Huis > H > Hoe Mails Kopieren Naar Externe Harde Schijf?

Hoe mails kopieren naar externe harde schijf?

Back-up voor je e-mail

Je kan zelf een back-up maken van je e-mail door te navigeren in Microsoft Outlook naar Bestand > openen > importeren, exporteren > naar een bestand exporteren > Outlook bestand . pst > selecteer het betreffende postvak en klik op exporteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Vervolgens, waar pst-bestanden outlook 2010?

Outlook-gegevensbestanden (. pst) die in Outlook 2010 zijn gemaakt, worden op uw computer opgeslagen in de map Documenten\Outlook-bestanden. Als u Windows XP gebruikt, worden deze bestanden gemaakt in de map Mijn documenten\Outlook-bestanden. Hoe mailbox opslaan? Via Mail opslaan als e-mailbericht

  1. Open Mail.
  2. Klik op de gewenste mail.
  3. Klik rechtsboven de e-mail op de drie puntjes.
  4. Klik op Opslaan als.
  5. Het Verkenner-venster opent. Pas eventueel de naam aan en navigeer naar de plek waar u de mail wilt opslaan.
  6. Klik op Opslaan.

Dit in overweging nemend, hoe mails importeren in outlook?

Er zijn een paar verschillende manieren om e-mails in Outlook te importeren. Eén manier is om de Wizard Importeren en Exporteren te gebruiken. Open hiervoor Outlook en ga naar Bestand > Importeren en Exporteren. Hier selecteert u de optie Importeren uit een ander programma of bestand en klikt u op Volgende. Op de volgende pagina selecteert u de optie voor Microsoft Exchange en klikt u op Volgende. Selecteer op de volgende pagina de optie Duplicaten vervangen door geïmporteerde items en klik op Volgende. Klik op de volgende pagina op Bladeren en selecteer het bestand dat u wilt importeren. Zodra u het bestand hebt geselecteerd, klikt u op Volgende. Controleer op de volgende pagina of de optie Duplicaten niet importeren is geselecteerd en klik op Voltooien.
Een andere manier om e-mails in Outlook te importeren is via de sleepmethode. Open hiervoor het bestand dat u wilt importeren in een apart venster. Open vervolgens Outlook en ga naar de map waarin u de e-mails wilt importeren. Zodra u in de juiste map bent, klikt u op de e-mails uit het andere venster en sleept u ze naar deze map. Hoe kan ik mails overzetten? Er zijn een paar verschillende manieren om mail van de ene naar de andere account over te brengen. Eén manier is om uw nieuwe account zo in te stellen dat alle nieuwe mail automatisch wordt doorgestuurd naar uw oude account. Een andere manier is om uw oude mail te exporteren naar een bestand en dat bestand vervolgens te importeren in uw nieuwe account.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zet ik mijn mail op een USB stick?

De map met uw mailbestanden opent. Ga naar het menu Bewerken en klik op Alles selecteren. Ga nu naar het menu Bewerken en kies voor Kopiëren. Open (bijvoorbeeld met de Verkenner) de Back-upmap waarin u uw mailberichten wilt opslaan. Vervolgens, hoe importeer je een pst-bestand in een andere mailbox? Hoe importeer je een pst-bestand in een andere mailbox?

  1. Kies het tabblad Bestand linksboven in het lint van Outlook.
  2. Kies Openen - Importeren/exporteren.
  3. Kies Gegevens uit een ander programma of bestand importeren.
  4. Klik op Volgende>
  5. Kies voor Outlook-gegevensbestand (.pst) en klik op Volgende>
  6. Blader naar het .

Bovendien, hoe maak je een pst-bestand?

Wijs in het menu Bestandde optie Nieuw aan en kies vervolgens Outlook gegevensbestand. Klik op Office Outlook bestand met persoonlijke mappen (. pst) en selecteer OK. Voer in het dialoogvenster Outlook gegevensbestand maken of openen in het vak Bestandsnaam een naam in voor het bestand en kies OK. Waar staan de bestanden van Outlook? De bestanden van Outlook zijn opgeslagen in een map met de naam "Outlook Files" in de hoofdmap van het programma.

Waar slaat Outlook tijdelijke bestanden op?

Volgens Microsoft worden de tijdelijke bestanden die door Outlook worden gebruikt opgeslagen in de map %temp% op het systeem.

Door Franni Lovick

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik bestand opties? :: Waar vind ik Time Machine op Mac?
Handige links