelden, waardoor de transactie geweigerd kan worden. Neem contact op met de instelling die je kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan je Google Play geld overzetten?

Het is niet mogelijk om content te delen met of over te zetten naar andere accounts op Google Play, zelfs niet als je de eigenaar van beide accounts bent. Als je meerdere accounts op je apparaat hebt, moet je inloggen op het account dat je wilt gebruiken voordat je de aankoop afrondt.
Dus, hoe voeg je een betaalmethode toe aan je google account?
Een betaalmethode toevoegen
  1. Log in bij Betaalmethoden.
  2. Klik onderaan op Een betaalmethode toevoegen.
  3. Selecteer de betaalmethode die u wilt toevoegen.
  4. Volg de instructies om uw betaalmethode toe te voegen.
  5. Kies een optie in de lijst als u wordt gevraagd uw betaalmethode te verifiëren.

Kan betaalmethode niet verwijderen Google?

Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van een betaalmethode uit uw Google-account, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
1. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij de juiste Google-account.
2. Probeer de betaalmethode via een andere browser of een ander apparaat te verwijderen.
3. Controleer of er een lopende transactie is op de betaalmethode die u probeert te verwijderen. Zo ja, wacht dan tot de transactie is voltooid voordat u de betaalmethode verwijdert.
4. Controleer of er een abonnement of Google Play-saldo is gekoppeld aan de betaalmethode die je probeert te verwijderen. Zo ja, dan moet u het abonnement opzeggen of het saldo opmaken voordat u de betaalmethode kunt verwijderen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Google voor meer hulp. Dienovereenkomstig, hoe verwijder je betaalgegevens op iphone? Betaalgegevens van een iPhone verwijderen kan op een paar verschillende manieren. De eerste manier is om naar de Instellingen-app te gaan, op "iTunes & App Store" te tikken en vervolgens op de knop "Apple ID" bovenaan het scherm te tikken. Vanaf hier kunt u de optie "Betalingsinformatie" selecteren en vervolgens op de knop "Verwijderen" tikken.
Een andere manier om betalingsinformatie van een iPhone te verwijderen is door naar de Portemonnee-app te gaan, op de knop "passen" linksonder te tikken en vervolgens op de knop "Bewerken" rechtsboven te tikken. Vanaf hier kunt u de knop "Verwijderen" naast elke pas selecteren.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom kan ik niet betalen met mijn telefoon?

Controleer of de winkel mobiele betalingen accepteert. Neem contact op met uw bank om te controleren of uw kaart goed werkt.
...
Als u het vinkje niet op uw scherm ziet:
  • Probeer uw telefoon op een andere manier vast te houden.
  • Houd uw telefoon dichter bij de betaalautomaat.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen in app aankopen doen?
Open de Google Play Store-app. Tik op het menu-icoontje linksboven. Selecteer Mijn account. Selecteer Betaalmethode toevoegen of Meer Betaalinformatie en controleer of je betaalmethode correct en up-to-date is.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je play store het niet doet?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  1. Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  2. Check je opslagruimte.
  3. Check op Android-systeemupdates.
  4. Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  5. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  6. Sluit de Play Store en open de app opnieuw.
Trouwens, hoe google play kaart inwisselen? Om een Google Play-kaart in te wisselen, moet u eerst een Google Play-kaart kopen bij een erkende winkelier. Zodra je de kaart hebt, moet je het zilveren paneel op de achterkant van de kaart wegkrassen om de 16-cijferige code te onthullen. Zodra je de code hebt, kun je deze inwisselen door de volgende stappen te volgen:
1. Open de Google Play Store-app op je toestel.
2. Tik op het menupictogram (drie regels) in de linkerbovenhoek van het scherm.
3. Tik op "Inwisselen" in het menu.
4. Voer de 16-cijferige code van uw Google Play-kaart in.
5. Tik op "Inwisselen".
Uw Google Play-saldo wordt nu bijgewerkt met het bedrag op uw kaart. U kunt dit saldo gebruiken om apps, games, films, tv-programma's en meer te kopen in de Google Play Store.

Dienovereenkomstig, wat te doen met google play geld?

Als je google play money hebt, kun je het gebruiken om apps, games en andere digitale inhoud te kopen in de google play store. U kunt het ook gebruiken om in-app aankopen te doen.

Door Adara

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je gratis geld in Play Store? :: Hoe oud moet je zijn om Discord te gebruiken?
Handige links