Huis > H > Hoe Maak Je Een Backup Van Je Telefoon Op Je Laptop?

Hoe maak je een backup van je telefoon op je laptop?

Een back-up van je Android smartphone maken

Een back-up maken via Google doe je als volgt: Stap 1: open Google Drive en ga naar Instellingen. Stap 2: maak een back-up. Stap 3: download Google foto's en maak back-up.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een backup van mijn foto's?

Google Foto's

De app uploadt automatisch al je foto's en video's naar de cloud en rekent daar niets voor. Er is ook een krachtige zoekfunctie beschikbaar waarmee je bijvoorbeeld naar foto's van bier kunt zoeken of alle foto's van een specifiek persoon kunt tonen.
En nog een vraag, waar vind ik de backup van mijn foto's? Surf naar Google Foto's en log in als u niet ingelogd bent. Klik indien nodig op linksboven op Foto's om bij het overzicht van alle beelden te komen.

Hoe maak je een backup van je foto's?

Een back-up maken van foto's kan op een aantal manieren, maar de meest gebruikelijke methode is om de foto's gewoon van uw apparaat naar een computer of een externe harde schijf te kopiƫren. Dit kan handmatig worden gedaan door uw apparaat op uw computer aan te sluiten en de bestanden te kopiƫren, of er zijn een aantal apps en diensten die het proces kunnen automatiseren. Zodra de foto's op je computer staan, kun je een back-up maken naar een online dienst als Dropbox of Google Drive, of ze op een cd of dvd branden. Waar staat backup WhatsApp Android? De back-up WhatsApp Android wordt opgeslagen op de SD-kaart of in het interne geheugen van de telefoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar slaat Smart Switch backup op?

1 Open Smart Switch op de computer en sluit je smartphone of tablet aan. 2 Klik op 'Back-up' in het menu. 3 Selecteer de gegevens waar je een back-up van wilt maken. 4 Er wordt een back-up van je gegevens op de PC opgeslagen. Wat dit betreft, waar staat de backup van whatsapp? Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt van je WhatsApp-chats die wordt opgeslagen in het geheugen van je telefoon. Afhankelijk van je instellingen wordt er ook periodiek een back-up van je chats gemaakt naar Google Drive.

Trouwens, hoe kom ik aan een verificatiecode?

Er kan een zescijferige code worden gestuurd naar een nummer dat je eerder hebt opgegeven. Codes kunnen in een sms of via een telefoontje worden gestuurd, afhankelijk van de instelling die je hebt gekozen. Geef de code op in het inlogscherm om te bevestigen dat jij het bent. Wat moet je doen als je je wachtwoord niet meer weet Samsung? Als je je wachtwoord voor je Samsung niet meer kunt herinneren, heb je enkele opties. Je kunt proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen door naar de website van Samsung te gaan en op de optie 'Wachtwoord vergeten' te klikken. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Samsung en hen vragen om je wachtwoord te resetten.

Kan geen verificatie sms ontvangen Samsung?

Er zijn verschillende redenen waarom je geen verificatie-tekstbericht kunt ontvangen op je Samsung-toestel. Controleer of je toestel op de juiste manier is ingesteld om tekstberichten te ontvangen. Als je toestel is opgesteld om tekstberichten te ontvangen, controleer dan of je een goede bereikbaarheid hebt. Als je bereikbaarheid goed is, kan het zijn dat je verificatie-tekstbericht is gestuurd naar een ander toestel dat je hebt gekoppeld aan je Samsung-account.

Door Gayla Pocasangre

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen back-up maken van WhatsApp? :: Hoe maak je een backup van je telefoon?
Handige links