Huis > H > Hoe Kan Je Een Document Bewerken?

Hoe kan je een document bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:
  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Trouwens, hoe kan ik een bestand versleutelen?

Een bestand versleutelen
  1. Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen.
  2. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in.
Hoe kan ik een PDF bestand beveiligen?
Een wachtwoord toevoegen aan een PDF-bestand
  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Beveiligen met wachtwoord.
  3. Selecteer deze optie als u een wachtwoord voor weergave of bewerken van de PDF wilt instellen.
  4. Typ uw wachtwoord en typ het vervolgens opnieuw.
  5. Klik op Toepassen.

Je kunt ook vragen kan pps niet openen in windows 10?

Als u een .pps-bestand niet kunt openen in Windows 10, komt dat waarschijnlijk omdat u niet het juiste programma op uw computer hebt geïnstalleerd. Om een .pps-bestand te openen, moet u een programma zoals PowerPoint of een andere presentatiesoftware gebruiken. Als u geen presentatiesoftware op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u een gratis programma downloaden zoals PowerPoint Viewer of OpenOffice Impress. Waarom kan ik niks toevoegen aan mijn harde schijf Mac? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u niets kunt toevoegen aan uw harde schijf op de Mac. Eén reden kan zijn dat uw harde schijf vol is en geen ruimte meer heeft voor nieuwe bestanden. Om te controleren of dit het geval is, kunt u klikken op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm en vervolgens "Over deze Mac" selecteren. Er verschijnt een venster met informatie over uw Mac, waaronder de hoeveelheid beschikbare opslagruimte op uw harde schijf. Staat er "0 bytes beschikbaar", dan is uw harde schijf vol en moet u enkele bestanden verwijderen of een nieuwe harde schijf toevoegen om extra bestanden op te slaan.
Een andere mogelijkheid is dat het formaat van uw harde schijf niet compatibel is met de Mac. Als u bijvoorbeeld een Windows-pc hebt met een FAT32 harde schijf, kunt u er niets aan toevoegen als u die op uw Mac aansluit, omdat de Mac dat bestandssysteem niet kan lezen of beschrijven. Om bestanden toe te voegen aan een FAT32 harde schijf op de Mac, moet u deze formatteren naar een Mac-compatibel bestandssysteem zoals HFS+ of APFS.
Tenslotte is het ook mogelijk dat er permissiefouten zijn die verhinderen dat u bestanden aan uw harde schijf kunt toevoegen. Als u bestanden probeert toe te voegen aan het root-niveau van uw harde schijf, moet u mogelijk uw beheerderswachtwoord invoeren om dit te doen. U kunt ook proberen bestanden toe te voegen aan een andere locatie op uw harde schijf, zoals uw map Documenten of Downloads, waarvoor geen beheerdersrechten nodig zijn.

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Je kunt ook vragen wat is de verkenner in windows 10?

In de Windows Verkenner ziet u de bestanden en mappen die op de computer of op een aangesloten opslagmedium staan. Denk daarbij aan een usb-stick of externe harde schijf. Het is een programma om mee te navigeren door de mappen. Sla via de Verkenner bestanden zoals foto's en tekstdocumenten op en orden ze in mappen.
Wat dit betreft, hoe kom ik aan gratis office?
Microsoft biedt een gratis versie van Word (en alle andere Office 365-producten) die je kunt gebruiken zonder dat je de software hoeft te downloaden.
...
Hoe Microsoft Word gratis te krijgen
  1. Ga naar Office.com.
  2. Log in met je Microsoft-account of maak een gratis account aan.
  3. Klik op het Word-pictogram om te beginnen.

Men kan zich ook afvragen: is microsoft office online gratis?

Office Web Apps zijn gratis voor iedereen te gebruiken. Je hoeft niets te installeren, een internetverbinding is genoeg.
Je kunt ook vragen hoe kan ik gratis office downloaden? Er zijn een paar manieren om gratis kantoorsoftware te downloaden. Eén manier is om naar de website van de softwareleverancier te gaan en te zoeken naar een gratis proefversie of download. Een andere manier is zoeken naar gratis kantoorsoftware op een zoekmachine zoals Google. Ten slotte zijn er enkele websites die gratis kantoorsoftware downloads aanbieden.

Hoe read only uitzetten Excel?

In Excel zijn er twee manieren om een werkblad alleen-lezen te maken. De eerste manier is om het dialoogvenster Bestand > Opslaan als te gebruiken en de aanbevolen optie Alleen-lezen te selecteren. De tweede manier is om het dialoogvenster Opslaan als te gebruiken en vervolgens Extra > Algemene opties te selecteren en de aanbevolen optie Alleen-lezen te kiezen.

Door Bernhard Gutam

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik word bestand niet bewerken? :: Wat is reverse captcha?
Handige links