Huis > K > Kun Je De Appbibliotheek Uitzetten?

Kun je de Appbibliotheek uitzetten?

U kunt als volgt wijzigen waarheen nieuwe apps worden gedownload op uw iPhone en aangeven of meldingen in de appbibliotheek wel of niet worden getoond: Ga naar 'Instellingen' > 'Beginscherm'. Selecteer een optie, zoals 'Zet op beginscherm' of 'Alleen appbibliotheek'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je noise cancelling uitzetten AirPods?

U kunt het bedieningspaneel op uw toestel openen. Houd de volumeknop ingedrukt tot u de extra bedieningselementen ziet. Het pictogram 'Ruisonderdrukking' staat in de linkerbenedenhoek. U kunt op 'Ruisonderdrukking', 'Transparantie' of 'Uit' tikken.

Hoe app verwijderen uit bibliotheek?

Ideaal als je smartphone vol is.
  1. Open het instellingenmenu van je Android-telefoon.
  2. Druk op 'Applicaties'.
  3. Druk op 'Applicatiebeheer'.
  4. Je ziet nu een lijst met alle apps op je Android-telefoon én hoeveel ruimte ze innemen.
  5. Druk op een app die je wilt verwijderen.
  6. Druk op 'Verwijderen'.
  7. Druk op 'OK'.
Bovendien, hoe verwijder je een app voorgoed?
Geïnstalleerde apps verwijderen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Hoe maak ik mijn iTunes bibliotheek leeg?

Om uw iTunes-bibliotheek leeg te maken, moet u alle nummers verwijderen die er momenteel in staan. Om dit te doen, open je iTunes en ga je naar je Bibliotheek. Selecteer vervolgens alle nummers die u wilt verwijderen en druk op de Delete-toets van uw toetsenbord. Er verschijnt een bevestigingsbericht met de vraag of u zeker weet dat u de geselecteerde nummers wilt verwijderen. Zodra u dit bevestigt, worden de nummers definitief verwijderd uit uw iTunes-bibliotheek. Hoe zet je apps in de Appbibliotheek? De App Library is een nieuwe functie in iOS 14 waarmee u uw apps in categorieën kunt indelen en in een lijstweergave kunt weergeven. Om apps aan de App Library toe te voegen, ga je naar Instellingen > App Library. Hier zie je een lijst met alle apps op je apparaat. Tik op de + knop naast de app die je wilt toevoegen aan de App Library.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten?

Houd de home-knop, de grote knop in het midden, en de aan/uit-knop ingedrukt, en je bent klaar om te gaan. Je moet op de home-knop en de volume omhoog-knop drukken om de telefoon aan te zetten.

Hoe krijg je app terug op beginscherm iPhone?

Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd
  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.
Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat iPhone?
Leg je vinger op een app in de appbibliotheek, wacht enige momenten en tik dan op 'Verwijder app'. In tegenstelling tot de apps op het beginscherm wordt de applicatie nu meteen van je toestel verwijderd. Uiteraard kun je deze altijd opnieuw downloaden vanuit je aankopen in de App Store.

Waarom kan ik geen apps verwijderen?

Sommige apps worden niet alleen geinstalleerd maar ook opgevoerd als apparaatbeheerder. Indien je zo'n app wenst te verwijderen moet je eerst deze "privilege" van apparaatbeheerder uitschakelen / verwijderen.
Daarvan, hoe krijg je een app weer op je beginscherm? Er zijn een paar verschillende manieren om een app terug op je startscherm te krijgen. Een manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app. Zodra u de app hebt gevonden, kunt u op de knop "Verkrijgen" tikken om deze te downloaden. Een andere manier is om naar de Instellingen-app te gaan en op de optie "iTunes & App Store" te tikken. Tik vervolgens op het tabblad "Aangekocht" en zoek de app die u wilt downloaden. U kunt vervolgens op de knop "Installeren" tikken om de app weer op uw startscherm te krijgen.

Welke apps kan ik zonder problemen verwijderen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de behoeften en voorkeuren van de individuele gebruiker. Over het algemeen is het echter veilig om vooraf geïnstalleerde bloatware, ongebruikte of weinig gebruikte apps en dubbele apps te verwijderen. Daarnaast is het meestal veilig om apps te verwijderen die de gebruiker zelf heeft geïnstalleerd, tenzij die app essentieel is voor het functioneren van het apparaat.

Door Bierman Civcci

Vergelijkbare artikelen

Kun je raamfolie opnieuw plakken? :: Hoe maak je een Windows Update ongedaan?
Handige links