Huis > H > Hoe Haal Je Een Formule Uit Excel?

Hoe haal je een formule uit Excel?

Een formule verwijderen
  1. Selecteer de cel of het celbereik met de formule.
  2. Druk op Delete.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe dubbele rijen verwijderen Excel?

Als u dubbele waarden wilt verwijderen, klikt u op Gegevens > Hulpmiddelen voor > Duplicaten verwijderen. Als u unieke of dubbele waarden wilt markeren, gebruikt u de opdracht Voorwaardelijke opmaak in de groep Stijl op het tabblad Start.
Dit in overweging nemend, hoe opmaak verwijderen excel?
Selecteer de cellen, rijen of kolommen die u wilt verwijderen. Tip: Als u de celselectie wilt annuleren, klikt u op een willekeurige cel op het werkblad. en ga op een van de volgende punten te werk: Als u alle inhoud, opmaak en opmerkingen in de geselecteerde cellen wilt verwijderen, klikt u op Alles verwijderen.

Hoe verwijder je voorwaardelijke opmaak in Excel?

Er zijn een paar manieren om voorwaardelijke opmaak in Excel te verwijderen. De eenvoudigste manier is om de cellen te selecteren waarvan u de opmaak wilt verwijderen en vervolgens naar het tabblad Home > Groep Stijlen > Regels wissen > Regels van geselecteerde cellen wissen.
U kunt voorwaardelijke opmaak ook verwijderen met de opdracht Wis regels in het vervolgkeuzemenu voor voorwaardelijke opmaak. Hiervoor selecteert u de cellen waarvan u de opmaak wilt verwijderen en gaat u naar het tabblad Home > Groep Stijlen > Voorwaardelijke opmaak drop-down > Regels wissen.
Tenslotte kunt u alle voorwaardelijke opmaak van een blad verwijderen door naar het tabblad Home > Groep Stijlen > Dropdown voor voorwaardelijke opmaak > Regels wissen > Alle regels van het hele blad wissen. Daarvan, waarom werkt formule in excel niet? Er zijn vele mogelijke redenen waarom een formule in Excel niet werkt zoals verwacht. Enkele veel voorkomende redenen zijn:
-De formule verwijst naar cellen die niet bestaan of leeg zijn
-De formule verwijst naar de verkeerde cel(len)
-De formule gebruikt de verkeerde operator (bijv. "+" in plaats van "*")
-De formule mist een vereist argument
-De cel(len) waarnaar de formule verwijst zijn onjuist geformatteerd

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Vervolgens, wat gebeurt er als je de optie duplicaten verwijderen gebruikt?

Wanneer u de functie Dubbele waarden verwijderen gebruikt, worden de dubbele waarden permanent verwijderd. Het is een goed idee om voordat u de dubbele waarden verwijdert de originele gegevens te kopiëren in een ander werkblad, zodat u niet per ongeluk gegevens kwijtraakt.
Hoe kun je een cel splitsen in Excel?
Cellen splitsen
  1. Klik in de tabel op de cel die u wilt splitsen.
  2. Klik op het tabblad Indeling.
  3. Klik in de groep Samenvoegen op Cellen splitsen.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Cellen splitsen het gewenste aantal kolommen en rijen en klik op OK.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel?

De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel
  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.
Je kunt ook vragen hoe overbodige rijen en kolommen verwijderen? Er zijn een paar manieren om onnodige rijen en kolommen in Excel te verwijderen. Eén manier is om de rijen of kolommen handmatig te verwijderen. Een andere manier is om de functie "Zoeken en vervangen" te gebruiken om alle ongewenste rijen of kolommen in één keer te verwijderen.

Mensen vragen ook: waar staat opmaak in excel?

Er is geen specifieke "opmaak"-knop in Excel, maar er zijn een aantal manieren om cellen en bereiken op te maken. De meest gebruikelijke manier om cellen op te maken is via het lint bovenaan het Excel-venster. Het lint heeft een aantal tabbladen, elk met zijn eigen set opties. Het tabblad "Home" is waar de meeste mensen de opties zullen vinden die ze nodig hebben om cellen op te maken. Er zijn een aantal verschillende manieren om cellen in Excel op te maken, waaronder het wijzigen van het lettertype, de kleur, de grootte en de uitlijning.

Door Mena Ordoyne

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? :: Hoe kan ik zien of mijn virusscanner werkt?
Handige links