Huis > W > Waarom Kan Ik Whatsapp Berichten Niet Verwijderen Voor Iedereen?

Waarom kan ik WhatsApp berichten niet verwijderen voor iedereen?

Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone. Ook moet iedereen de nieuwe functie ondersteunen, wanneer dit niet het geval is zal het bericht niet gewist kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je al je chats op whatsapp?

Chat verwijderen
  1. Ga naar WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik iets langer op chat die u wilt verwijderen.
  4. Een groen vinkje verschijnt bij de chat.
  5. Zet een vinkje voor Media verwijderen van mijn telefoon als u de foto's en video's van deze persoon ook wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen.
Wat is het verschil tussen wis chat en verwijder chat?
Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Wat dit betreft, hoe kan ik een chat verwijderen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de chatsoftware of -dienst die u gebruikt. De meeste chatsoftware of -diensten hebben echter een of andere functie of optie waarmee u een chat kunt verwijderen. In de populaire chatsoftware Skype bijvoorbeeld, kunt u een chat verwijderen door met de rechtermuisknop te klikken op de chat in uw chatgeschiedenis en "Gesprek verwijderen" te selecteren. Wat gebeurt er als je een WhatsApp bericht verwijderd? Wanneer je een WhatsApp-bericht verwijdert, wordt het permanent verwijderd van je telefoon en van de servers van WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe lang kun je een app verwijderen?

In een persoonlijk gesprek, maar ook in groepsgesprekken kun je een WhatsApp bericht verwijderen. Je hebt hiervoor 4096 seconden, oftewel: ruim 68 minuten. Het maakt trouwens niet uit of je een Android telefoon of iPhone hebt, de handeling is voor Android en iOS gelijk.
Daarvan, kan iemand zien dat hij verwijderd is op whatsapp?
Hoe kun je zien of iemand je heeft verwijderd? Vraag je vriend, zodra je die tegenkomt, of hij je geblokkeerd heeft. De enige manier op zeker te weten of je door een contact geblokkeerd bent is door het te vragen. Er is verder geen andere manier om er achter te komen of je geblokkeerd bent.

Waarom kan ik contact niet verwijderen?

Ga naar 'Instellingen' > 'Contacten' > 'Accounts'. Tik op de account met de contacten die u wilt toevoegen of verwijderen. Als u contacten wilt toevoegen, schakelt u 'Contacten' in. Als u contacten wilt verwijderen, schakelt u 'Contacten' uit en tikt u vervolgens op 'Verwijder van iPhone'.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een whatsapp contact samsung? Als je een WhatsApp-contact op je Samsung-telefoon wilt verwijderen, kun je dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Open de WhatsApp-app op je telefoon.
2. Tik op het tabblad "Chats" onder aan het scherm.
3. Tik op het tabblad "Contacten" bovenaan het scherm.
4. Tik op het contact dat u wilt verwijderen.
5. Tik op de knop "Contact verwijderen".
6. 6. Tik op de knop "Verwijderen" om te bevestigen.

Dus, kan iemand zien als je een chat verwijderd?

Als u een chat verwijdert, wordt deze verwijderd uit uw lijst met chats en is deze niet langer zichtbaar voor u of de andere persoon in de chat. De andere persoon in de chat kan de chatgeschiedenis nog wel zien, maar jij niet meer.

Door Raina

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een foto van Messenger? :: Hoe heet een Bestand met transparante achtergrond?
Handige links