Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Back-Up Maken Van Whatsapp?

Waarom kan ik geen back-up maken van WhatsApp?

Dit kan de volgende oorzaken hebben: Je bent niet ingelogd op het Google account waar je WhatsApp back-up op staat. Je gebruikt niet het telefoonnummer waar de back-up mee is gemaakt. De WhatsApp chatgeschiedenis of SD kaart is beschadigd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, waar slaat whatsapp zijn backup op?

WhatsApp backup Android

Ben je in het bezit van een Samsung of andere Android smartphone? Dan wordt je WhatsApp reservekopie opgeslagen op Google Drive.
Wat dit betreft, hoe kan ik de nieuwe voorwaarden van whatsapp accepteren? Tik op het WhatsApp-pictogram op je beginscherm om de app te openen. 2. Servicevoorwaarden lezen: Lees de servicevoorwaarden en het privacybeleid. Tik dan op akkoord en doorgaan om de voorwaarden te accepteren.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals of je al dan niet een actieve internetverbinding hebt, of je je telefoon hebt ingesteld om WhatsApp-chats te back-uppen naar iCloud of Google Drive en of je de instelling 'Back-up naar Google Drive' van WhatsApp hebt ingeschakeld. Als je geen actieve internetverbinding hebt, is het niet mogelijk WhatsApp-berichten te herstellen zonder een back-up. Als je telefoon is ingesteld om een back-up van WhatsApp-chats te maken in iCloud of Google Drive, kun je WhatsApp-berichten mogelijk herstellen door je aan te melden bij je iCloud- of Google Drive-account en je WhatsApp-back-up te herstellen. Als je de instelling 'Back-up naar Google Drive' van WhatsApp hebt ingeschakeld, kun je WhatsApp-berichten mogelijk herstellen door je aan te melden bij je Google Drive-account en je WhatsApp-back-up te herstellen. Dienovereenkomstig, waarom kan ik whatsapp niet installeren op nieuwe telefoon? Er zijn enkele redenen waarom je WhatsApp niet kunt installeren op een nieuwe telefoon. Eén mogelijkheid is dat je nieuwe telefoon niet compatibel is met de app WhatsApp. Een andere mogelijkheid is dat je niet genoeg opslagruimte op je nieuwe telefoon hebt om WhatsApp te installeren. Ten slotte is het ook mogelijk dat je geen internetverbinding hebt die sterk genoeg is om WhatsApp te downloaden en te installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom kan ik geen back-up maken?

Handmatig een back-up van gegevens en instellingen maken

Open de app Instellingen op je telefoon. Back-up. Als deze stappen niet overeenkomen met de instellingen van je telefoon, zoek je in de app Instellingen naar back-up of vraag je de apparaatfabrikant om hulp. Tik op Nu back-up maken.
Kan geen backup maken van berichten? Als WhatsApp geen back-up vindt, kan dat de volgende oorzaken hebben: Je bent niet ingelogd op hetzelfde Google-account. Je gebruikt niet hetzelfde telefoonnummer als waarmee de back-up werd gemaakt. Je SD-kaart of chatgeschiedenis is beschadigd.

Dus, kun je whatsapp gesprekken overzetten?

WhatsApp naar nieuwe telefoon van Android overzetten

Open WhatsApp op je nieuwe telefoon. Verifieer je nummer. Klik op 'Herstellen' om je chats en media vanuit de Google Drive te verplaatsen. Klik op 'Volgende' en je chats en media worden weergegeven zoals op je oude telefoon.
Wat dit betreft, waar vind ik de backup van whatsapp in google drive? Als je een backup van WhatsApp wilt maken op Google Drive, ga je naar Instellingen > Chat-instellingen > Backupgesprekken. Als je voor de eerste keer een backup aanmaakt, wordt er gevraagd om toegang tot Google Drive. Nadat je toegang hebt gegeven, wordt de backup automatisch gemaakt op basis van je instellingen.

Waarom duurt back-up WhatsApp zo lang?

WhatsApp maakt een back-up van je chats elke keer als je de app sluit. Het maken van een back-up kan enkele minuten duren, afhankelijk van hoeveel chats je hebt. Als je een back-up wilt maken terwijl je de app gebruikt, kan het even duren voordat de back-up klaar is.

Door Cecil

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een WhatsApp gesprek archiveert? :: Hoe maak je een backup van je telefoon op je laptop?
Handige links