Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Bijlage Bij Een E-Mail?

Hoe verstuur ik een bijlage bij een e-mail?

Een e-mail doorsturen als bijlage
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen kan je 2 word bestanden samenvoegen?

Selecteer Object en klik vervolgens op Tekst uit bestand in het vervolgkeuzemenu. Selecteer de bestanden die in het huidige document moeten worden samengevoegd. Houd Ctrl ingedrukt om meer dan één document te selecteren. De documenten worden samengevoegd in de volgorde waarin ze in de bestandslijst worden weergegeven.
Hoe kan ik word documenten samenvoegen?
Klik op "Bestanden selecteren" om het Word-document te selecteren dat u wilt samenvoegen. U kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren. Als je klaar bent, klik je op de knop "Woord samenvoegen".

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Om een PDF in Word bij te voegen, opent u het document waarin u de PDF wilt invoegen en klikt u op het tabblad "Invoegen". Klik vervolgens op de knop "Object" en selecteer "Maken vanuit bestand". Kies de PDF die u wilt invoegen en klik op "Invoegen". Dienovereenkomstig, hoe een scan maken en doorsturen? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een document kunt scannen en verzenden:
Om een document te scannen heeft u een scanner nodig. Leg het document dat u wilt scannen op de scanner en open de scansoftware op uw computer. Volg de instructies op het scherm om het document te scannen en op uw computer op te slaan.
Om het document te verzenden, opent u uw e-mailprogramma en maakt u een nieuwe e-mail aan. Voeg het gescande document bij de e-mail en adresseer het aan de beoogde ontvanger. Schrijf een kort bericht waarin u uitlegt wat het document is en druk op verzenden.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Daarvan, hoe scan je iets in op de computer?

Wil je via Windows zelf scannen, open dan het Start menu en ga naar Windows Faxen en Scannen. Zodra de applicatie geopend is, klik je op Nieuwe scan. Je kunt dan je printer selecteren en een aantal instellingen configureren. Klik vervolgens op Voorbeeld om een voorvertoning van je scan te bekijken.
Bovendien, hoe scan ik meerdere pagina's in 1 document hp?
Scannen met de HP Smart app (Android, Apple iOS)
  1. Tik op + Toevoegen om nog een pagina toe te voegen.
  2. Tik op de afbeeldingen en sleep deze om scans van meerdere pagina's opnieuw te ordenen.
  3. Tik op het pictogram Menu om de gescande items te bewerken, te vervangen of te verwijderen.

Hoe kan ik een document scannen en bewerken?

Tekst in een gescand document bewerken
  1. Open het gescande PDF-bestand in Acrobat.
  2. Kies Gereedschappen > PDF bewerken.
  3. Klik op het tekstelement u wilt bewerken en begin te typen.
  4. Kies Bestand > Opslaan als en typ een nieuwe naam voor uw bewerkbare document.
Hoe JPEG bestanden samenvoegen? Er zijn een paar manieren om JPEG-bestanden samen te voegen, afhankelijk van de software die je gebruikt.
Als u Photoshop gebruikt, kunt u alle JPEG-bestanden die u wilt samenvoegen in afzonderlijke lagen openen, en vervolgens naar Bestand > Scripts > Bestanden in stapel laden gaan. Dit maakt een nieuw document met al uw JPEG's in afzonderlijke lagen. U kunt de lagen dan naar wens herschikken of effecten toevoegen.
Als u GIMP gebruikt, kunt u alle JPEG-bestanden die u wilt samenvoegen als afzonderlijke lagen in hetzelfde document openen. Ga dan naar Afbeelding > Modus > Geïndexeerd en kies een kleurenpalet. Dit verkleint de bestandsgrootte van je samengevoegde afbeelding. Ga tenslotte naar Afbeelding > Afvlakken om alle lagen samen te voegen.
Als je Microsoft Paint gebruikt, kun je alle JPEG-bestanden die je wilt samenvoegen in aparte tabbladen openen. Ga dan naar Afbeelding > Grootte aanpassen/schuin houden en zorg dat de optie Grootte aanpassen is aangevinkt. Voer de gewenste breedte en hoogte in en klik op OK. Dit zal al uw afbeeldingen verkleinen tot dezelfde grootte. Ga vervolgens naar Afbeelding > Bijvoegen en selecteer alle afbeeldingen die u wilt samenvoegen. Dit maakt een nieuw bestand met al uw JPEG's erin.

Vervolgens, hoe gratis pdf omzetten naar word?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een PDF naar een Word-document kunt converteren. Eén manier is het gebruik van een gratis online converter, zoals PDF naar Word. Upload gewoon uw PDF-bestand naar de website en download vervolgens het geconverteerde Word-document.
Een andere manier is het gebruik van een betaalde PDF-naar-Word converter, zoals Adobe Acrobat. Met deze methode kunt u uw PDF converteren naar een Word-document dat u vervolgens naar wens kunt bewerken en opmaken.

Door Tamma

Vergelijkbare artikelen

Hoe verstuur ik een PDF in een mail? :: Hoe verschillende documenten in 1 PDF?
Handige links