Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Foto Van Messenger?

Hoe verwijder ik een foto van Messenger?

Een chatbericht of foto verwijderen:
  1. Open een gesprek vanuit Chats .
  2. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens op Verwijderen voor jezelf om te bevestigen.
  4. Tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, hoe messenger bericht verwijderen voor iedereen?

Een bericht verwijderen uit Facebook Messenger is erg eenvoudig. Je hoeft een bericht simpelweg in te drukken, waarna je de optie te zien krijgt om een bericht voor iedereen te verwijderen. Het blijft ook mogelijk om een bericht enkel voor jezelf te verwijderen, al kan je je afvragen hoe nuttig die functie nog is.
Hoe verander je je profielfoto op Messenger zonder Facebook?
Sinds 2019 kan je Messenger niet meer gebruiken zonder eerst een Facebook-account aan te maken. Het sociale netwerk heeft toen haar systeem aangepast zodat het niet meer mogelijk is. Je hebt dus een Facebook-account nodig om via Messenger berichten te kunnen sturen naar je vrienden.

Vervolgens, kan je een ongelezen messenger bericht verwijderen?

Ja, u kunt een ongelezen Messenger-bericht verwijderen. Open daarvoor het bericht en tik op de knop "Verwijderen". Trouwens, hoe foto van messenger naar galerij? Er is geen ingebouwde manier om dit te doen, maar er zijn een paar workarounds. Een daarvan is om een screenshot van de foto te maken en deze op te slaan in uw camerarol. Een andere is het gebruik van een app van derden zoals Save MMS.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

En nog een vraag, hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen?

Een privéchat verwijderen
  1. Open de Chat-app of Gmail .
  2. Tik op Chat .
  3. Tik op de naam van de persoon.
  4. Tik bovenaan op de naam van de persoon. Gesprek verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
Dus, kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken?
Je kunt het verzenden van een chatbericht dat je hebt verstuurd permanent ongedaan maken of een chatbericht alleen verbergen voor jezelf. Als je Verzenden voor jou ongedaan maken selecteert, zien de andere mensen in de chat het chatbericht nog in hun chatvenster.

Wat is het verschil tussen Wis alle chats en verwijder alle chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.
Hoe kan ik mijn profielfoto veranderen op Messenger? Om je profielfoto op Messenger te wijzigen, open je de app en tik je op de drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm. Scroll vervolgens naar beneden en tik op "Profiel". Op het volgende scherm tikt u op de profielfoto zelf om de foto-opties te openen. Vanaf hier kunt u kiezen om een nieuwe foto te maken of er een te selecteren uit uw camerarol. Zodra u een nieuwe foto hebt geselecteerd of gemaakt, tikt u op het blauwe vinkje in de rechterbenedenhoek om uw wijzigingen op te slaan.

Hoe verander je je profiel op Messenger?

Om je profiel op Messenger te wijzigen:
1. Open de Messenger app.
2. Tik op het pictogram Profiel in de onderste navigatiebalk.
3. Tik op de knop Profiel bewerken.
4. Breng de gewenste wijzigingen in uw profiel aan en tik op de knop Opslaan.

Door Carr Villafranca

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik standaard apps verwijderen? :: Waarom kan ik WhatsApp berichten niet verwijderen voor iedereen?
Handige links