Huis > W > Waarom Kan Ik Word Bestand Niet Bewerken?

Waarom kan ik word bestand niet bewerken?

Waarom kan ik dit bestand niet bewerken?
  • Het bestand is vergrendeld vanwege een eerdere crash.
  • Een andere auteur heeft het bestand uitgecheckt.
  • Een andere auteur gebruikt een andere versie van de Office toepassing.
  • De server biedt geen ondersteuning voor de functionaliteit voor coauthoring.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan ik een Excel bestand bewerken?

Als u in de bewerkingsmodus wilt werken, gaat u op een van de volgende manier te werk:
  1. Dubbelklik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken.
  2. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en klik vervolgens ergens op de formulebalk.
  3. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en druk vervolgens op F2.
Daarvan, hoe kan ik administrator uitschakelen?
Ga naar Instellingen -- Accounts -- Gezin en andere personen. Daar zou dat eerste admin-account vermeld moeten zijn. Rechtsklik er op --> Verwijderen.

Wat dit betreft, hoe kan ik van administrator machtiging afkomen?

Er zijn een paar manieren om de beheerdersrechten kwijt te raken, afhankelijk van wat u probeert te doen. Als u de beheerdersrechten voor een bepaald programma wilt opheffen, kunt u dit meestal doen door naar de instellingen van dat programma te gaan en de beheerdersinstellingen te wijzigen. Als u de beheerdersrechten voor uw computer wilt afschaffen, moet u naar de instellingen van uw computer gaan en de beheerdersinstellingen wijzigen. Daarvan, waarom kan ik niks toevoegen aan mijn harde schijf mac? Er zijn een paar verschillende redenen waarom u misschien niets kunt toevoegen aan uw harde schijf op een Mac. Eén mogelijkheid is dat uw harde schijf vol is en geen ruimte meer heeft voor nieuwe bestanden. Een andere mogelijkheid is dat je geen toestemming hebt om naar de harde schijf te schrijven. Als u probeert bestanden toe te voegen aan een systeem harde schijf, moet u misschien uw wachtwoord invoeren om toestemming te krijgen. Ten slotte is het ook mogelijk dat de harde schijf is beschadigd en niet meer beschrijfbaar is. Als u niet zeker weet wat het probleem is, kunt u proberen het programma Schijfhulpprogramma uit te voeren om de gezondheid van uw harde schijf te controleren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: wat is de verkenner in windows 10?

In de Windows Verkenner ziet u de bestanden en mappen die op de computer of op een aangesloten opslagmedium staan. Denk daarbij aan een usb-stick of externe harde schijf. Het is een programma om mee te navigeren door de mappen. Sla via de Verkenner bestanden zoals foto's en tekstdocumenten op en orden ze in mappen.
Mensen vragen ook: waarom kan ik mijn indesign bestand niet opslaan?
Sluit het bestand dat in een andere InDesign-versie is geopend. Als u het bestand niet kunt sluiten, moet u alle versies van InDesign geforceerd sluiten of uw computer opnieuw opstarten. Als u dit probleem ondervindt bij het opslaan van bestanden, probeer dan de bestandsnaam en -locatie te wijzigen.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een excel bestand op slot?

Een werkblad beveiligen

* of klik in het tabblad Start op Opmaak; klik in het menu dat verschijnt, op Blad beveiligen; * of klik met de rechtermuisknop op de bladtab onderaan en kies Blad beveiligen. 2. Er verschijnt een klein venster waarin u een wachtwoord opgeeft.
Vervolgens, hoe beveiliging excel opheffen zonder wachtwoord? Er zijn een paar manieren om de beveiliging in Excel op te heffen zonder wachtwoord:
1. Gebruik een Excel wachtwoord herstel tool. Er zijn een paar verschillende opties online beschikbaar, en ze werken door in wezen de wachtwoordbeveiliging op een Excel-bestand te brute-forcen.
2. Gebruik een hex editor. Dit is een meer technische oplossing, maar als u weet hoe u een hex-editor moet gebruiken, kunt u eenvoudig de wachtwoordbeveiliging van het bestand verwijderen.
3. Gebruik een macro. Er zijn een paar verschillende macro's die kunnen worden gebruikt om wachtwoordbeveiliging in Excel te omzeilen. Een populaire optie is de "PwdBypass" macro.
4. Gebruik Google Sheets. Als u gewoon de gegevens in een met een wachtwoord beveiligd Excel-bestand wilt bekijken, kunt u het uploaden naar Google Sheets. Google Sheets ondersteunt geen wachtwoordbeveiliging, dus het bestand kan zonder wachtwoord worden bekeken.

Is Microsoft Office Online gratis?

Ja, Microsoft Office Online is gratis. U kunt het gebruiken om documenten, spreadsheets en presentaties online te maken, te bewerken en op te slaan. U kunt uw documenten ook met anderen delen en er in realtime aan samenwerken.

Door Zalucki Neef

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je spraakbediening uit op Samsung? :: Hoe kan je een document bewerken?
Handige links